فهرست مطالب

پژوهشنامه بیمه - سال سی و پنجم شماره 4 (زمستان 1399)

پژوهشنامه بیمه
سال سی و پنجم شماره 4 (زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1400/02/13
  • تعداد عناوین: 7
|
  • میر حسین موسوی*، اوین خضری صفحات 9-41
    هدف

    شوک های سلامت دارای هزینه های اقتصادی از جمله افزایش مخارج سلامت به علت بیماری ها و کاهش درآمد در اثر کاهش بهره وری نیروی کار است، افزایش این دو هزینه باعث عدم تقارن اطلاعاتی می شود که به نوبه خود سبب اختلال در مکانیزم طبیعی قیمت ها در بازار بیمه و ایجاد اثرات اقتصادی بیشتر می شود. بنابراین، شوک های سلامت ارتباطات کنشی بین درآمد ملی و بازارهای بیمه ایجاد می کند. از آن جا که که بیمه های عمر از شاخه های مهم و مطرح در صنعت بیمه است، که رشد و توسعه آن می تواند در بهبود و رشد وضعیت اقتصادی کشورها سهم بسزایی داشته باشد، هدف این مطالعه بررسی اثرات شوک های سلامت بر بازار بیمه و رشد اقتصادی طی دوره زمانی 2000 تا 2017 است.

    روش شناسی: 

    به منظور بررسی تاثیر شوک های سلامت بر مصرف بیمه و رشد اقتصادی، ابتدا شوک های مثبت و منفی سلامت با استفاده از قاعده مورک استخراج شد و سپس در چارچوب خود رگرسیون برداری داده های تابلویی (PVAR) اثر آنها بر رشد اقتصادی و مصرف بیمه عمر مورد بررسی قرار گرفت.

    یافته ها

    نتایج تابع عکس العمل نشان داد به علت پایین بودن امید زندگی و سطح بهداشت عمومی در کشورهای درحال توسعه در مقایسه با کشورهای توسعه یافته، مخارج عمومی از کارایی بالاتری برخوردار است، بنابراین شوک های مثبت سلامت سبب تسریع رشد اقتصادی شده است. همچنین در رابطه با واکنش مصرف بیمه عمر نسبت به شوک های سلامت، هر دلار اضافی مخارج سلامت در کشورهای توسعه یافته، ضعیف تر از کشورهای درحال توسعه بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد بیشتر نوسانات رشد اقتصادی در بلندمدت توسط شوک های منفی سلامت توضیح داده می شود. تجزیه واریانس مصرف بیمه عمر نیز نشان داد بعد از خود متغیر شوک های منفی سلامت، بیشترین توضیح دهندگی را برای نوسانات مصرف بیمه عمر داشتند. نتایج آزمون علیت گرنجری نیز نشان دهنده رابطه علیت از شوک های سلامت به مصرف بیمه عمر و رشد اقتصادی بود.

    نتیجه گیری

    دولت و بیمه ها در ارتقای سلامت و رشد اقتصادی نقش مهم و راهبردی دارند. لذا هرگونه کاهش منابع دولت و بیمه ها، منجر به افزایش پرداختی از جیب مردم خواهد شد، این در صورتی است که هزینه کرد دولت در حوزه سلامت، بیشترین بهره وری اجتماعی را در پی دارد و علاوه بر  کاهش آلام و نگرانی های مردم -به ویژه محرومان - به لحاظ راهبردی نیز رضایت عمومی حداقلی را محقق می نماید.

    کلیدواژگان: مخارج سلامت، رشد اقتصادی، بیمه عمر، Panel VAR
  • حسینعلی بختیار نصرآبادی*، طهمورث حسنقلی پور، ابوعلی ودادهیر، مسعود بادین، سید ابوالقاسم میرا صفحات 43-88
    هدف

    عدم درک جامع رفتار خرید بیمه گذار به عنوان جنبه ای از تعاملات اجتماعی و انسانی یکی از مهم ترین علل توسعه نیافتگی بازار بیمه زندگی در ایران می تواند باشد. از این رو، هدف پژوهش حاضر ارایه یک درک جامع از رفتار خرید بیمه زندگی به عنوان فرآیندی شناختی، روان شناختی و رفتاری مبتنی بر تجربه زیسته افراد است.

