فهرست مطالب

مطالعات علوم مدیریت دریایی - سال چهارم شماره 4 (پیاپی 14، زمستان 1402)

نشریه مطالعات علوم مدیریت دریایی
سال چهارم شماره 4 (پیاپی 14، زمستان 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/12/01
  • تعداد عناوین: 6
|
  • مهدی دیهیم پور* صفحات 5-28
    هدف

    تحقیق حاضر باهدف کاهش خاموشی هوشیارانه کارکنان با تاکید بر متغیرهای شفافیت سازمانی و آوای کارکنان انجام شده است.

    روش

    این تحقیق بر مبنای هدف از نوع کاربردی و ازنظر روش از نوع توصیفی-پیمایشی بوده است. جامعه آماری پژوهش 385 نفر از کارکنان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) در سال 1399 تشکیل گردیده است. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان 191 نفر تعیین و از طریق نمونه گیری خوشه ای انتخاب گردیده اند. داده های تحقیق به وسیله پرسشنامه های شفافیت سازمانی راولینز (2008)، خاموشی هوشیارانه رامینگونگ و اسنانسینگ (2013) و آوای کارکنان ون داین و همکاران (2003) جمع آوری گردید و پایایی آنان با محاسبه آلفای کرونباخ به ترتیب 76/0، 78/0 و 84/0 تائید شد. تجزیه وتحلیل داده های جمع آوری شده به وسیله نرم افزار آماری smart pls انجام پذیرفت.

    یافته ها

    تحلیل داده های آماری حاکی از آن است که میزان تاثیر شفافیت سازمانی بر خاموشی هوشیارانه 86/0، شفافیت سازمانی بر آوای کارکنان 89/0 و آوای کارکنان بر خاموشی هوشیارانه 87/0 می باشد. همچنین میزان تاثیر شفافیت سازمانی از مسیر آوای کارکنان بر خاموشی هوشیارانه 77/0 می باشد.

    نتیجه گیری

    متغیر شفافیت سازمانی هم به طور مستقیم و هم به طور غیر مستقیم و اوای کارکنان نیز به طور مستقیم بر خاموشی هوشیارانه کارکنان تاثیر گذار می باشد و موجبات کاهش این متغیر را فراهم می نمایند. درنتیجه می توان گفت سرمایه گذاری بر آوای کارکنان در کنار شفافیت سازمانی می تواند در غلبه بر خاموشی هوشیارانه کارکنان کمک نماید.

    کلیدواژگان: خاموشی هوشیارانه، شفافیت سازمانی، آوای کارکنان
  • علی محسنی فر* صفحات 29-48
    هدف

    هدف از پژوهش حاضر، طراحی مدل توسعه ورزش های رزمی و دفاع شخصی در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر است.

    روش

    پژوهش حاضر یک پژوهش توصیفی - تحلیلی است که برحسب نحوه گردآوری داده ها، آمیخته و ازنظر هدف، کاربردی است. جامعه پژوهش شامل فرماندهان علوم دریایی، مربیان ورزش های رزمی، مدیران، کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه علوم دریایی و دانشجویان دانشگاه علوم دریایی بود که با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند و در دسترس انتخاب شدند. در مرحله اول از طریق تحلیل محتوای پژوهش های انجام شده، کدهای مربوطه استخراج شد و در مرحله دوم پس از مصاحبه با متخصصان، عوامل توسعه شناسایی شد. در مرحله اول و دوم، عوامل شناسایی شده در گروه دلفی بررسی شد؛ در این دو مرحله عواملی که حداقل 70 درصد دارای پاسخ مثبت بودند برای مرحله بعد باقی ماندند. در مرحله نهایی رتبه بندی عوامل شناسایی شده در دو مرحله قبل با استفاده از پرسشنامه پنج گزینه ای لیکرت انجام شد و در این مرحله پرسشنامه در بین 25 نفر از جمله مربیان ورزش های رزمی، مدیران، کارشناسان تربیت بدنی و دانشجویان دانشگاه علوم دریایی پخش شد. برای روایی محتوایی پرسشنامه با 6 تن از اساتید مدیریت ورزشی مشورت شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون فریدمن استفاده شد.

