فهرست مطالب

مطالعات حفاظت و امنیت انتظامی - سال هجدهم شماره 4 (پیاپی 69، زمستان 1402)

نشریه مطالعات حفاظت و امنیت انتظامی
سال هجدهم شماره 4 (پیاپی 69، زمستان 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/12/01
  • تعداد عناوین: 6
|
  • سید بهمن آقایی*، جعفر هزارجریبی، اسکندر صفری، ناصر بیات صفحات 1-25
    زمینه و هدف

    امروزه با پیچیده شدن روزافزون سازمان ها و افزایش رفتارهای غیراخلاقی و سوء رفتار سازمانی، توجه مدیران و پژوهشگران به مبحث اخلاق سازمانی معطوف شده است؛ بنابراین سوء رفتار کارکنان در حوزه ماموریت پلیس آمریکا با حساسیت بیشتری همراه بوده و اثربخشی آن ها را در برخی ماموریت ها با چالش مواجه کرده است. با این رویکرد، هدف از پژوهش حاضر فراتحلیل پیشگیری از سوء رفتار ماموران پلیس کشورهای مختلف در اجرای ماموریت است.

    روش شناسی: 

    پژوهش حاضر با رویکرد کیفی و با استفاده از روش فراتحلیل مطالعات انجام گرفته در پلیس تعدادی از کشورها صورت پذیرفته است. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه پژوهش های انجام شده اغلب خارجی از سال 2017 تا 2022 با موضوع «سوء رفتار ماموران پلیس آمریکا» است که در نهایت پس از پالایش، تعداد 11 تحقیق انتخاب و مورد تحلیل قرار گرفت.

    یافته ها و نتیجه گیری

    یافته های تحقیق نشان داد که در مجموع 31 متغیر در ارتباط با سوء رفتار پلیس آمریکا بررسی شده است که این متغیرها در قالب دو گروه سوء رفتار درون سازمانی و سوء رفتار برون سازمانی دسته بندی گردید. در بین عوامل برون سازمانی متغیرهای نقض حقوق شهروندی و خشونت کلامی با 8/81 درصد (8 مورد) بیشترین فراوانی را دارند و در بین عوامل برون سازمانی، متغیر بی انظباطی با 7/63 درصد (7 مورد) بیشترین میزان را به خود اختصاص داده است. نتایج فراتحلیل نشان داد که اندازه اثر خشونت در بین دیگر الگوهای سوء رفتار پلیس آمریکا برابر با 55 درصد و در حد بالا و اندازه اثر نقض حقوق شهروندی 49 درصد و در حد متوسط قرار دارد.

    کلیدواژگان: برون سازمانی، پلیس، درون سازمانی، سوء رفتار، فراتحلیل، ماموریت
  • علی فرهادی، علیرضا تنهایی*، جلیل نظام الاسلامی صفحات 27-64
    زمینه و هدف

    رژیم صهیونیستی به دلیل ضعف در مشروعیت، نداشتن عمق راهبردی و آسیب پذیری جغرافیایی، جمعیت کم، احساس تنهایی و ترس همیشگی از نابودی و آسیب پذیری نیروهای نظامی، به زعم خود با تهدیدات چندوجهی دایمی روبه رو است و در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران را به عنوان دشمن اصلی خود می داند و راهبردهای مختلفی برای تقابل با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اتخاذ می نماید. از این رو این تحقیق با هدف شناسایی راهبردهای امنیتی رژیم صهیونیستی در قبال نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران انجام شده است.

    روش شناسی: 

    این تحقیق از نظر هدف از نوع کاربردی و از نظر ماهیت جزء پژوهش های توصیفی-تحلیلی است که در دو فاز با استفاده از روش پایش محیطی و خبرگی انجام شده است. منابع پژوهش برای فاز اول پژوهش شامل متون علمی مرتبط با موضوع موردپژوهش، مصاحبه ها و گزارش های منتشر شده (در طول یک سال گذشته) در نشریات و رسانه ها در خصوص رژیم صهیونیستی است و روش انتخاب منابع از نوع اقتضائی و در دسترس بوده است. جامعه آماری برای فاز دوم تعداد 5 نفر از خبرگان حوزه مورد مطالعه بودند که به روش هدفمند انتخاب شدند.