    روش شناسی:

    در این تحقیق ازرویکرد کیفی و نظریه داده بنیاد کوربین و اشتراوس (2015) به عنوان روش تحقیق استفاده نموده گرفت. داده ها با انجام مصاحبه های عمیق جمع آوری شده است. نمونه آماری شامل 27 نفر از بیمه گذاران بالقوه و بالفعل، نمایندگان فروش و کارشناسان بیمه زندگی بود که بر اساس نمونه گیری نظری انتخاب شدند و تا حصول اشباع نظری ادامه یافت. فرآیند سیستماتیک پژوهش شامل کدگذاری باز، کد گذاری محوری و کد گذاری انتخابی بود که با استفاده از راهبردهای تحلیل، پرسش، مقایسه و ابزار یادآورها، طرح واره ها و پارادایم صورت گرفته است.

    یافته ها :

    رفتار خرید بیمه زندگی در زمینه ای از شرایط خرد و کلان محیطی و شرایط درونی یا فردی، دیالکتیکی بین تردید و اعتماد و مبتنی بر فرآیند اعتماد سازی است؛ به صورتی که برتری تردید یا اعتماد در هر مرحله از فرآیند، منجر به رفتارهای متفاوتی می شود

    نتیجه گیری:

     برون داد این پژوهش، توسعه مدل رفتار خرید بیمه زندگی در کشور ایران است. 

    کلیدواژگان: رفتار مصرف کننده، رفتار خرید، بیمه های زندگی، نظریه داده بنیاد
  • فرزان خامسیان*، لعیا ملکیان صفحات 91-124
    هدف

    این مقاله با هدف بررسی تاثیر تغییرات تولیدی ناشی از پاندمی کرونا بر وضعیت نقدینگی صنعت بیمه پرداخته است.

    روش‌شناسی: 

    بدین جهت، ابتدا با فرض ورود این تغییرات از طریق کانال تولیدی (با توجه به مشاهدات) بر اقتصاد و انتقال آن به تولید در صنعت بیمه، اثر تغییرات تولیدی ناشی از پاندمی کرونا از طریق استخراج روابط نظری و بلندمدت تولید حق بیمه با اقتصاد و برآورد ضرایب آن با استفاده از مدل خودرگرسیون برداری هم انباشته (با داده های پنل) به دست آمد و در ادامه با توجه به سناریوهای مختلف برای تغییرات احتمالی ناشی از ریسک اعتباری و ریسک قیمت به عنوان آثار دیگر پاندمی کرونا (از طریق آزادسازی نقدینگی مولد با کاهش تولید) وضعیت شاخص نقدینگی شرکت های بیمه در شرایط نرمال و بحرانی در وضعیت کوتاه مدت و بلندمدت، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.

    یافته‌ها: 

    نتایج نشان داد کاهش شاخص نقدینگی صنعت بیمه در شرایط کوتاه‌مدت و بحرانی در صورت کاهش رشد تولید ناخالص داخلی جهانی به میزان 0.5 درصد و یا 2.8 درصد به ترتیب مساوی 34.14 و 34.18 است و کاهش شاخص نقدینگی در شرایط بلند‌مدت و بحرانی به ترتیب مساوی 33.07 و 33.12 است.

    نتیجه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری: 

    نتایج بالا موید آن است که شرکت های بیمه جهت پوشش ریسک مذکور در شرایط بحرانی می بایست در کوتاه مدت نسبت به افزایش نسبت موجودی نقد و دارایی‌هایی با نقدشوندگی بالا اقدام نماید. همچنین، در صورت استمرار شرایط مذکور در بلندمدت، افزایش نسبت نگه‌داری دارایی‌های نقدشونده در قالب طلا یا ارزهای باثبات خارجی را در دستور کار قرار دهند.

    کلیدواژگان: پاندمی کرونا، خودرگرسیونی برداری، نقدینگی، صنعت بیمه.
  • مونا پرستش* صفحات 125-161

    هدف:

     لزوم افزایش ضریب نفوذ بیمه در ایران ایجاب می کند شرکت های بیمه از روش های نوین برای افزایش توجه مردم به بیمه، جذب مشتریان جدید و نگهداری مشتریان پیشین استفاده کنند. در این بین، بازی وارسازی یکی از امکانات نرم افزارهای جدید در بحث مدیریت ارتباط با مشتری است که قابلیت پیاده سازی راهکارهای جذاب و متنوعی از جمله امتیازدهی، جایزه، اشتراک گذاری و... را با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه داده شرکت های بیمه فراهم نموده و با استفاده از آن می توان مشتریان را از منظرهای مختلف (وفاداری، سوددهی و...) تقسیم بندی نمود.