    یافته ها

    بر اساس یافته های این تحقیق مهم ترین بخش عوامل شناسایی شده در بعد آموزش، اجباری کردن ورزش رزمی در دانشگاه علوم دریایی، دارای بالاترین میانگین رتبه ای (63/10)، همچنین در بعد برنامه ریزی، استفاده از مشوق های شغلی و رفاهی برای حضور مستمر در فعالیت های ورزش های رزمی در بین کارکنان دانشگاه علوم دریایی، دارای بالاترین میانگین رتبه ای (95/8)، در بعد منابع انسانی، گزینش و به کارگیری فرماندهان ورزشی، دارای بالاترین میانگین رتبه ای (26/8)، در بعد مدیریت، پیگیری و نظارت قوی مسئولان تربیت بدنی دانشگاه علوم دریایی در زمینه توسعه ورزش های رزمی، دارای بالاترین میانگین رتبه ای (33/7)، در بعد بودجه و مالی، تخصیص بودجه و نگرش سرمایه گذاری در زمینه ورزش های رزمی در دانشگاه، دارای بالاترین میانگین رتبه ای (17/4)، در بعد فرهنگی، تدابیر مقام معظم رهبری نسبت به ورزش نیروهای مسلح، دارای بالاترین میانگین رتبه ای (20/4)، در بعد سیستم و فناوری، مطرح شدن ورزشکاران دانشگاه با استفاده از ظرفیت های رسانه ای سازمان، دارای بالاترین میانگین رتبه ای (21/4) و در بعد زیرساخت، توسعه و استانداردسازی تجهیزات و اماکن ورزشی دانشگاه علوم دریایی در زمینه ورزش رزمی، دارای بالاترین میانگین رتبه ای (14/3) می باشند.

    نتیجه گیری

    با توجه به یافته های پژوهش می توان به عنوان ابزار تحلیلی پیرامون عوامل موثر بر توسعه ورزش رزمی و دفاع شخصی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر مبنای عمل قرار گیرد تا به گونه ای منطقی و اصولی به حل چالش های این حوزه و توسعه ورزش رزمی و دفاع شخصی در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر پرداخت.

    کلیدواژگان: توسعه، ورزش رزمی، دفاع شخصی، دانشگاه علوم دریایی، نوشهر
  • مسلم گل میمی* صفحات 49-68
    هدف

    هدف تحقیق حاضر شناسایی و اولویت بندی شرایط علی توسعه منابع انسانی در نیروی دریایی  با رویکرد ساختاری تفسیری می باشد.

    روش شناسی:

    در این تحقیق در گام اول  با استفاده از نظرات خبرگان مقولات و مولفه های مرتبط با موضوع تحقیق  شناسایی و  کدگذاری گردید. روایی و پایایی تحقیق با توجه به مشارکتی بودن تحقیق همزمان توسط مشارکت کنندگان براساس اعتماد پذیری، انتقال پذیری، و تعمیم پذیری با واقعیت مورد تایید قرار گرفت. در گام بعد با استفاده از یک متدولوژی تحلیلی تحت عنوان الگوسازی ساختاری-  تفسیری روابط بین شرایط علل، و سطح بندی آنها به صورت یکپارچه مورد تحلیل قرار گرفت. با استفاده از این تکنیک و پرسشنامه (ماتریس خودتعامل)، راهبردها در 3 سطح، طبقه بندی شدند.

    یافته ها:

     براساس نتایج تحقیق، اساسی ترین علل موثر در تحقق توسعه منابع انسانی در نیروی دریایی در شرایط علی توسعه ی منابع انسانی سه معیار عناصر ساختاری، فرهنگی و فراسازمانی مشخص گردید. و بر اساس تحلیل MICMAC  متغیرها برحسب میزان نفوذ و وابستگی برگرفته از نظر خبرگان دسته بندی شدند. 

    نتیجه گیری

    نتایج حاصله از نظریه داده بنیاد و تفسیر ساختاری نشان دهنده تاثیر 7 مورد در توسعه منابع انسانی بوده که شامل عناصر ساختاری، عناصر فرهنگی، عناصر فراسازمانی، رهبری سازمان، کنترل سازمانی، اثربخشی سازمان و بهره وری سازمان می باشد. عناصر ساختاری، فرهنگی و فراسازمانی طبق تحلیل ساختاری تفسیری ISM و تجزیه و تحلیل سیستمی MICMAC بیشترین تاثیرگذاری را در بین راهبردهای احصاء شده دارند. از طرف دیگر اثربخشی و بهره وری سازمان بیشترین تاثیرپذیری را دارند. لذا برای حصول نتایج بهتر در امر توسعه منابع انسانی توجه ویژه به عناصر ساختاری، فرهنگی و فراسازمانی ضروری است.