    یافته ها و نتیجه گیری

    نتایج تحقیق حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی، چهار راهبرد کلی را در قبال نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نموده است که عبارت اند از: تلاش برای موازنه تهدید و گسترش آن در مرزهای شمالی، غربی و جنوبی، تقویت بازدارندگی رژیم خود، تضعیف قدرت بازدارندگی ج.ا.ا و دفع تهدید و از بین بردن قدرت دفاعی ج.ا.ا. با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی، تهدید ج.ا ایران را تهدیدی چند لایه ارزیابی می نماید (نظامی، سایبری، موشکی و امنیتی)؛ بنابراین راهبرد دفاعی چند لایه را مناسب ترین راهبرد برای خود می داند، ولی هیچ کدام از راهبردها توسط رژیم صهیونیستی کنار گذاشته نشده است. آن رژیم هم زمان از همه راهبردهای خود علیه ج.ا.ا استفاده می کند و جمهوری اسلامی ایران هم بایستی آمادگی مواجهه با همه راهبردهای رژیم صهیونیستی را داشته باشد.

    کلیدواژگان: راهبرد امنیتی، رژیم صهیونیستی، حمله هوایی پیش دستانه
  • جواد جهان آرا*، سعید بختیاری صفحات 65-102
    زمینه و هدف

    امروزه شبکه های اجتماعی، محل حکمرانی و بستری مناسب برای دشمنان کشور شده است. در جریان تجمع هایی که گاهی در کشور رخ داده، به درستی اثبات شده که شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی، محلی برای ساماندهی، مدیریت، تحریک، ترغیب و حتی آموزش جوانان برای اغتشاش و خرابکاری بوده است. در حال حاضر با افزایش سریع انواع جرائم، روش های سنتی بررسی جرم قادر به ارائه نتایج مطلوب نبوده، زیرا سرعت آن ها کند و ناکارآمد است. هدف از این مطالعه این است که چگونه یادگیری ماشین می تواند توسط نهادهای امنیتی یا انتظامی برای کشف، پیشگیری و مقابله با تجمعات غیر قانونی با سرعتی بسیار دقیق و سریع استفاده شود.

    روش شناسی: 

    برای دست یابی به این هدف تعداد 73 مقاله در بازه زمانی 2012 تا 2023 که در آن از روش های یادگیری ماشین استفاده شده مورد بررسی قرار گرفت. مشاهده می کنیم که اکثر مقالات از رویکرد یادگیری ماشین با نظارت و داده های برچسب گذاری شده استفاده می کنند.

    یافته ها و نتیجه گیری

    با این حال شبکه های عصبی مصنوعی با 44 درصد، روش های جنگل تصادفی با 30 درصد و روش K-نزدیک ترین همسایه با 26 درصد متداول ترین روش های مورد استفاده بودند؛ همچنین 62 درصد از محققان از مجموعه داده های مجرمانه برخط پورتال های عمومی بر روی شبکه اینترنت و 38 درصد نیز از مجموعه داده های رسمی و خصوصی سازمان های قانونی از جمله پلیس در تحقیقات خود استفاده کرده اند. نتایج تحقیق نشان می دهند که به کارگیری روش های جنگل تصادفی بهترین کارائی را داشته است؛ اما برای مجموعه داده های بزرگ، استفاده از روش های شبکه عصبی مصنوعی بهترین نتایج را برای پیش بینی وقوع جرم بر اساس زمان و مکان آن برآورده ساخته است.

    کلیدواژگان: الگوریتم، پیش بینی، فراخوان، یادگیری ماشین
  • تبیین جامعه شناختی سرمایه اجتماعی کارکنان پلیس یکی از واحدهای انتظامی
    علی رحیمی*، رضاعلی محسنی، زهرا حضرتی صفحات 103-136
    زمینه و هدف

    سرمایه اجتماعی به عنوان یک دارایی نامشهود برخلاف سایر سرمایه ها مفهومی فراتر از دارایی هایی است که یک فرد یا یک سازمان در اختیار داشته و دارای روابط و زمینه هایی است که طی آن تعامل، شفافیت و صداقت سازمانی وظیفه اصلی را برعهده دارد؛ بنابراین هدف از پژوهش حاضر سنجش و تبیین سرمایه اجتماعی کارکنان پلیس است.