    روش شناسی: 

    در این تحقیق جهت پیاده سازی روش پیشنهادی از داده های بیمه گذاران حقیقی شرکت بیمه ای منتخب در سه سال اخیر با حفظ امنیت و محرمانگی آنها استفاده شد و بیمه گذاران به 4 دسته ویژه، برتر، میانی و ضعیف تقسیم شدند و جهت بهره گیری از تکنیک های مختلف بازی وارسازی، روش های متناسب با هر گروه از آنها با توجه به ویژگی های جنسیتی، سنی و .. به کار گرفته شد.

    یافته ها

    نتایج نشان داد از مواردی که جهت جایزه و تخفیف استفاده می شوند برای بیمه گذارن برتر و ویژه می توان بهره گرفت. همچنین از تکنیک هایی ترغیب و ارتقای سطح بیمه گذار مانند پیشرفت مرحله به مرحله ، برای مشتریان میانی و رساندن آنها به سطح مشتریان ویژه واستفاده کرد. در سطوح مشتریان ضعیف نیز از تکنیک های بازاریابی و افزایش گستره مشتریان بالقوه مانند امکان به اشتراک گذاری یا گردونه شانس می توان استفاده نمود.

    نتیجه گیری

    پیاده سازی سیستم بازی وارسازی در صنعت بیمه با در نظر گرفتن سطوح و ویژگی های منحصربه فرد بیمه گذاران، مقوله گسترده ای است که می تواند زمینه تحقیقات جذاب در آینده باشد.

    کلیدواژگان: بیمه، بخش بندی مشتریان، داده کاوی، بازی وارسازی
  • فیروزه حاجی علی اکبری*، الهام زبان دان، فریماه جعفرلی صفحات 163-198

    هدف :

    بیمه تکافل، گونه ای بیمه ای برای جبران خسارت های ناشی از حوادث و تکمیل نظام بانکی بدون بهره است که این پژوهش با هدف شناسایی عوامل موثر در پیاده سازی آن در سطح بیمه میهن انجام شده است.

    روش شناسی:

     این پژوهش از لحاظ روش توصیفی- اکتشافی بود که به شیوه دلفی و مصاحبه با  خبرگان انجام پذیرفت. نمونه آماری شامل 30 نفر از کارشناسان و خبرگان امور بیمه ای شرکت بیمه میهن بود که به روش گلوله برفی انتخاب و این فرایند تا رسیدن به اشباع نظری محقق ادامه یافت و مجموعا 30 مصاحبه صورت گرفت. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته بود که با استفاده از منابع کتابخانه ای و مصاحبه با خبرگان تهیه شد. روایی پرسشنامه با استفاده از نرخ سازگاری مورد تایید قرار گرفت. جمع آوری داده ها با استفاده از روش دلفی و طی سه مرحله انجام شد. در تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و روش استنباطی دلفی استفاده شد که تحلیل های توصیفی با نرم افزار اس پی اس اس نسخه 22 و تحلیل های استنباطی با نرم افزار میک مک نسخه 6 انجام شد.

    یافته ها

    نتایج نشان داد از دید خبرگان امور بیمه چهار مولفه بهای تمام شده (هزینه) ارایه خدمات بیمه ای، قوانین و دستورالعمل های ابلاغی، تحقیقات آماری و شفافیت اطلاعات ارایه شده در پیاده سازی بیمه تکافل در سطح بیمه میهن بیشترین اهمیت را دارند که مولفه بهای تمام شده بیشترین اثر مستقیم را داشته است.

    نتیجه گیری

    عوامل مستخرج در استقرار نظام تکافل در سطح بیمه میهن می توانند نقش موثری داشته باشند و به کاهش ریسک و آزمایش و خطا کمک نمایند. 

    کلیدواژگان: بیمه رایج، بیمه تکافل، بیمه اسلامی
  • شمس الله سلامی*، محمدرضا باقرزاده، اسدالله مهرآرا، مهرداد متانی صفحات 199-233
    هدف

    این تحقیق با هدف شناسایی عوامل حاکمیت شرکتی مطلوب در شرکت بیمه ایران و اولویت بندی آنها با استفاده از روش تاپسیس فازی انجام شده است.