    کلیدواژگان: توسعه ی منابع انسانی، سازمان نیروی دریایی ارتش، الویت بندی
  • سجاد حیدری، رضا حسنوی آتشگاه*، محمدرضا زاهدی صفحات 69-89
    هدف

    دگرگونی در ماهیت و شکل نبرد و تغییر در ماهیت تهدیدات نظامی و شکل گیری صنایع دفاعی موج چهارم، اهمیت توجه به رویکرد سیستمی در سنجش و مدیریت سرمایه فکری  برای وزارت دفاع را بیشتر می کند. از این رو هدف اصلی این پژوهش، طراحی الگوی بومی سرمایه فکری بمنظور سنجش آن در وزارت دفاع می باشد.

    روش شناسی:

    روش پژوهش کیفی بوده و در این روش، پس از انجام مصاحبه اکتشافی با خبرگان و محققین حوزه سرمایه فکری، با استفاده از روش داده بنیاد ابعاد، مولفه ها و شاخص های بومی شناسایی شده و با استفاده از روش دلفی در دو مرحله، الگوی نهایی پژوهش احصاء شد.

    یافته ها

    این الگو مشتمل برسه بعد، سرمایه انسانی، سرمایه ساختاری و سرمایه اجتماعی بوده و بمنظور سنجش وضعیت سرمایه فکری در وزارت دفاع پیاده سازی خواهد شد.

    نتیجه گیری

    نتایج حاصل از پژوهش مبین این مطلب است که این مدل مشتمل برسه بعد، سرمایه انسانی، سرمایه ساختاری و سرمایه انسانی می باشد.  همچنین این ابعاد داری 13 مولفه و 72 شاخص می باشد.

    کلیدواژگان: سرمایه فکری، سرمایه انسانی، سرمایه ساختاری، سرمایه اجتماعی، توان دفاعی
  • پیمان تائبی*، میلاد رضایی فرد، نازنین پیله وری صفحات 91-103
    هدف

    حضور ایران در جنوبگان از ابعاد علمی، راهبردی، سیاسی و اقتصادی اهمیت داشته اما بدلیل عدم شفافیت ارزش های حاصل شده، بطور جدی دنبال نشده است. بعلاوه امکان استفاده از تمامی پتانسیل های قاره جنوبگان برای ایران در ابتدای امر وجود ندارد و نیاز است اهمیت و اولویت این ارزش ها مشخص گردد. همچنین بررسی ادبیات نشان می دهد این موضوع بسیار کم مورد توجه محققین قرار گرفته است. پژوهش حاضر با هدف شناسایی و اولویت بندی ارزش های حاصل شده از حضور ایران و تاسیس پایگاه در قطب جنوب انجام گرفت.

    روش

    پژوهش حاضر کاربردی و ازنظر گرد آوری داده ها، میدانی است. ازنظر نوع داده ها و روش حل از نوع کمی و در حوزه تصمیم گیری چندشاخصه قرار دارد. جهت تعیین اهمیت ارزش های مورد نظر از روش بهترین-بدترین فازی استفاده شد. مقایسات زوجی توسط 15نفر از اساتید و صاحبنظران حوزه جنوبگان انجام گرفت.

    یافته ها

    براساس نتایج ارزش های مصرفی غیرمستقیم، ارزش های مصرفی مستقیم غیراستحصالی و ارزش های مصرفی مستقیم استحصالی به ترتیب مهمترین ارزش های حاصل از حضور ایران در جنوبگان می باشند.

    نتیجه گیری

    طبق نتایج درحال حاضر انجام تحقیقات علمی، پایش ماهواره ها و حضور نظامی بیشترین ارزش را برای ایران دارد چراکه با ایجاد پایگاه دائمی در این منطقه عمق استراتژیک ایران بیشتر شده و تردد مکرر میان قطب جنوب و سواحل ایران، حضور بیشتر ایران در اقیانوس های مهم را درپی دارد که بر تجارت کالا، انرژی و امنیت تجاری جهان تاثیر مثبت دارد. مجموعه این عوامل ایران را از قدرت منطقه ای به قدرت بین المللی تبدیل می کند. لذا باید برنامه ریزی های لازم جهت حضور ایران در جنوبگان هرچه سریع تر انجام گیرد.