    روش شناسی: 

    پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش در زمره تحقیقات توصیفی است که به صورت پیمایش انجام شده است. چارچوب نظری، تلفیقی از نظریات بوردیو، پاتنام، فوکویاما و کلمن است که برابر مدل ناهاپیت و گوشال رابطه 9 مولفه در سه بعد ساختاری، شناختی و ارتباطی با سرمایه اجتماعی کارکنان پلیس با هدف قدرت تبیین کنندگی مولفه ها سنجیده شده است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته است که در 80 گویه تنظیم شده است. جامعه آماری تحقیق تمامی کارکنان یکی از واحدهای انتظامی در سال 1401 شامل مرد و زن بوده که حجم نمونه به تعداد 384 نفر و به روش نمونه گیری مطبق انتخاب گردید.

    یافته ها و نتیجه گیری

    یافته های تحقیق نشان داد که بین متغیرهای زمینه ای و سرمایه اجتماعی کارکنان رابطه وجود ندارد ولی در سایر متغیرها؛ یعنی انسجام درونی، شفافیت سازمانی، احساس عدالت اجتماعی، صداقت سازمانی، حمایت اجتماعی، مشارکت اجتماعی، روابط اجتماعی و اعتماد اجتماعی با سرمایه اجتماعی رابطه معناداری وجود دارد به گونه ای که بیشترین رابطه مربوط به سه مولفه اعتماد اجتماعی (885/0)، صداقت سازمانی (856/0) و روابط اجتماعی (853/0) با سرمایه اجتماعی است. در واقع این مولفه ها می توانند بیشترین تاثیر را در ارتقاء و بهبود سرمایه اجتماعی داشته باشند. در میان 8 مولفه بررسی شده، بهترین وضعیت را مولفه صداقت سازمانی با مقدار 79/5 و مولفه حمایت اجتماعی با میانگین 41/5 و مولفه مشارکت اجتماعی با میانگین 82/4 در رتبه های دوم و سوم شناخته شده اند؛ همچنین مولفه انسجام درونی با میانگین 28/3 و مولفه شفافیت سازمانی با میانگین 97/3 کمترین تفاوت را داشته اند.براساس نتایج تحقیق تمامی مولفه ها به جز متغیرهای زمینه ای در بهبود سرمایه اجتماعی تاثیرگذار بوده و ارتقای آن ها باعث بهبود سرمایه اجتماعی کارکنان خواهد شد. از این رو نمی توان از نقش بارز این مولفه ها و اهمیت سرمایه اجتماعی در بهبود عملکرد کارکنان چشم پوشی کرد؛ چراکه وضعیت کنونی سرمایه اجتماعی کارکنان یکی از واحدهای انتظامی باتوجه به نتایج موجود، در حد متوسط و روبه ضعیف ارزیابی می شود. چنین وضعیتی ضرورت تاکید و برنامه ریزی اقدام محور را در ارتباط با بهبود سرمایه اجتماعی کارکنان پلیس با تکیه بر یک برنامه یکپارچه و نظام مند دوچندان نشان می دهد و شرح خدمات مطلوب نه تنها به بهبود سرمایه اجتماعی کارکنان کمک می کند بلکه بستر و زمینه عملکرد بهتر آن ها را نیز فراهم خواهد کرد.

    کلیدواژگان: بعد ارتباطی، بعد ساختاری، بعد شناختی، سرمایه اجتماعی، کارکنان پلیس
  • اسفندیار کدخدایی*، محمدرضا زاهدی، مهدی کرباسیان، مسلم امیری صفحات 137-163
    زمینه و هدف

    فرماندهی انتظامی از نهادهای دخیل در استقرار، حفظ و افزایش امنیت است که در انقلاب اسلامی و در تحقق آرمان های آن نقش اساسی داشته و دارد؛ با توجه به ماموریت های متنوع و گسترده و تهدیدهایی که در راستای انجام ماموریت محوله متوجه فرماندهی انتظامی است اجرای این وظایف نیاز به رویکرد انقلابی دارد.

