فهرست مطالب

مجله پژوهش های سلولی مولکولی (زیست شناسی ایران)
سال سی و هفتم شماره 1 (بهار 1403)

  • تاریخ انتشار: 1403/01/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • بررسی تاثیر پری بیوتیک بایومین پی ای پی بر تعداد کل باکتری ها و باکتری های لاکتوباسیلوس روده لاشه ماهی-های خاویاری استرلیاد (Acipenser ruthenus) و بستر (Huso huso×Acipenser ruthenus) پرورشی
    مینا سیف زاده، مهرداد نصری تجن*، رضا طاعتی صفحات 1-15

    باکتری های لاکتوباسیلوس در روده ماهی ها به عنوان محافظت کننده بیولوژیک عمل کرده و می توانند منجر به بهبود سلامت گوشت ماهیان بعد از صید شوند از این رو افزایش تعداد آن ها در روده حائز اهمیت تلقی می گردد. مطالعه حاضر با اهداف ارزیابی تاثیر بایومین روی تعداد کلی باکتری ها و لاکتوباسیلوس روده بستر و استرلیاد، میزان رشد و مقایسه آن ها با شاهد صورت پذیرفت. تیمارها شامل ماهی های تغذیه شده با سطوح صفر، 1، 5/1 و 2 گرم/کیلوگرم بایومین بودند. 72 عدد ماهی از هر گونه با میانگین وزنی 48 و 86 گرم بر اساس 5 درصد وزن به صورت دستی طی60 روز تغذیه شدند. در انتهای پرورش طول (50/44 - 95/30 سانتی متر) و وزن (36/374 - 76/112 گرم) در استرلیاد و بستر در مقدار 2 درصد در مقایسه با سایر تیمارها افزایش معنی دار نشان دادند. با افزایش مقدار بایومین جیره علیرغم کاهش تعداد کلی باکتری ها، باکتری های لاکتوباسیلوس افزایش یافت (05/0P>). تعداد کلی باکتری ها بین استرلیاد (41/4 - 21/4 CFU) و بستر (49/4 - 32/4 (CFU در 2 - 1 درصد بایومین در مقایسه با شاهد (58/4 - 49/4CFU) تفاوت معنی دار نشان ندادند (05/0>p). در همین سطوح در استرلیاد (89/1 - 46/1CFU) و بستر (94/1- 49/1CFU) نسبت به شاهد (45/1-39/1CFU) تعداد باکتری های لاکتوباسیلوس بیشتری مشاهده شد (05/0>p). عوامل باکتریایی بین تیمارهای آزمایشی تفاوت معنی دار نداشتند (05/0>p). از آن جا که کاربرد بایومین در سطح 2 درصد تعداد باکتری های لاکتوباسیلوس روده را در ماهی ها نسبت به شاهد افزایش داد و منجر به افزایش رشد ماهی ها شد، از این رو کاربرد آن برای تغذیه آبزیان توصیه می شود.

    کلیدواژگان: ماهی خاویاری بستر، ماهی استرلیاد، بایومین پی. ای. پی، فلور باکتریایی روده، باکتری های لاکتوباسیلوس
  • ویژگی های تکوینی گامتوفیت نر و ماده در بابونه زاگرسی
    زهره شیرخانی*، عبدالکریم چهرگانی راد، کلثوم عزیزی صفحات 16-29
    در این پژوهش خصوصیات رویان شناختی بابونه زاگرسی مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعه با هدف تعیین خصوصیات تولید مثلی بابونه زاگرسی برای یافتن ویژگی های رویان شناختی منحصر به فرد انجام شد. به منظور مطالعه مراحل مختلف تکوینی، از میکروسکوپ های نوری و فلورسنت استفاده شد. با توجه به نتایج، بساک از نوع تتراسپورانژی و تکوین لایه های دیواره آن از نوع دولپه ای بود. دیواره بساک جوان از سمت بیرون به داخل از چهار لایه اپیدرم، لایه مکانیکی، لایه میانی و لایه مغذی تشکیل شده بود. لایه مغذی از نوع ترشحی، تتراد میکروسپورها از دو نوع تتراگونال و تتراهدرال و دانه های گرده در هنگام شکوفایی دو سلولی، سه منفذی و خاردار بودند. تخمک از نوع واژگون، تک پوسته ای و کم خورش و اندوتلیوم از یک ردیف سلول تشکیل شده بود. مگاسپور قطب سفتی (میکروپیلی) طبق الگوی علف هفت بند به کیسه رویانی هشت هسته ای نمو یافت. ویژگی های لایه مغذی، دانه گرده بالغ و کیسه رویانی نمونه مورد مطالعه با سایر گونه های مطالعه شده در جنس Anthemis تفاوت هایی نشان داد. نتایج حاصل بیان گر ویژگی های تکوینی ارزشمندی بود که به واسطه آن ها می توان این گونه را از سایر اعضای تیره آفتابگردان متمایز نمود.
    کلیدواژگان: بساک، تیره آفتابگردان، کیسه رویانی، تخمک، دانه گرده
  • بررسی اثر مقادیر مختلف اوره و کلسیم در تشکیل فرمهای مختلف کربنات کلسیم با استفاده از اسپوروسارسینا پاستوری در محیط رسوبی
    نرجس گندلی مصطفی، غلامرضا قزلباش*، محمد شفیعی صفحات 30-44
    سیمان سازی زیستی، فرآیند جدیدی است که در آن باکتری های هیدرولیزکنندهی اوره با تجزیهی اوره وافزایش pH محیط و در حضور یون کلسیم امکان تشکیل کربنات کلسیم جامد را فراهم میکنند. هدف از این بررسی تولید کلسیت توسطباکتری اسپوروسارسینا پاستوری درمحیط رسوبی و بهینه سازی فاکتورهای موثر در تولید آن است .بعلاوه در این بررسی اثر منابع کربنی در محیطهای رسوبی مورد مطالعه قرار گرفت. در این بررسی و با توجه به نتایج آنالیز XRDنیمه کمی مشخص شد که در محیط رسوبی، نمونهی حاوی 1درصد اوره با 94 درصد کلسیت و 4/2 درصد واتریت بهترین نمونه از نظر داشتن خلوص کلسیت بود. نمونه ی حاوی 2 درصد کلسیم کلرید نیز باداشتن 3/92 درصدکلسیت، 8/2 واتریت و 9/4 درصد واتریت بیشترین میزان خلوص کلسیت و کمترین میزان محصولات جانبیراداشته است.طبق آنالیز ذرات توسط FESEM مشخص شد که ذرات تولید شده در محیط اوره 1 درصد غالبابین محدوده زیر 100 نانومتر هستند. با افزایش اوره این محدوده بیشتر شد بطوریکه در اوره 2 درصد فراوانی ذرات زیر 100نانومتر کمتر گردید. آنالیزهای FESEM نشان داد که افزایش کلرید کلسیم موجب کاهش قابل ملاحظه ایی در درصد ذرات با اندازه 0 تا 50 نانومتر می شود. این مطلب در مورد اوره نیز صادق بود و مشخص شد اندازه ذرات کریستالها در غلطتهای بالای واکنش گرها افزایش می یابد. بعلاوه، اثر حضور منابع کربنی در محیط رسوبی در تولید نوع کریستال های کربنات کلسیم نیز بررسی شد که در مقایسه با عدم حضور آنها در موردگلوکز و سوکروز تفاوت معنی داری دیده نشد.حضور مالتوزموجب کاهش کلسیت وافزایش دیگر کریستالها میشود.
    کلیدواژگان: محیط رسوبی، کلسیت، اسپوروسارسینا پاستوری، FESEM، XRD نیمه کمی
  • ارزیابی تنوع ژنتیکی جدایه های وحشی گانودرما لوسیدوم با استفاده از نشانگر ISSR
    شبنم لطفی، مهدی بهنامیان*، سارا دژستان، اصغر استاجی، یونس پوربیرامی هیر صفحات 45-59
    ایران کشوری با اقلیم بسیار متنوع و غنی از گیاهان و قارچ های دارویی وحشی است. بنابراین، برای استفاده از این تنوع در برنامه های اصلاحی و همچنین حفظ این منابع طبیعی، بررسی تنوع ژنتیکی از اهمیت زیادی برخوردار است. در این مطالعه، تنوع ژنتیکی 32 سویه قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma lucidum) جمع آوری شده از نوار شمالی کشور با استفاده از 21 نشانگر ISSR بررسی شد. با توجه به نتایج به دست آمده، میزان اطلاعات چندشکلی بین نشانگرها از 294/0 تا 469/0 با میانگین 407/0 متغیر بود. همچنین تنوع ژنتیکی نی، شاخص شانون و متوسط فاصله ژنتیکی نیز به ترتیب 214/0، 317/0 و 278/0 بود. براساس تجزیه به مولفه های اصلی، سه مولفه اول 63% از تنوع کل را به خود اختصاص داد. براساس تجزیه خوشه ای، سویه های مورد مطالعه در هشت گروه اصلی قرار گرفتند. آنالیز Sturcture نیز حضور 9 گروه مجزای ژنتیکی را نشان داد. در مجموع، نتایج نشان داد تنوع ژنتیکی مطلوبی بین سویه های مورد مطالعه قارچ گانودرما مورد مطالعه وجود داشت که می تواند در برنامه های اصلاحی مورد توجه قرار گیرد.
    کلیدواژگان: گانودرما، تجزیه کلاستر، چند شکلی، تجزیه ساختار ژنتیکی
  • بیان سازه نوترکیب حاوی CTLA4 در باکتری و بررسی فعالیت بیولوژیکی آن
    حسین مهدی زاده*، جعفر سلیمیان، جعفر امانی، راحله حلبیان، زهرا نورمحمدی، یونس پناهی صفحات 60-73
    سابقه و هدف

    CTLA4 گیرنده مهاری لنفوسیت های T می باشد. سازه کایمر متشکل از دمین خارج سلولی CTLA4 و بخش FC از آنتی بادی IgG1 انسانی با اتصال به لیگاندهای CD80 (B7-1) و CD86 (B7-2) بر روی سلول های عرضه کننده آنتی ژن APC مانع اتصال CD28 و در نتیجه مانع فعال شدن لنفوسیت T و مهار پاسخ ایمنی می شود. این سازه به نام داروی آباتاسپت جهت درمان بیماری آرتریت روماتوئید، در سال 2005 مجوز گرفت.

    مواد و روش ها

    در این تحقیق، سازه کایمرCTLA4-FC طراحی گردید و به کمک ابزارهای بیوانفورماتیک ویژگیهای آن بررسی شد. ژن سنتز شده در پلاسمید pET-28a کلون و در باکتری E.coli BL21DE3 ترانسفورم شد. پروتئین نوترکیب بیان و تخلیص شد و بررسی تمایل اتصال با روش فلوسایتومتری انجام شد. برای بررسی فعالیت بیولوژیک پروتئین نوترکیب از روش کشت لنفوسیتی مختلط (MLR) استفاده شد.

    یافته ها

    ویژگی های بیوانفورماتیکCTLA4-FC نشان داد که ساختار طراحی شده جهت بیان در سلول پروکاریوت مناسب می باشد. پروتئین نوترکیب در باکتری با غلظتmg/L 10 بیان شد. نتایج وسترن بلاتینگ و الایزا صحت پروتئین را تایید کرد. نتایج فلوسایتومتری رابطه مستقیم بین غلظت پروتئین ها و میزان MFI را نشان داد. در تست MLR هم رابطه مستقیم بین غلظت پروتئین و مهار لنفوسیت های T تایید شد.

    نتیجه گیری

    پروتئین نوترکیب CTLA4-FC تولید شده در سلول باکتریایی به خوبی به گیرنده های CD80 وCD86 متصل شد و توانست سلول های T را مهار نماید. بنابراین می تواند کاندیدای خوبی برای تولید دارو باشد.

    کلیدواژگان: بیوانفورماتیک، آباتاسپت، فلوسایتومتری، CTLA4-FC
  • پیش بینی تعاملات بین RNA و پروتئین با استفاده از ترنسفورمرها و شبکه های عصبی دوقلوی ناهمسان
    نیکتا گوهری صدر، آرمین بهجتی، فاطمه زارع میرک آباد* صفحات 74-91

    تعاملات RNA و پروتئین نقش مهمی در فرآیندهای بنیادی سلول که موثر در بیماریهای انسان، حیوانات، گیاهان و همچنین تنظیمات بیان ژن هستند، دارند. با این حال، الگو و نحوه انتخاب این تعاملات به خوبی درک نشده اند. همچنین به دلیل هزینه بر و زمان بر بودن روش های آزمایشگاهی، نیاز به توسعه روش های محاسباتی معتبر وجود دارد. پیشبینی این تعاملات، نیازمند بررسی اطلاعات ساختاری مولکول ها می باشد، در حالی که این اطلاعات همیشه در دسترس نیست. از طرفی نتیجه تحقیقات روی مدل های ترنسفورمر نشان می دهد که آن ها می توانند به خوبی از توالی های RNA و پروتئین اطلاعات بیوشیمیایی، بیوفیزیکی و ساختاری مهمی را استخراج کنند. در این تحقیق، از دو ترنسفورمر ProtAlbert و DNABERT استفاده شده تا نمایش مناسبی از ویژگی توالی های RNA و پروتئین ساخته شود. بردار های ویژگی استخراج شده به یک مدل یادگیری عمیق دوقلو ناهمسان داده شد تا تعاملات بین این دو مولکول را پیشگویی کند. نتایج بدست آمده نشان داد که روش پیشنهادی این تحقیق با داشتن میانگین دقت 92/3 درصد و میانگین مساحت زیر منحنی 96/6 درصد در مقایسه با روش های موجود بهتر عمل می کند.

    کلیدواژگان: DNABERT، یادگیری عمیق، Protalbert
  • تهیه نانوالیاف الکتروریسی شده زیست تخریب پذیر بر پایه گلوتن گندم حاوی دوکسوروبیسین به عنوان یک سیستم دارورسانی
    الهام ارکان*، فرانک آغاز صفحات 92-109
    امروزه دارورسانی نانو بسیاری از داروهای ضد سرطان از طریق پوست برای کاهش عوارض جانبی پیشنهاد می شود. بنابراین هدف از این مطالعه بررسی اثر نانوالیاف الکتریسی شده از گلوتن گندم و پلی وینیل الکل لود کننده دوکسوروبیسین بر روی سلول های سرطانی مختلف از جمله بر روی سلول های A-2780، PC-3، PC-3 و MCF-7 است. نانوالیاف با میکروسکوپ الکترونی روبشی، طیف سنجی فروسرخ تبدیل فوریه، پراش سنجی اشعه ایکس، وزن سنجی گرمایی و آنالیز حرارتی تفاضلی، مشخصه یابی شدند. نتایج این مطالعه قطرهای 14.11 ± 180.14 نانومتر برای نانوالیاف گلوتن گندم حاوی دوکسوروبیسین تایید کرد. و همچنین مطالعه حاضر نشان داد که مدل رهاسازی دوکسوروبیسین در نانوالیاف از مدل هیگوچی پیروی کرده و رهایش به صورت آهسته و طولانی مدت را نشان داد. تصاویر SEM نشان داد که افزودن پلی وینیل الکل قطر الیاف را کاهش داد. علاوه بر این، اثر سمیت سلولی عصاره ها بر روی سلول های A-2780، PC-3، PC-3 و MCF-7 مورد ارزیابی قرار گرفت که نتایج ما اثرات سمیت بر روی رده سلولی 7-MCF را تایید کرد. بنابراین بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه، نانوالیاف گلوتن یک سیستم انتقال مناسب برای دارو های شیمی درمانیاز طریق پوست میباشد. علاوه بر این، اثر سمیت سلولی عصاره ها بر روی سلول های A-2780، PC-3، PC-3 و MCF-7 مورد ارزیابی قرار گرفت که نتایج ما اثرات سمیت بر روی رده سلولی 7-MCF را تایید کرد. بنابراین بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه، نانوالیاف گلوتن یک سیستم انتقال مناسب برای دارو های شیمی درمانیاز طریق پوست میباشد.
    کلیدواژگان: نانو الیاف گلوتن، سمیت سلولی، سرطان سینه، پلیمرهای زیست سازگار
|
  • Investigating the effect of prebiotic Biomin EPE on the total bacterial counts and Lactobacillus bacteria in the intestines of Sterlet (Acipenser ruthenus) and Bester cultured (Huso huso × Acipenser ruthenus)
    Mina Seifzadeh, Mehrdad Nasri-Tajan *, Reza Taati Pages 1-15

    Lactobacillus in the intestine of fish act as biological protector and can lead to the improvement of the health of meat after catching, therefore increasing their number in the intestine is considered important. The aims of this study were evaluating the effect of biomin on the total bacterial counts and Lactobacillus in the Bester and Sterlet intestine, their growth rate, and comparing them with the control. The treatments included fish fed with zero (control), 1, 1.5, and 2 g/kg biomin. 72 fish of each species with an average weight of 48 and 86 g based on 5% weight were fed by hand for 60 days. At the end of farming period, the length (44.50-30.95 cm) and weight (112.76 - 374.36g) showed a significant increase in the 2% Biomin compared to other treatments. With the increase in the amount of biomin in the diet, despite the decrease in total bacterial counts, Lactobacillus increased (P>0.05). Total bacterial counts between Sterlet (4.21-4.41CFU) and Bester (4.32–4.49CFU) in concentrations of 1-2% biomin compared to the control (4.49-4.58CFU) did not show a significant difference (P>0.05). At the same levels in Sterlet (1.46-1.89CFU) and Bester (1.49-1.94 CFU) compared to the control (1.39-1.45CFU) a higher of Lactobacillus was observed (P>0.05). Bacterial agents did not differ significantly between experimental treatments (P>0.05). Since the use of Biomin (2%) Lactobacillus increased in fish compared to the control and led to an increase in the growth of fish, therefore its use is recommended for feeding fish.

    Keywords: Bester Sturgeon, Biomin PEP, Intestinal Bacterial Flora, Lactobacillus Bacteria Sterlet Fish
  • Characterization of male and female gametophyte development in Anthemis haussknechtii Boiss. & Reut
    Zohreh Shirkhani *, Abdolkarim Chehregani Rad, Kolsoum Azizi Pages 16-29
    In this research, the embryological characteristics of Anthemis haussknechtii were investigated. This study aimed to characterize the reproductive features of A. haussknechtii to find unique embryological characteristics. Light and fluorescence microscopes were used to examine different developmental stages. According to the results, the anther was tetrasporangiate and its wall development followed the dicotyledonous type. Young anther walls were composed of the epidermis, endothecium, middle layer, and tapetum from the outside to the inside. The tapetum layer was secretory. Tetrads of microspores were tetrahedral and tetragonal. Pollen grains were two-celled, triporate, and echinate when they shed. The ovule was of anatropous, unitegmic, and tenuinucellate type. Endothelium was composed of one row of cells. The micropylar megaspore developed into an eight-nucleate embryo sac with the pattern of Polygonum type. The tapetum type, mature pollen grain, and embryonic sac were different from the studied species of Anthemis. These results revealed valuable developmental features that could be used to differentiate this species from other members of the Asteraceae family.
    Keywords: Anther, Asteraceae, Embryo Sac, Ovule, Pollen Grain
  • Investigating the ddifferent amounts of urea and calcium on the formation of different forms of calcium carbonate in precipitation medium using Sporosarcina pasteurii
    Narjes Gandali Mostafa, Gholamreza Ghezelbash *, Mohammad Shafiei Pages 30-44
    Bio-cementation is a new process in which urea hydrolyzing bacteria decompose urea into ammonia and produce calcium carbonate crystals in higher pH due to the production of an alkaline environment. The aim of this study was to investigate the production of calcite using S. pasteurii in precipitation medium and optimization the factors affecting on this reaction. In addition, in this study, the effect of carbon sources in precipitation medium was studied. In this study, according to the results of quantitative XRD analysis, it was found that 1% urea with 94% calcite, 2.4% vaterite and 2% calcium with 92.3% calcite, 4.9% vaterite productivity, respectively, were the best condition for the highest calcite productivity in precipitation medium. Particle size analysis using FESEM revealed that particles produced in 1% urea were often in the range below 100 nm. With increasing urea concentration, the frequency of particles below 100nm in size decreased. The particle size distribution showed that the particles of less than 100nm were lower in 2% urea compared to 1%.FESEM analysis showed that with increasing calcium chloride particles of less than 50nm decreases significantly. The same was true of urea, and it was found that the particle size of the crystals increased at high concentrations of the reactants. In addition, the effect of the presence of carbon sources in the precipitation medium on the production of calcium carbonate crystals was also investigated, which was not significantly different from their absence ( glucose and sucrose). Maltose sugar decreases calcite and increases other crystals.
    Keywords: Precipitation Medium, Calcite, Sporosarcina Pasteurii, FESEM, Semi Quantitative XRD
  • Evaluation of genetic diversity among wild isolates of Ganoderma lucidum using ISSR marker
    Shabnam Lotfi, Mahdi Behnamian *, Sara Dezhsetan, Asghar Estaji, Younes Pour Beirami Pages 45-59
    Iran is a country with a very diverse climate and rich in wild medicinal plants and mushrooms. Therefore, in order to use this diversity in breeding programs and also to preserve these natural resources, the study of genetic diversity is very important. In this study, the genetic diversity of 32 strains of Ganoderma lucidum collected from the northern strip of the country was investigated using 21 ISSR markers. According to the results, the polymorphic information content of markers ranged from 0.294 to 0.469 with a mean of 0.407. Also, Nei's genetic diversity, Shannon index and mean genetic distance were 0.214, 0.317 and 0.278, respectively. Based on principal components analysis, the first three components determined 63% of total variation. Based on cluster analysis, the investigated strains were divided into eight main groups. Sturcture analysis also revealed the presence of nine distinct genetic groups. In general, the results indicated that there was a favorable genetic diversity between the investigated strains of G. lucidum that can be considered in breeding programs.
    Keywords: Ganoderma, Cluster Analysis, Polymorphism, Sturcture Analysis
  • Expression of recombinant protein contain CTLA4 in bacteria and study of its biological activity
    Hossein Mahdizadeh *, Jafar Salimian, Jafar Amani, Raheleh Halabian, Zahra Noormohammadi, Yunes Panahi Pages 60-73
    Aim and Background

    The chimer structure consisting of the extracellular domain of CTLA4 and the FC fragment of human IgG1 antibody binds to CD80 (B7-1) and CD86 (B7-2) ligands on APCs as a result inhibits CD28 binding and T lymphocyte activation. This structure, called Abatasept, was approved by the US FDA in 2005 to treat rheumatoid arthritis.

    Material and methods

    In this study, the CTLA4-FC chimer structure was designed and then some of its features were investigated using bioinformatics tools. The gene was then cloned into the pET-28a plasmid and transformed into E.coli BL21DE3. Recombinant protein was expressed and purified, and flow cytometry was used to evaluate the binding affinity. Mixed lymphocyte culture (MLR) method was also used to evaluate the biological activity of recombinant protein.

    Results

    Bioinformatics results showed that the designed structure of CTLA4-FC is suitable in terms of physicochemical properties, second and third structure, how it binds to the receptor, antigenic properties and mRNA properties. Recombinant protein was well expressed in bacteria. Purification was performed as required. Western blotting and ELISA results were positive and flow cytometry and MLR tests were acceptable.

    Conclusion

    Recombinant CTLA4-FC protein was produced in bacterial cells and bound well to CD80 and CD86 receptors and was able to inhibit T cells. So it can be a good candidate for drug production.

    Keywords: Bioinformatics, Abatasept, CTLA4-FC, Flow Cytometry
  • RNA-Protein interaction prediction using transformers and asymmetric Siamese neural network
    Nikta Gohari Sadr, Armin Behjati, Fatemeh Zare-Mirakabad * Pages 74-91

    RNA-protein interactions play essential roles in many biological processes, such as gene regulation and fundamental cellular processes related to human, animal, and plant diseases. However, the patterns of these interactions are not fully understood. The experimental methods to solve this problem are expensive and time-consuming. Therefore, there is a compelling need for developing reliable computational methods. Predicting these interactions requires structural information about RNA and protein, which is not always available. On the other hand, results of the research on transformers show that they can efficiently extract biochemical, biophysical, and structural features from molecule sequences. In this experiment, we use ProtAlbert and DNABERT transformers to provide a good representation for RNA and protein sequences. Then we feed the feature vectors to an asymmetric Siamese network to predict whether they interact with each other or not. The experimental results indicate that our method achieves superior performance with an average accuracy of 92.3% and an average area under the curve of 96.6%.

    Keywords: DNABERT, Deep Learning, Protalbert
  • Preparation of biodegradable Electrospun-nanofibers based on wheat gluten containing doxorubicin as a drug delivery system
    Elham Arkan *, Faranak Aghaz Pages 92-109
    Dermatological treatment of many anticancer drugs using wheat gluten nanofibers as a delivery system for doxorubicin is prepared by electrospinning. Doxorubicin drug delivery through the skin is suggested to reduce side effects. Nanofibers were characterized by scanning electron microscopy, Fourier transform infrared testing, X-ray diffractometry, thermal gravimetry, and differential thermal analysis. SEM images showed that the addition of polyvinyl alcohol decreased the fiber diameter. Diameters of 180.14 ± 14.11 nm were obtained for wheat gluten nanofibers containing doxorubicin. In addition, the cytotoxic effect of extracts on 2780A, 12PC, 3PC, and MCF-7 cells is evaluated, which confirmed our results on the MCF-7 cell line. Diameters of 180.14 ± 14.11 nm were obtained for wheat gluten nanofibers containing doxorubicin. In addition, the cytotoxic effect of extracts on 2780A, 12PC, 3PC, and MCF-7 cells is evaluated, which confirmed our results on the MCF-7 cell line. In addition, the cytotoxic effect of extracts on 2780A, 12PC, 3PC, and MCF-7 cells is evaluated, which confirmed our results on the MCF-7 cell line.
    Keywords: Gluten-Nanofiber-, Cytotoxicity, Cancer, Biocompatible Polymers