    کلیدواژگان: جنوبگان، ارزش اقتصادی کل، روش بهترین-بدترین
  • حمید پناهی* صفحات 95-122
    هدف

    توسعه تعاملات برون سازمانی دریابانی استان بوشهر با مردم محلی، موضوعی راهبردی است که  از منظر نظری در سال های اخیر با طرح شعارهایی مانند «پلیس جامعه محور» و «سرمایه اجتماعی نیروی انتظامی» بدان پرداخته شده، است. چگونگی و یافتن راهکارهایی عینی، کاربردی و مبتنی بر جغرافیای محیطی و بوم زیست دریابانی استان بوشهر دستاویزی برای انجام این پژوهش باهدف واکاوی نقش تعامل دریابانی استان بوشهر با مردم محلی در ارتقاء امنیت مرزهای آبی استان بوده است.

    روش شناسی:

    روش تحقیق از منظر هدف کاربردی و از منظر نوع داده ها، ‏‏ کیفی است که با شیوه تحلیل مضمون انجام شد.‏ جامعه آماری شامل ‏خبرگان و نخبگان سازمانی و مدیران ‏برون سازمانی بود. از بین جمعیت حاضر در مطالعه، تا رسیدن به اشباع نظری به صورت هدفمند با 16 نفر ‏مصاحبه ‏انجام شد (9 نفر درون سازمانی و 7 نفر برون سازمانی).‏ ابزار گرداوری اطلاعات، مصاحبه عمیق بود. برای ‏تجزیه وتحلیل اطلاعات، محقق از روش تحقیق کیفی تحلیل مضمون استفاده کرد.‏

    یافته ها

    تعاملات برون سازمانی فرماندهی دریابانی بوشهر با سازمان های مردم محلی ‏مشتمل بر 24 مضمون سازمان دهنده از جمله: «شفاف سازی منابع تنش آفرین، ناامن ساز و موجد بحران های اجتماعی در ‏جامعه بومی محلی‏»؛ «پاسخ به موقع، شفاف و مبسوط در خصوص شایعات ناامن ساز‏»؛ «انعکاس عملکرد دریابانی بوشهر در مقابله با مجرمان به مردم محلی»؛ «حضور فرماندهان دریابانی در مراسم های فرهنگی مذهبی‏»؛ «تعامل فرماندهان دریابانی در نشست‎ ‎با متنفذین رسمی (دولتی) و غیررسمی ‏‏(محلی)‏»؛ «تعامل مستمر با مخبران محلی برای دریافت اخبار مربوط به مجرمان‏»؛ «آشناسازی جامعه بومی-محلی با سامانه اطلاع رسانی برای دریافت سریع  ‏اخبار سوء امنیتی‏»؛ «ارائه آموزش تخصصی به مخبران برای انعکاس به موقع اخبار قاچاقچیان» بود.

    نتیجه گیری

    معاونت اجتماعی دریابانی باید با تغییر رویکردهای یکجانبه نگرانه و صرفا نمایشی، با آموزش چگونگی دسترسی آسان و تعامل دوسویه با مردم محلی به تعمیق سرمایه اجتماعی دریابانی کمک نماید.

    کلیدواژگان: تعامل برون سازمانی، فرماندهی دریابانی، مردم محلی، تعامل مدیریتی
|
  • Mehdi Deyhimpuor * Pages 5-28
    Objective

     the present study was conducted to reduce the Mum Effect of employees by emphasizing the variables of organizational transparency and employee voice.

    Method

    This research was applied based on the purpose and descriptive-survey in terms of method. The statistical population of the study is 385 employees of maritime organizations in Mazandaran province in 1399. The sample size was determined using Krejcie and Morgan table and 191 people were selected through cluster sampling. Research data were collected by Rawlins (2008) Organizational Transparency Questionnaire, Rumming & Sensing Mum Effect Questionnaire (2013) and the voice of Van Dyne et al. (2003) and their reliability was calculated by Cronbach's alpha of 0/76, 0/78 and /084. respectively.  

    Results

    The analysis of statistical data indicates that the effect of organizational transparency on Mum Effect is 0/86, organizational transparency on employees 'voice is 0.89 and employees' voice on Mum Effect is 0/87. Also, the effect of organizational transparency from the voice of employees on Mum Effect is 0/77.