    روش شناسی: 

    روش گردآوری اطلاعات، اسنادی است، پژوهش حاضر از حیث ماهیت، بنیادی و از حیث هدف، کاربردی توسعه ای است، برای تدوین الگوی مدیریت انقلابی در فراجا از تحلیل محتوای کیفی استفاده شد؛ داده ها شامل سخنرانی های مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درباره فراجاست که دسته بندی و تحلیل شد.

    یافته ها و نتیجه گیری

    پس از نهایی شدن مقوله ها روابط آن ها با یکدیگر بررسی شد و الگوی تحقیق ارائه گردید. زیربنایی ترین لایه آن، مبانی نگرشی است که مقوله های انسان شناسی، دنیاشناسی و فلسفه تاریخ و خداشناسی را شامل می شود؛ لایه دوم شامل ده مقوله است شامل صبر، همراه کردن اقتدار و محبت به مردم و توجه کردن به موقعیت، ماموریت و ظرفیت های فراجا، امنیت آفرین، تحول خواه تعامل گرا، قانون مدار، حکیمانه، زیست سالم و دشمن شناسی و در پایان مقوله ای که دو لایه را به هم وصل می کند، مقوله «تفکر دین محور با محوریت علم، عقل و عزم» است. به طوری که از دل لایه اول یک نوع روش مندی حاصل می گردد که این روش مندی با محوریت علم، عقل و عزم است که منتج به لایه دوم و مقوله های مدیریت انقلابی با هم تولید علم می کنند و این علم به عنوان انباشتی حساب می شود که دوباره حرکت جدیدی را در راستای ایجاد لایه های جدید مدیریت انقلابی شکل می دهد و این حرکت مدام در حال تکرار است؛ فراجا در صورت داشتن مدل مدیریت انقلابی جامع می تواند عملکرد بهتری در راستای حفظ امنیت نشان دهد و در راستای تحقق کامل هدف های اسلامی سهم موثری داشته باشد.

    کلیدواژگان: مدیریت، مدیریت انقلابی، نظام انقلابی، فرماندهی انتظامی
  • مصطفی ساوه درودی، مرتضی کریمی فیض* صفحات 165-199
    زمینه و هدف

    سرمایه اجتماعی پلیس با مولفه های؛ اعتماد، اعتبار و مشارکت به عنوان محرک، انگیزه، حرکت، تلاش و حلقه واسط پلیس و مردم در نگاه ایجابی به امنیت با توجه به شرایط گذار جامعه ایرانی، مورد توجه و از راهبرهای مجموعه انتظامی در برقراری و ارتقای امنیت داخلی است. بحران های امنیتی با بستر عوامل داخلی به عنوان بخشی از جنگ ترکیبی دشمن، برای پلیس به عنوان یکی از نهادهای اصلی حاکمیتی امنیت ساز، دارای پیامد و ماموریت آفرین است.

    روش شناسی: 