    روش شناسی: 

    تحقیق حاضر به لحاظ هدف کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها، توصیفی- پیمایشی مبتنی بر روش آمیخته بوده است. در شناسایی عوامل از روش تحلیل مضمون و در اولویت بندی مولفه ها از روش تاپسیس فازی استفاده شده است. جامعه خبرگان در فاز کیفی شامل 15 نفر از مدیران بیمه ایران و نمونه آماری در فاز کمی شامل 152 نفر بود. از مصاحبه نیمه ساختاریافته و پرسشنامه نیز به عنوان ابزار گردآوری داده ها استفاده شده است.

    یافته ها: 

    مدل تحقیق در قالب 5 کد انتخابی، 12 کد محوری و 74 مضمون فرعی با استفاده از روش دلفی از اجماع نظر خبرگان به دست آمد. در پیمایش مدل تحقیق، مولفه ها بر مبنای وزن های ارزشی رتبه بندی شدند. نتایج نشان داد مولفه تفکیک نقش رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیشترین وزن ارزشی و مولفه نماینده منتخب کارکنان کمترین وزن ارزشی را در بین 74  شاخص دارا بوده اند.

    نتیجه گیری:

     حاکمیت شرکتی ابزاری بهینه برای حمایت از حقوق سهامداران و ذی نفعان در صنعت بیمه است.  

    کلیدواژگان: حکمرانی خوب، حاکمیت شرکتی، تاپسیس فازی، تحلیل مضمون، شرکت بیمه ایران
  • علی حیاتی*، محسن نجفی خواه صفحات 233-267

    هدف :

    اقدام شرکت های نفتی به اکتشاف و توسعه میدان های نفتی و گازی در آب های عمیق، دورافتاده و با فاصله زیاد از خشکی، منجر به افزایش تقاضا برای راه حل های بیمه ای پیچیده شده است. بر این اساس، مقاله حاضر با هدف بررسی مهم ترین نکات حقوقی معمول ترین شکل بیمه ای مرتبط با پروژه های ساخت در صنعت نفت در دریا، موسوم به «ولکار» تدوین شده است که به رغم اهمیت و استفاده از آن، بررسی مفاد آن در مطالعات داخلی مسبوق به سابقه نیست.

    روش شناسی:

     مطالعه تطبیقی حاضر با روش توصیفی-تحلیلی انجام شده است.

    یافته ها

    این پژوهش ابتدا به بیان مقدمه ای از پروژه های ساخت پرداخته است. سپس، ماهیت، موضوع، اهمیت و علل عمده تدوین بیمه نامه ولکار را شرح داده است. یافته های عمده در بخش شرایط بیمه نامه شامل شناسایی بیمه گذاران متعدد، مدت پوشش بیمه ای تجهیزات مختلف و چگونگی تحت پوشش قرار گرفتن قطعات معیوب است. در بخش نهایی نیز که در مورد آثار بیمه نامه است، اثر نقض شرایط بیمه نامه از سوی یکی از بیمه گذاران بر حقوق بیمه گذاران دیگر و نیز تعهدات طرفین مورد بررسی قرار گرفته است.

    نتیجه گیری

    نتایج تحقیق از آن حکایت دارد که غلبه نگرانی های بیمه گران در بعضی از مسایل این بیمه نامه پروژه ای و تمام خطر ، مانند شرایط پوشش بیمه ای قطعات معیوب ، موجب تدوین بند هایی با نگاه داشت بیشتر منافع ایشان شده است.

    کلیدواژگان: ساخت، ریسک، قرارداد، بیمه ی تمام خطر، ولکار
|
  • Mirhossein Mousavi *, Avin Khezri Pages 9-41
    Objective

    Health shocks increase household health expenditures due to disease and reduce national income due to reduced productivity and labor force size. The main purpose of the present study is to investigate the impact of health shocks on economic growth and life insurance consumption in developed and developing countries between 2000 and 2017.

    Methodology

     In this study, first positive and negative health shocks are extracted using the Mork rule and then the relationship between these shocks with economic growth and life insurance has been studied in the PVAR framework.

    Findings

    The results of Impulse response function indicate that because of lower life expectancy and lower public health levels in developing countries compared to in developed countries, public expenditures have been more effective. Therefore, positive health shocks will have faster economic growth in these countries. Also, the response of life insurance consumption to health shocks varies in two country groups, and each additional health surcharge in richer countries is weaker than poorer ones. The results of variance decomposition in both groups of countries showed that most economic growth fluctuations are explained in the long term by negative health shocks. The results of variance decomposition in life insurance for two groups of countries indicate that most volatility of life insurance consumption is explained by negative health shocks. Granger causality test results show the causality relationship from health shocks to life insurance consumption and economic growth in the studied countries.

    Conclusion

    According to the results of impuls response functions, variance decomposition and Granger causality, the positive effect of increasing government health expenditure on economic growth and life insurance consumption and the negative effect of reducing health expenditure on life insurance consumption in developing countries, shows the important and strategic role of government in health promotion and economic growth. 

    Keywords: Health Expenditure, Economic Growth, Life Insurance, Panel VAR
  • Hosseinali Bakhtiar Nasrabadi *, Tahmores Hasangholipoor, AbouAli Vedadhir, Masood Badin, Seyed Abolghasem Mira Pages 43-88
    Objective

    The lack of comprehensive understanding of the policyholders' buying behavior as a process and aspect of social and human interaction is one of the main reasons for the undeveloped life insurance market in Iran. The purpose of this study is to explain the life insurance buying behavior (LIBB) role as a cognitive, psychological and behavioral process based on the lived experience of individuals.

    Method

    The qualitative approach and the grounded theory strategy of Corbin and Strauss (4th edition) was used as the research method. In-depth interviews with 27 participants including prospect and actual policyholders, sales representatives and life insurance experts have been conducted using theoretical sampling. Open coding, axial coding (for themes) and selective coding (for context, process and integration) was applied using the strategies of questioning, comparisons, and the memos, diagrams and paradigm tools (Through MAXQDA 12 software) concluded to the LIBB model.

    Finding

    The result of this study represents a model of Life Insurance Buying Behavior(LIBB) in Iran.

    Conclusion

    The result of this study represents a model that considers LIBB in Iran as a dialectic between skepticism and trust and a process towards building trust. In this context, the superiority of doubt or trust at each stage of the process leads to different behaviors. 

    Keywords: Consumer Behavior, Buying behavior, Life Insurance, Grounded theory
  • Farzan Khamesian *, Laya Malekian Pages 91-124
    Objective

     Considering the covid-19 pandemic and its effect on economic relations, we need to study its risks on economic firms besides its direct cost on economy. Therefore, this paper investigates the impact of production shockof this pandemy on the insurance industry to liquidity shock.

    Methodology

     We first assume the shock enters through the product channel (based on observations) and transfers to the product cycle in the insurance industry and obtain the effect of production shock by extracting theoretical and long term premium relations with economic and calculate the coefficients with the help of the autoregressive model. Then, with respect to different scenarios for probable shocks, arising from credit risks and risk of price change as an outcome of the Corona pandemic (by means of relaxing productive liquidity through product reduction), we analyze insurers’ liquidity status both in normal and critical situations.

    Findings

     In the short-term and critical conditions, if the growth of global GDP decreases by 0.5% or 2.8%, then the decrease in liquidity would be 34.14 and 34.18, respectively. Furthermore, the decrease in the liquidity index in the long-term and critical conditions is equal to 33.07 and 33.12, respectively.

    Conclusion

    Insurance companies have to increase cash and assets with high liquidity within the short term to cover the aforementioned risk in critical conditions. Also, if the mentioned conditions continue in the long term, an increase in liquid assets in the form of gold or stable foreign currencies should be considered by insurance companies.

    Keywords: COVID-19 pandemic, Cointegrated VAR, panel data, Insurance Industry
  • Mona Parastesh * Pages 125-161
    Objective

    Insurance companies must use new methods to increase public attention, attract new customers and retain former customers, due to the low penetration of insurance in Iran. In insurance industry, the analysis of customers’ buying behavior is very important, and today new technologies are used in this field.

    Methodology

    One of the features of new customer relationship management softwares is the possibility of gamification, which has the ability to implement attractive and diverse solutions such as scoring, rewards, sharing, etc. Data mining techniques can use the information in insurance companies’ databases, to classify customers from different perspectives (loyalty, profitability, etc.) and suggest solutions for categorizing customers into different groups according to the characteristics of each group. Today, there are various tools for implementing data mining algorithms, and it is easy to master these tools, present useful projects and use them in companies.

