بررسی اثر تاغزارهای دست کاشت بر تنوع گونه ای زیر اشکوب در منطقه اردستان

پیام:
چکیده:
این تحقیق با هدف تعیین اثرات تاغزارهای دست کاشت بر تنوع و یکنواختی گونه های زیر اشکوب و مقایسه شاخص های مذکور صورت گرفته است. بدین منظور دو منطقه تاغکاری با سنین 15-10 سال و بیشتر از 25 سال و یک منطقه به عنوان منطقه شاهد جهت مقایسه انتخاب گردید. سپس اقدام به نمونه گیری در هر کدام از مناطق به روش سیستماتیک- تصادفی شد. مشاهدات در غالب طرح کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل گردید و مقایسه های میانگین با استفاده از آزمون LSD انجام گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین تنوع و یکنواختی گونه های زیر اشکوب در منطقه تاغکاری بیشتر از 25 سال می باشد و حداقل تنوع و یکنواختی در منطقه شاهد است. همچنین سیر صعودی افزایش تنوع و یکنواختی در سال های اولیه کشت بیشتر از سنین بالاتر می باشد. از بین شاخص های تنوع شاخص هیل نسبت به دیگر شاخص های تنوع برتر است همچنین از بین شاخص های یکنواختی شاخص سیمپسون نسبت به شاخص های دیگر دارای ارجحیت می باشد زیرا به عدد یک نزدیک تر و یکنواختی بیشتری را نشان می دهد.
زبان:
فارسی
در صفحه:
105
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p550079 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با ثبت ایمیلتان و پرداخت حق اشتراک سالانه به مبلغ 1,490,000ريال، بلافاصله متن این مقاله را دریافت کنید.اعتبار دانلود 70 مقاله نیز در حساب کاربری شما لحاظ خواهد شد.

پرداخت حق اشتراک به معنای پذیرش "شرایط خدمات" پایگاه مگیران از سوی شماست.

اگر مقاله ای از شما در مگیران نمایه شده، برای استفاده از اعتبار اهدایی سامانه نویسندگان با ایمیل منتشرشده ثبت نام کنید. ثبت نام

اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!