    در این مقاله با پذیرش اینکه، فرایند شکل گیری بحران های امنیتی با بستر داخلی، اغلب در فضای اجتماعی به شکل پدیده آغاز شده و با سرمایه اجتماعی پلیس که مستثنا از سایر پدیده های اجتماعی، فرهنگی نیست پیوند دارد، تلاش شده، ضمن احصای بسترهای شکل گیری بحران های امنیتی در بعد امنیت داخلی، پیامدهای آن بر سرمایه اجتماعی پلیس مورد بررسی قرار گیرد؛ بنابراین سوال این است که بسترهای داخلی شکل گیری بحران های امنیتی کدام اند و تاثیر آن بر سرمایه اجتماعی پلیس چگونه است؟
    پژوهش حاضر براساس هدف کاربردی و ماهیت داده ها، توصیفی است؛ که با انجام مصاحبه، دیدگاه های نمونه آماری، شامل نخبگان و صاحب نظران این حوزه، به تعداد 18 نفر با توجه به اشباع نظری، احصاء و تحلیل شده است؛ بدین نحو که ابتدا مصاحبه ها، دیدگاه ها و نظرهای افراد به متن تبدیل و در ادامه با روش تحلیل محتوای کیفی، متون بررسی و ابعاد، مولفه ها، شاخص ها احصاء، دسته بندی و نتایج استخراج و تحلیل گردیده و برای جمع آوری مطالعات نظری و مروری بر سوابق تحقیق و ادبیات موضوع، از روش کتابخانه ای نیز استفاده شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    یافته های تحقیق حاکی است؛ بستر داخلی بحران امنیتی در فضای اجتماعی، از ابهام در بعد ذهنی (ادارکی) سرمایه اجتماعی شکل گرفته و منجر به تردید در بعد عینی (عملی) آن می گردد. بعد ذهنی (ادراکی) مولفه های مقبولیت، مشروعیت، اعتماد، اعتبار، عدالت و بعد عینی (عملی) مولفه های همراهی، همکاری، مشارکت، پاسخ گویی، انسجام و ناکارآمدی را شامل می شود که در قالب پدیده ها و موضوع ها به شکل اغلب پنهان ولی قابل فهم شکل گرفته و متوجه دولت و حاکمیت است. هرچند عملکرد پلیس به عنوان یک نهاد حاکمیتی خود می تواند مانع یا بسترساز بحران شود، ولی بسترهای داخلی شکل گیری بحران های امنیتی که متوجه حاکمیت و دولت (فردی-نهادی) است، بر سرمایه اجتماعی پلیس به عنوان یک نهاد حاکمیتی در اشکال خرد و کلان تاثیرگذار است.

    کلیدواژگان: امنیت داخلی، بحران امنیتی، بسترهای ذهنی (ادراکی)، بسترهای عینی (عملی)، سرمایه اجتماعی
|
  • Seyed Bahman Aghaei *, Jafar Hazar Jaribi, Eskandar Safari, Nasser Bayat Pages 1-25
    Background and purpose

    Today, with the increasing complexity of organizations and the increase in unethical behavior and organizational misconduct, the attention of managers and researchers has been directed to the topic of organizational ethics. Therefore, the misbehavior of employees in the field of police mission is associated with more sensitivity and their effectiveness in some missions has been challenged. With this approach, the purpose of the present research is meta-analysis of the prevention of misconduct of police officers of different countries in the execution of the mission.

    Methodology

    The current research was conducted with a qualitative approach and using the meta-analysis method of studies conducted in the police of a number of countries. The statistical population of the research includes all researches conducted mostly abroad from 2017 to 2022 on the topic of "Misbehavior of Police Officers", which finally after refining, 11 researches were selected and analyzed.

    Findings

    The findings of the research showed that a total of 31 variables related to American police misconduct were investigated. These variables were categorized into two groups of intra-organizational misconduct and extra-organizational misconduct. Among the extra-organizational factors, the variables of violation of citizenship rights and verbal violence are the most frequent with 81.8% (8 cases), and among the extra-organizational factors, the indiscipline variable is the most frequent with 63.7% (7 cases).

    Conclusion

    The results of the meta-analysis showed that the effect size of violence among other patterns of police misconduct is equal to 55% and is at the high level, and the effect size of violation of civil rights is 49% and is at the average level

    Keywords: meta-analysis, Misconduct, Police, mission, Intra-organizational, extra-organizational
  • Ali Farhadi, Jalil Nezameslami Pages 27-64
    Background and purpose

    The Zionist regime, due to its weak legitimacy, lack of strategic depth and geographical vulnerability, small population, feeling of loneliness and constant fear of the destruction and vulnerability of the military forces, in its opinion, is facing constant multifaceted threats and currently It considers the Islamic Republic of Iran as its main enemy and adopts various strategies to confront the armed forces of the Islamic Republic of Iran. Therefore, this research was conducted with the aim of identifying the security strategies of the Zionist regime against the armed forces of the Islamic Republic of Iran.

    Methodology

    In terms of purpose, this research is of an applied type and in terms of its nature, it is part of descriptive-analytical research, which was carried out in two phases using environmental and expert monitoring methods. The research sources for the first phase of the research include; Scientific texts related to the subject of research, interviews and reports published (over the past year) in publications and media are about the Zionist regime, and the method of selecting sources was contingent and available. The statistical population for the second phase was the number of 5 experts in the field of study who were selected in a purposeful way.