    Results

    In this article, we have tried to classify insured and help experts using Python programming language and data mining algorithms.

    Conclusion

    In order to implement the proposed method, the data related to the real insured of Alborz Insurance Company in the last three years have been used while maintaining the security and confidentiality of the data. The insured are divided into 4 categories of special, superior, middle and weak insured. Appropriate gamification methods tailored to each group of clients according to their gender, age, etc. can be used. 

    Keywords: Insurance, Customer segmentation, Data mining, Gamification
  • Firouze Hajialiakbari *, Elham Zaban Daan, Farimah Jafarli Pages 163-198
    Objective

    The main purpose of this study is to identify the factors affecting the implementation of Islamic insurance (Takaful) at the level of homeland insurance. Takaful is a type of insurance to compensate for damages caused by accidents and compeleting interest-free banking system. Takaful Insurance is strengthening its position in the region gradually and increasingly.

    Methodology

    This descriptive-exploratory research was conducted using Delphi and interviews with experts. The statistical population of this study includes 30 experts and insurance experts from Mihan Insurance Company. The snowball sampling method was used and continued to the researcher's theoretical saturation. Thirty interviews were conducted using a researcher-made questionnaire. The validity of the questionnaire was confirmed using the adjustment rate. Data were collected using the Delphi method in three steps. Descriptive statistics and Delphi inferential methods were used for data analysis. The SPSS software version 22 was used in descriptive analysis and Mick Mac software version 6 was used in inferential analysis.

    Findings

    After the researcher extracted the required data, the final model was extracted by analyzing the data.

    Conclusion

    Four factors of insurance services’cost, rules and instructions, statistical research and transparency of provided information are the most important in implementing Takaful insurance at the level of homeland insurance from the perspective of experts. The cost component had the most direct effect among these factors. Suggestions are also presented based on the research results.

    Keywords: Common Insurance, Takaful Insurance, Islamic Insurance
  • Shamsollah Salami *, MohammadReza Baqerzadeh, Asadollah Mehrara, Mehrdad Matani Pages 199-233
    Objective

     The purpose of this study is to identify the factors of favorable corporate governance in Iran Insurance Company and prioritize them using fuzzy TOPSIS method.

    Method

     This study is a descriptive, applied and multi-methods research. Fifteen experts participated in the qualitative study and a sample of 152 people took part in the questionnaire survey. The research tools were the semi-structured interview guidline and a questionnaire.

    Finding

     The model was presented in 5 selected codes, 12 axial codes and 74 sub-themes. The components were ranked based on value weights in the survey. The component of separating the role of chairman of the board of directors and managing director had the highest value weight among 74 indicators (0.9675). then, the professional competence of the members of the board of directors had the highest value rank. The lowest rank is related to the component of the selected employee representative.

    Conclusion

     The results showed that among the highest value components, 6 components are related to the effectiveness of the board of directors and among lowest value rating components, 6 components are related to stakeholder management. Therefore, the effectiveness of the board of directors is the most important and the management of the beneficiaries is the least important factors in the governance of Iran Insurance Company.

    Keywords: Corporate Governance, Good Governance, Iran Insurance Company, Theme analysis, TOPSIS
  • Ali Hayati *, Mohsen Najafikhah Pages 233-267
    Objective

    The necessity of exploration and development of oil and gas reserves in deep waters increased the demand for drafting complex insurance policies. This article aims to examine significant points of the most common policy form related to the construction in the oil industry’s offshore projects, called WELCAR, which is used in Iran.

    Methodology

    This is an analytic and comparative study.

    Findings

    After providing an introduction about the construction projects, the first part of the paper introduces the policy by explaining its nature, subject matter, and importance. The second part, it identifies various assureds, considers the period of insurance coverage for any particular item or equipment, and analyzes the issue of defective part’s coverage. The effects of breach of the policy’s terms and conditions, plus the parties’ obligations, are discussed in the last part of this article.

    Conclusion

    Insurers’ concerns about some of the issues mentioned above, e.g., providing coverage for defective parts, led to the writing of some precise terms and conditions in their favor.

    Keywords: Construction, risk, Contract, All Risks Insurance, WELCAR