    Conclusion

    Organizational transparency variable both directly and indirectly and employees' voices also directly affect the Mum Effect of employees and provide the means to reduce this variable. As a result, it can be said that investing in the voice of employees along with organizational transparency can help overcome the Mum Effect of employees.

    Keywords: Mum Effect, Organizational Transparency, staff voice
  • Ali Mohsenifar * Pages 29-48
    Purpose

    The purpose of the present research is to design a model for the development of combat sports and personal defense in Imam Khomeini University of Marine Sciences, Nowshahr.

    Method

    The current research is a descriptive-analytical research which is mixed in terms of the method of data collection and practical in terms of its purpose. The research community included marine science commanders, combat sports trainers, administrators, physical education experts of the University of Marine Sciences, and students of the University of Marine Sciences who were selected using a targeted and accessible sampling method. In the first stage, the relevant codes were extracted through the content analysis of the conducted researches, and in the second stage, after interviewing the experts, the development factors were identified. In the first and second stages, the factors identified in the Delphi group were examined; In these two stages, the factors that had at least 70% positive answers remained for the next stage. In the final stage, the ranking of the factors identified in the previous two stages was done using a five-choice Likert questionnaire, and in this stage, the questionnaire was distributed among 25 people, including martial arts trainers, managers, physical education experts, and students of the University of Marine Sciences. became.

    Findings:

    According to the findings of this research, the most important part of the identified factors in the education dimension, making combat sports mandatory in the University of Marine Sciences, has the highest average rank (10.63), also in the planning dimension, the use of job incentives. and welfare for continuous participation in combat sports activities among the employees of the University of Marine Sciences, has the highest average rating (8.95), in the dimension of human resources, the selection and employment of sports commanders, has the highest average rating (8.26), in the aspect of management, follow-up and strong supervision of physical education officials of the University of Maritime Sciences in the field of martial sports development, has the highest average rating (7.33), in the dimension of budget and finance, budget allocation and investment attitude in the field of martial sports in the university. Has the highest ranking average (4.17), in the cultural dimension, the Supreme Leader's measures regarding the sports of the armed forces, has the highest ranking average (4.20), in the system and technology dimension, the promotion of university athletes using The organization's media capacities have the highest average rating (4.21) and in terms of infrastructure, development and standardization of sports equipment and facilities of the University of Marine Sciences in the field of combat sports, they have the highest average rating (3.14).

    Conclusion

    According to the findings of the research, it can be used as an analytical tool for the effective factors on the development of combat sports and personal defense of Imam Khomeini Naushahr University of Marine Sciences in order to logically and principledly solve the challenges of this field and develop combat sports and self defense in the university. Naushahr Imam Khomeini marine science.

    Keywords: Development, combat sports, personal defense, University of Marine Sciences, Nowshahr
  • Moslem Golmeymi * Pages 49-68
    Objective

    The purpose of the current research is to identify and prioritize the causal conditions of human resource development in the Navy with an interpretative structural approach.

    Methodology

    In this research, in the first step, categories and components related to the research topic were identified and coded using the opinions of experts. The validity and reliability of the research was confirmed by the participants based on reliability, transferability, and generalizability based on the fact that the research was collaborative. In the next step, using an analytical methodology under the title of structural-interpretive modeling, the relationships between the conditions of the causes and their leveling were analyzed in an integrated manner. Using this technique and questionnaire (self-interaction matrix), strategies were classified in 3 levels.

    Findings

    Based on the results of the research, the most effective causes in realizing the development of human resources in the Navy in the causal conditions of the development of human resources were determined by three criteria of structural, cultural and extra-organizational elements. And based on MICMAC analysis, the variables were classified according to the degree of influence and dependence taken from the opinion of experts. 

    Conclusion

    The results of database theory and structural interpretation show the impact of 7 items in the development of human resources, which include structural elements, cultural elements, extra-organizational elements, organizational leadership, organizational control, organizational effectiveness, and organizational productivity. Structural, cultural and extra-organizational elements according to ISM's interpretive structural analysis and MICMAC's systemic analysis are the most effective among the strategies counted. On the other hand, the effectiveness and efficiency of the organization are the most influential. Therefore, in order to achieve better results in the development of human resources, it is necessary to pay special attention to structural, cultural and extra-organizational elements.

    Keywords: Human resources development, army navy organization, Prioritization
  • Sajjad Heydari, Reza Hosnavi Atashgah *, Mohammadreza Zahedi Pages 69-89
    Purpose

    The transformation in the nature and form of battle and the change in the nature of military threats and the formation of the fourth wave defense industries increase the importance of paying attention to a systemic approach in measuring and managing intellectual capital for the Ministry of Defense. Therefore, the main goal of this research is to design a native model of intellectual capital in order to measure it in the Ministry of Defense.

    Methodology

    The research method is qualitative and in this method, after conducting exploratory interviews with experts and researchers in the field of intellectual capital, dimensions, components and native indicators were identified using the data foundation method and using the Delphi method in two stages. The final sample of the research was calculated.

    Findings

    This model includes the dimensions of human capital, structural capital and social capital and will be implemented in the Ministry of Defense in order to measure the state of intellectual capital.

    Conclusion

    The results of the research show that this model includes the dimensions of human capital, structural capital and human capital. Also, this dimension has 13 components and 72 indicators.

    Keywords: intellectual capital, Human capital, Structural Capital, Social Capital, defense power
  • Peyman Taebi *, Milad Rezaeefard, Nazanin Pilevari Pages 91-103
    Objective

    Iran's presence in the Antarctic is important from various scientific, strategic, political, and economic dimensions. However, due to the lack of transparency regarding the benefits of being present in this region, it has not been seriously pursued. Additionally, the potential of the entire Antarctic continent is not currently accessible to Iran, and it is necessary to determine the importance and priority of these advantages for Iran. literature reviews indicate that this subject has received little attention from researchers. This research aims to identify and prioritize the values obtained from Iran's presence and establishing a base in the Antarctic.

    Method

    The present research is an applied research in terms of its purpose. From the data type and solution method perspective, it is quantitative and falls within the realm of multi-criteria decision-making. To determine the importance of the desired values, the fuzzy best-worst method was employed.

    Findings

    Based on the results obtained from data analysis, non-extractive consumable values, non-extractive consumable values, and extractive consumable values are the most important values derived from Iran's presence in the Antarctic, respectively.

    Conclusion

    scientific research, satellite monitoring, and increased military presence currently hold the greatest value for Iran. Establishing a permanent base in this region increases Iran's strategic depth, and frequent travel between the Antarctic and Iran's coasts leads to greater Iranian presence in crucial oceans, positively impacting global commodity and energy trade and commercial security. This combination transforms Iran from a regional power into an international power.

    Keywords: Antarctica, Total Economic Value, best-worst method
  • Hamid Panahi * Pages 95-122
    Objective

    The development of extra-organizational interactions of Bushehr Province Admiralty with local people is a strategic issue that has been addressed from a theoretical point of view in recent years with slogans such as "community-oriented police" and "social capital of the police force". How and how to find objective, practical solutions based on the environmental geography and ecology of Bushehr Governorate has been a reason for conducting this research with the aim of analyzing the role of Bushehr Governorate interaction with local people in improving the security of the water borders of the province.

    Methodology

    The research method from the point of view of the applied goal and the type of data is qualitative, which was done with thematic analysis method. The statistical population included organizational experts and elites and external managers. Among the population present in the study, 16 people were interviewed in a targeted manner (9 internal and 7 external). The data collection tool was in-depth interview. To analyze the data, the researcher used the qualitative research method of thematic analysis

    Finding

    The extra-organizational interactions of the Bushehr Naval Command with local people's organizations include 24 organizing themes, including: "Clarification of sources of tension, insecurity and social crises in the local indigenous community"; "Timely, clear and comprehensive response to unsafe rumors"; "Reflecting the performance of Bushehr Admiralty in dealing with criminals to the local people"; "The presence of naval commanders in cultural-religious ceremonies"; "Interaction of naval commanders in the meeting with official (government) and unofficial (local) influencers"; "continuous interaction with local informants to receive news about criminals"; "Familiarizing the native-local community with the notification system to quickly receive bad security news"; It was "providing specialized training to informants to reflect smugglers' news in a timely manner."

    Conclusion

    Adiyabani's social vice-chancellor should help to deepen Adiyabani's social capital by changing the one-sided and merely showy approaches, by teaching how to have easy access and two-way interaction with local people.

    Keywords: Admiralty Command, Local people, Management interaction