    Findings

    The results of the research indicate that the Zionist regime has adopted four general strategies towards the armed forces of the Islamic Republic of Iran, which are: trying to balance the threat and its expansion in the northern, western and southern borders, strengthening the deterrence of the regime. Weakening the deterrence power of Islamic Republic of Iran and repelling the threat and destroying the defense power of Islamic Republic of Iran.

    Conclusion and suggestion: 

    Considering that the Zionist regime considers the threat of Iran as a multi-layered threat (military, cyber, missile and security), therefore it considers a multi-layered defense strategy to be the most appropriate strategy for itself, but none of Strategies have not been abandoned by the Zionist regime. At the same time, that regime is using all its strategies against Islamic Republic of Iran, and it must be ready to face all the strategies of the Zionist regime.

    Keywords: Zionist regime, Security strategy, preemptive air strike
  • Javad Jahanara *, Saeid Bakhtiari Pages 65-102

    Nowadays, social networks have become a place of governance and a suitable platform for the enemies of the country. During the gatherings that have sometimes occurred in the country, it has been rightly proven that social networks and foreign messengers have been a place for organizing, managing, inciting, persuading and even training young people for rioting and vandalism. At present, with the rapid increase of all types of crimes, the traditional methods of crime investigation have not been able to provide the desired results, because their speed is slow and inefficient. The purpose of this study is how machine learning can be used by security or law enforcement agencies to detect, prevent and deal with illegal gatherings with a very accurate and fast speed. In order to achieve this goal, 73 articles in the period from 2012 to 2023 were analyzed in which machine learning methods were used. We can see that most of the articles use the machine learning approach with supervised and labeled data. However, artificial neural networks with 44%, random forest methods with 30% and K-nearest neighbor method with 26% were the most commonly used methods. Also, 62% of the researchers have used criminal data sets from public portals on the Internet and 38% have used official and private data sets of legal organizations, including the police, in their research. The results of the research show that the use of random forest methods has the best performance, but for large data sets, the use of artificial neural network methods has provided the best results for predicting the occurrence of crime based on its time and place.

    Keywords: machine learning, Prediction, Algorithm, recall
  • A review on predicting the occurrence of illegal gatherings using a set of machine learning methods
    Ali Raheme *, Reza Ali Mohseni, Zhra Hazrati Pages 103-136
    Context and purpose

    Social capital as an intangible asset, unlike other capitals, is a concept that goes beyond the assets that an individual or an organization has and has relationships and contexts in which interaction, transparency and organizational honesty are the main task. Therefore, the purpose of the present study is to measure and explain the social capital of police officers.

    Research method

    In terms of practical purpose and method, the current research is a descriptive research that was conducted in the form of a survey. The theoretical framework is a synthesis of the theories of Bourdieu, Putnam, Fukuyama and Kelman, which is measured according to Nahapit and Ghoshal's model, the relationship of 9 components of structural, cognitive and relational dimensions with the social capital of police officers with the aim of the explanatory power of the components. The data collection tool is a researcher-made questionnaire, which is set in 80 items. The statistical population of the research included all police officers in 1401, including men and women, and the sample size was 384 people and was selected using the appropriate sampling method.

    Findings

    The research findings showed that there is no relationship between contextual variables and employees' social capital, but there is a relationship between other variables, namely internal cohesion, organizational transparency, sense of social justice, organizational honesty, social support, social participation, social relationships and social trust with social capital. There is a significant relationship in such a way that the highest relationship is related to the three components of social trust (0.885), organizational honesty (0.856) and social relations (0.853) with social capital. In fact, these components can have the greatest effect in promoting and improving social capital. Among the 8 investigated components, the organizational integrity component with a value of 5.79, the social support component with an average of 5.41, and the social participation component with an average of 4.82 in the second and third ranks are known to be the best. Also, the internal coherence component with an average of 3.28 and the organizational transparency component with an average of 3.97 have the least difference.

    Result

    Based on the results of the research, all the components except background variables are effective in improving the social capital and their improvement will improve the social capital of the employees. Therefore, we cannot ignore the obvious role of these components and the importance of social capital in improving the performance of employees, because the current state of police employees (one of the provinces) is evaluated as moderate and rather weak according to the available results. Such a situation shows the necessity of emphasizing and planning action-oriented actions in relation to the improvement of the social capital of the police staff by relying on an integrated and systematic program, and the description of the desired services not only helps to improve the social capital of the employees, but also provides the basis and context for their better performance.

    Keywords: social capital, police personnel, Cognitive Dimension, Communication dimension, structural dimension
  • Esfandiar Kadkhodaei *, Mohammad Reza Zahedi, Mhdi Krbaseean, Moslem Amiri Pages 137-163
    Background and purpose

    Police command is one of the institutions involved in the establishment, maintenance and increase of security, which played a fundamental role in the Islamic revolution and in realizing its ideals. Considering the diverse and extensive missions and the threats that are directed at the police command in order to fulfill the assigned mission, the implementation of these tasks requires a revolutionary approach.

    Methodology

    The method of collecting information is documentary, the present research is fundamental in nature and developmentally applied in terms of purpose, qualitative content analysis was used to develop a model of revolutionary management in Faraja; the data includes the Supreme Leader's speeches about Faraja, which were categorized and analyzed.

    Findings and results

    After finalizing the categories, their relationships with each other were examined and the research model was presented. The second layer consists of ten categories, including: Patience, bringing authority and love to people and paying attention to the position, mission and capabilities of Faraja, security-creating, transformational, interactive, law-abiding, wise, healthy life and enemy. Science and at the end of the category that connects the two layers is the category of "thinking based on science, reason and determination". So that from the heart of the first layer, a kind of methodology is obtained, which is a methodology centered on science, reason and determination, which leads to the second layer and the categories of revolutionary management, together with the production of science. and this science is considered as an accumulation that again forms a new movement in the direction of creating new layers of revolutionary management and this movement is constantly repeating itself; If Faraja has a comprehensive revolutionary management model, it can show better performance in the direction of maintaining security, and make an effective contribution in the direction of the full realization of Islamic goals.

    Keywords: management, revolutionary management, revolutionary system, Police Command
  • Mustapha Saveh Doroudi, Morteza Karimi Faiz * Pages 165-199

    Police social capital with components؛ Trust, credit, and participation as a driving force, motivation, movement, effort, and link between the police and the people in a positive view of security, considering the transition conditions of the Iranian society, are of interest and are among the leaders of the police force in establishing and improving internal security. Security crises with the background of internal factors as a part of the enemy's combined war, for the police as one of the main security-making governmental institutions, has consequences and a mission.
    In this article, by accepting that the process of forming security crises with an internal base, mainly in the social space as a phenomenon, and it is connected with the social capital of the police, which is not excluded from other social and cultural phenomena, it has been tried, while counting the bases of the formation of security crises in the dimension of internal security, its consequences on the social capital of the police should be examined. Accordingly, the question is, what are the internal bases of the formation of security crises and how does it affect the social capital of the police?
    The current research is descriptive based on the applied purpose and the nature of the data. By conducting interviews, the views of a statistical sample, including elites and experts in this field, in the number of 18 people, have been statistically analyzed according to theoretical principles. In this way, first the interviews, people's views and opinions were converted into text, and then with the method of qualitative content analysis, the review texts and dimensions, components, indicators, statistics, classification and extraction results were analyzed and to collect theoretical studies and an overview of the research records and literature of the subject have also been used using the library method.
    The research findings indicate؛ the internal context of the security crisis in the social space is formed from the ambiguity in the subjective dimension of social capital and leads to doubt in its objective dimension. The subjective (perceptual) dimension includes the components of competence, legitimacy, trust, credibility, justice, and the objective (practical) dimension includes the components of companionship, cooperation, participation, accountability, cohesion and inefficiency, which are mostly hidden but hidden in the form of phenomena and issues. It is clearly formed and aimed at the government and the governance. Although the performance of the police as a governing institution can prevent or create a platform for crisis, but the internal platforms for the formation of security crises, which are aimed at the government and the governance (individual-institutional), affect the social capital of the police as a governing institution in various forms

    Keywords: Internal security, subjective (perceptual) bases, objective (practical) bases, Security Crisis, social capital. References: