فهرست مطالب

نشریه منابع انسانی ناجا
پیاپی 78 (زمستان 1403)
- تاریخ انتشار: 1403/12/01
- تعداد عناوین: 7
-
-
صفحات 11-28هدف و زمینه
سازمان ها در پیدا کردن، رشد دادن و حفظ کارکنان بخصوص کارکنانی که انعطاف پذیر بوده و قابلیت سازگاری بالایی دارند موفق عمل نکرده اند. این مسئله نشان می دهد که این سازمان ها در شناسایی علل ترک خدمت کارکنان در جهت تحقق اهداف سازمانی شان دچار مشکل هستند. که هدف اصلی این تحقیق نیز شناسایی علل ترک خدمت کارکنان فرماندهی استان البرز می باشد.
روشتحقیق حاضر از نظرهدف کاربردی و از لحاظ روش کیفی است. برای جمع آوری داده ها در بخش ادبیات پیشینه نظریه ها و ازمصاحبه عمیق با افرادی که ترک خدمت نموده اند صورت پذیرفت. جامعه آماری تحقیق شامل16 نفر از کارکنان فرماندهی انتظامی استان البرز می باشد که با توجه به اشباع نظری با 10 نفر از کارکنان مصاحبه صورت پذیرفت سپس مصاحبه ها با استفاده از نرم افزار MAXQDA-2019 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته هاپس از طی فرایند کدگذاری مصاحبه ها، 60 مقوله فرعی از مجموع کدها استخراج و در نهایت 3 مقوله اصلی از بطن مقوله های فرعی به شرح زیر به دست آمد یافته ها نشان می دهد علل ترک خدمت را می توان با توجه به نتایج مصاحبه ها در سه زمینه سازمانی، فردی و خانوادگی تقسیم بندی گردید.
نتیجه گیریمهترین عامل های فردی ترک خدمت: بیماری جسمانی، اعصاب و روان، بیماری قلبی می باشد. و مهمترین عامل های خانوادگی: اختلاف با همسر و بیماری والدین و همچنین مهمترین عوامل ترک خدمت سازمانی که بیشترین فراوانی را در مصاحبه های داشته عبارتند از: اجازه ندادن جهت تایید استعلاجی، قدردان گذشته خدمتی نبودن و نادیده گرفتن آنها، مشخص نبودن مسیر شغلی، فشار کاری بالا، عدم توجه به تخصص و قومیت گرایی در سازمان و... از عوامل ترک خدمت می باشد.
کلیدواژگان: ترک خدمت، کارکنان، نیروی انتظامی، البرز -
صفحات 29-60زمینه و هدف
روان شناسی مثبت گرا به عنوان رویکردی نوین در روان شناسی به شکوفایی کارکنان، نگرش ها و حالات روحی سازنده آن ها توجه دارد و در سال های اخیر مطالعات فزاینده ای درباره ابعاد مختلف آن انجام شده است. به منظور کسب شناخت جامع تر از نتایج حاصل از توسعه این رویکرد پژوهش حاضر به مرور و طبقه بندی نتایج حاصل از توسعه روانشناسی مثبت گرا پرداخته است.
روشاین پژوهش ازنظر هدف کاربردی است و با رویکرد کیفی و روش فراترکیب اجراشده است. منابع اطلاعاتی پژوهش، مقاله های منتشرشده درباره موضوع این پژوهش در پایگاه های علمی معتبر کشور در بازه زمانی منتخب است. این مقاله ها بر اساس معیارهای ورود به فرایند فراترکیب انتخاب شدند. برای تجزیه وتحلیل داده ها نیز از روش تحلیل مضمون استفاده شده است.
یافته هابا مرور و تحلیل نتایج مقالات منتخب، تاثیرات متنوع روان شناسی مثبت گرا در ارتقای عوامل روان شناختی سازنده و کاهش عوامل روان شناختی مخرب شناسایی و استخراج شد. سپس این نتایج بر اساس شباهت معنایی و قرابت محتوایی، در هفت دسته اصلی طبقه بندی شدند: بهزیستی معنوی، رهاوردهای ارزشی، رهاوردهای روان شناختی، بهزیستی هیجانی، رهاوردهای رفتاری، رهاوردهای شغلی و بهزیستی خانوادگی.
نتیجه گیریاستفاده از یافته های این پژوهش می تواند نقش موثری در ارتقای بهزیستی و بهره وری منابع انسانی از جمله نیروهای پلیس ایفا کند. اجرای این رویکرد از طریق برنامه های آموزشی هدفمند و مداخلات سازمانی، ظرفیت ایجاد اثرات پایدار در بهبود کیفیت خدمات پلیسی و تقویت تعاملات مثبت میان پلیس و جامعه را به همراه دارد.
کلیدواژگان: روانشناسی مثبت گرا، بهزیستی، فراترکیب، مدیریت منابع انسانی -
صفحات 61-104هدف
هدف از انجام این پژوهش ارائه الگوی مطلوب از توسعه سرمایه اجتماعی درون سازمانی با تاکید بر سرمایه انسانی برای دستیابی به اهداف سازمانی و تعالی کارکنان خدوم فراجا بوده است.این پژوهش در پی تدوین و ارائه مدلی جامع برای توسعه سرمایه اجتماعی در فراجا است.
روشروش تحقیق، روشی ترکیبی (آمیخته) است.داده های به دست آمده از مصاحبه و اسناد اولیه با استفاده از روش داده بنیاد با رویکرد اشتراوس و کوربین مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. برای تایید تحلیل عاملی و رد یا تایید فرضیه ها از معادلات ساختاری و روش حداقل مربعات جزئی با استفاده از نرم افزار SMART - PLS3 استفاده شد. مشارکت کنندگان مرحله ی اول این پژوهش شامل مدیران و کارشناسان نهادهای مرتبط با نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و همچنین اساتید حوزه ی خط مشی گذاری عمومی، منابع انسانی و رفتار سازمانی دانشگاه های شهر تهران بوده است. داده های موردنظر در بخش کمی با استفاده از ابزار پرسش نامه و از طریق نمونه 127 تایی از مدیران و افسران جزء و ارشد معاونت سرمایه انسانی فراجا گردآوری شده که مبنای تجزیه وتحلیل قرار گرفته است.
یافته هادر بخش کیفی 355 شاهد گفتاری از متن مصاحبه های خبرگان شناسایی شد که تعداد 381 کد اولیه استخراج شده است.با توجه به مشابهت و تلفیق و ترکیب کدهای اولیه تعداد 142 زیر مقوله منحصربه فرد شناسایی شده است و درنهایت با دسته بندی 142 زیر مقوله به 46 مقوله اصلی حاصل شده است؛درنهایت نیز این 46 مقوله در 21 گروه اصلی جای داده شدند.تعدادی از مقوله های اصلی شناسایی شده در این پژوهش عبارت بوده است از: مشروعیت پلیس، قانون محوری، انتظارات شهروندان از پلیس،تمرکز بر رویکردهای نوین به پلیس،عدالت سازمانی، هنجار محور بودن جامعه ایرانی،نقش های اجتماعی و قانونی پلیس، شناسایی و تقویت منابع توسعه دهنده سرمایه اجتماعی، تمرکز بر توانمندسازی سرمایه های انسانی، وضعیت اقتصادی کشور و... بوده است.یافته های حاصل از بخش کمی نشان می دهد که برازش کلی مدل در سطح اطمینان 95 درصد با آزمون GOF تایید شده است.
کلیدواژگان: توسعه سرمایه اجتماعی، بعد ساختاری سرمایه اجتماعی، بعد ارتباطی سرمایه اجتماعی، مشروعیت پلیس، قانون محوری، انتظارات شهروندان از پلیس -
صفحات 105-126هدف و زمینه
شناسایی و اولویت بندی موانع استقرار مدیریت منابع انسانی الکترونیک است.
روش تحقیقپژوهش حاضر از نظر هدف بنیادی- کاربردی و از نظر روش گردآوری داده ها، توصیفی- پیمایشی است. جهت انجام پژوهش از روش آمیخته (کیفی و کمی) استفاده شده است. در مرحله کیفی با بهره گیری از مطالعات کتابخانه ای شاخص ها و ابعاد مدل استخراج شد و در قالب مصاحبه نیمه ساختار یافته، در اختیار خبرگان قرار گرفت. جامعه آماری مرحله کیفی خبرگان فعال نخبگان و کارشناسان حوزه منابع انسانی بودند که با بهره گیری از روش گلوله برفی 17 نفر از آنان به عنوان نمونه انتخاب شدند. در مرحله کمی، جامعه آماری ترکیبی از کارکنان مستقر در ستاد فرماندهی انتظامی در نظر گرفته شدند که با توجه به جدول مورگان و با کمک نمونه گیری تصادفی ساده 265 نفر آنان به عنوان نمونه تعیین گردیدند.
یافته هاشاخص های استخراج شده از مرحله کیفی در قالب پرسش نامه در اختیار نمونه قرار داده شد.روایی پرسش نامه در مرحله کیفی به تایید خبرگان رسید و پایایی آن از طریق آلفای کرونباخ تعیین شد.تحلیل داده-های حاصل از بخش کیفی نشان داد که موانع استقرار مدیریت منابع انسانی الکترونیک شامل؛ موانع زیرساختی، موانع مدیریتی، موانع فرایندی و سایر موانع (فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی) بود. در بخش کمی با استفاده از تحلیل معادلات ساختاری به بررسی روابط علی بین موانع و استقرار مدیریت منابع انسانی الکترونیک پرداخته شد.
نتایجتمامی موانع شناسایی شده بر استقرار مدیریت منابع انسانی الکترونیک در پژوهش تاثیر داشته برای رتبه بندی موانع از تکنیک فازی بهره گرفته شد که بر اساس ضرایب اهمیت نسبی به دست آمده، مشکلات فرهنگ کارکنان سازمان بیشترین اهمیت و مشکلات برنامه ریزی مناسب کمترین اهمیت را به خود اختصاص دادند.
کلیدواژگان: موانع زیرساختی، موانع مدیریتی، موانع فرایندی، موانع (فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی)، مدیریت منابع انسانی الکترونیک -
صفحات 127-148فضای مجازی و تغییراتی که به واسطه آن در دنیای نوین پدید آمده است، باعث شده است تا کسب و کارها و سازمان ها با توجه به آن راهبردهای خود را بروز نمایند. مدیریت منابع انسانی در جایگاه تنظیم گر سازمان، بر خود لازم می داند تا در مواجهه با این گونه تغییرات رویکردی دوراندیشانه اتخاذ کند. پژوهش حاضر درصدد طراحی الگویی نقش فضای مجازی در فرآیندهای جذب، تامین و نگهداشت نیروی انسانی در فراجا و ارائه راهکارهای علمی و عملی می باشد.این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی؛ از نظر روش تحقیق، کیفی است. برای تجزیه وتحلیل داده های گردآوری شده، روش گراندد تئوری و کد گذاری سه مرحله ای مورد استفاده قرار گرفت. جامعه آماری این پژوهش، خبرگان و متخصصان مدیریت منابع انسانی و علوم ارتباطات در پلیس هستند که از بین آنان به روش نمونه گیری هدفمند و بر اساس اشباع نظری، جمعا تعداد 25 نفر انتخاب شدند. در ادامه برای اطمینان از روایی ابزار، از نظرات اساتید صاحب نظر و مشارکت کنندگان در تحلیل داده ها و برای اطمینان از پایایی، از روش های قابلیت بازیافت پذیری و تکرارپذیری استفاده شد.یافته های این مقاله حاکی از ارائه الگوی ارائه شده مبتنی بر عوامل علی (نقش فضای مجازی در جذب نیروی کار ، فناوری های ارتباطی، استراتژیهای دیجیتال و رسانه های اجتماعی) ، عوامل زمینه ای (بستر سازمانی، بستر اجتماعی ، بستر ارتباطات) ، عوامل مداخله ای(رهبری و مدیریت، ابزار ارتباطی، فاوا، امنیت اطلاعات، و فقدان رسانه داخلی) و راهبردها (توسعه استراتژی فضای مجازی و انعطاف پذیری) در فرآیند جذب، تامین و نگهداشت نیروی انسانی می باشد. لذا می توان نتیجه گرفت سازمان انتظامی با استفاده از الگوی ارائه شده می تواند با استفاده از قابلیت های موجود در فضای مجازی فرایندهای منابع انسانی از جمله جذب ، تامین و نگهداشت کارکنان را به نحو اثربخشی مدیریت و راهبری نماید.کلیدواژگان: طراحی الگو، فضای مجازی، تامین نیروی انسانی، نگهداشت نیروی انسانی، فراجا
-
صفحات 149-172زمینه و هدف
ماموریت خطیر ایجاد نظم و امنیت مستلزم تلاش بی وفقه و با شهامت ماموران در صحنه ماموریت است اما ماموران گاه به جهاتی در انجام ماموریت دچار وقفه یا تردید می شوند. از این رو تحقیق حاضر به عوامل موثر بر جسارت ماموران سرکلانتری های غرب فرماندهی انتظامی تهران بزرگ می پردازد.
روش تحقیق:
تحقیق حاضر به روش پیمایشی - تحلیلی انجام شده و از لحاظ زمان مقطعی می باشد، برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. جامعه آماری این پژوهش، کارکنان کلانتری های شهر تهران است. حجم نمونه به تعداد 187 نفر محاسبه شده و روش نمونه گیری نیز ترکیبی از شیوه نمونه گیری خوشه ای و تصادفی ساده می باشد. پس از جمع بندی اطلاعات میزان ضریب آلفای کرونباخ 740/. محاسبه شد، همچنین از روش های آماری نظیر تحلیل دو متغیره (همبستگی پیرسون) و رگرسیون چند گانه استفاده شده است.
یافته هابا توجه به نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون این تحقیق، عمده ترین متغیرهای موثر بر جسارت در بین سه متغیر اصلی عوامل درون سازمانی در رتبه اول و متغیر عوامل برون سازمانی و متغیر عوامل فردی به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند. در عوامل فردی شخصیت، پایبندی به اصول و ارزشها و یادگیری و تاثیرپذیری از فرهنگ سازمانی مولفه اصلی جسارت و قاطعیت برای انجام وظیفه هستند. در عوامل درون سازمانی نیز رضایت شغلی و عدم تبعیض در کارکنان باعث تعهد و احساس مسئولیت بیشتر می شود. برخی عوامل حمایتی نیز در خارج از سازمان تحقق می یابد. این دسته از عوامل حمایتی می تواند از طریق نهادهای تقنینی، حاکمیتی و قضایی و حتی شهروندان انجام شود.
کلیدواژگان: شهامت، جسارت، رفتار سازمانی، عوامل درون سازمانی، عوامل برون سازمانی -
صفحات 172-203
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین خودکارآمدی انسجام گروهی و تعهد و عملکرد کارکنان در بیمارستان امام سجاد با استفاده از روش تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری در پژوهش حاضر شامل کلیه کارکنان بیمارستان امام سجاد در سال 1403 بودند. حجم نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده و فرمول کوکران، 265 نفر تعیین گردید. به منظور سنجش متغیرهای مورد استفاده در پژوهش از پرسش نامه های انسجام کار گروهی ایوانز و جارویس (1986)؛ خودکارآمدی پورجعفردوست (1386)؛ تعهد سازمانی آلن و میر (1990) و عملکرد کارکنان زهیر و همکاران (2016) استفاده گردید. روایی محتوایی پرسش نامه مورد تایید متخصصان و استاد راهنما قرار گرفته است. پایایی پرسشنامه با توجه محاسبه ضریب آلفای کرونباخ مورد تائید قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل از روش های آماری توصیفی و آمار استنباطی (مدل معادلات ساختاری) استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که خودکارآمدی و انسجام کار گروهی با عملکرد سازمانی و تعهد سازمانی در بیمارستان امام سجاد رابطه مثبت و معناداری دارد. نتایج نیز نشان داد که تعهد سازمانی با عملکرد کارکنان رابطه معنی داری دارد. نتایج همچنین نشان داد که بین خودکارآمدی، انسجام گروهی با عملکرد کارکنان با نقش میانجی تعهد سازمانی در بیمارستان امام سجاد رابطه مثبت و معناداری وجود دارد
کلیدواژگان: خودکارآمدی، انسجام گروهی، تعهد، عملکرد کارکنان، بیمارستان امام سجاد
-
Pages 11-28Objective and Background
Organizations have not been successful in finding, growing and retaining employees, especially employees who are flexible and highly adaptable. This shows that these organizations have difficulty identifying the reasons for employees to leave in order to achieve their organizational goals. The main purpose of this study is to identify the reasons for the dismissal of Alborz Province command staff.
MethodThe present study is applied in terms of purpose and qualitative in terms of method. For data collection in the literature section, theories were conducted and in-depth interviews were conducted with people who had left the service. The statistical population of the study includes 16 employees of Alborz Disciplinary Command. Due to theoretical saturation, 10 employees were interviewed and then the interviews were analyzed using MAXQDA-2019 software.
ResultsAfter the interview coding process, 60 sub-categories were extracted from the total code and finally 3 main categories were obtained from the ventricles of the sub-categories as follows. The findings show that the reasons for leaving the service can be considered according to The results of the interviews were divided into three areas: organizational, individual and family.
ConclusionThe most important individual factors of resignation: physical, neurological and mental illness, heart disease. And the most important family factors: disagreement with the spouse and parents's illness, as well as the most important factors of leaving the organizational service that had the most frequency in interviews are: not allowing for medical confirmation, lack of past service appreciation and ignoring them, unclear career path High workload, lack of attention to expertise and ethnicity in the organization, etc. are among the factors of leaving the service.
Keywords: Retirement, Staff, Police, Alborz -
Pages 29-60Background and purpose
As a new approach in psychology, positivist psychology pays attention to the flourishing of employees and their productive attitudes and mental states, and in recent years, increasing studies have been conducted on its various dimension. In order to gain a more comprehensive understanding of the actions that organizations can take in this field, the present research has reviewed and classified the results of studies related to the factors related to and affected by Positive Psychology.
MethodThis is a qualitative applied research and it has been used in meta-composite method. The information sources of this research included articles published in the Iranian scientific databases, which were selected based on the criteria for entering the meta-synthesis process.
FindingsBy reviewing and analyzing the results of selected articles, the various effects of positive psychology in promoting constructive psychological factors and reducing destructive psychological factors were identified and extracted. Then, these results were classified into seven main categories based on semantic similarity and content affinity: spiritual well-being, Value-based outcomes, psychological outcomes, emotional well-being, behavioral outcomes, occupational outcomes, and family well-being.
ConclusionUsing the findings of this research can play an effective role in improving the well-being and productivity of human resources, including police forces. The implementation of this approach through targeted training programs and organizational interventions has the capacity to create lasting effects in improving the quality of police services and strengthening positive interactions between the police and society.
Keywords: Positive Psychology, Well-Bing, Meta-Synthesis, Human Resource Management -
Pages 61-104Objective
The purpose of this research was to present a desirable model of intra-organizational social capital development with an emphasis on human capital to achieve organizational goals and excellence of Faraja's employees. This research seeks to develop and present a comprehensive model for social capital development in Faraja.
MethodThe research method is a mixed method.Data obtained from interviews and primary documents were analyzed using the Strauss and Corbin data-driven method.Structural equations and the partial least squares method were used to confirm factor analysis and reject or confirm hypotheses using SMART-PLS3 software.The participants in the first phase of this research included managers and experts from institutions related to the Islamic Republic of Iran's Police Force, as well as professors in the fields of public policy, human resources, and organizational behavior at universities in Tehran. The data in the quantitative section were collected using a questionnaire and a sample of 127 managers and junior and senior officers of the Human Capital Deputy of Faraja, which was the basis for the analysis.
FindingsIn the qualitative section, 355 verbal witnesses were identified from the expert interviews,from which 381 initial codes were extracted. Considering the similarity and combination of the initial codes, 142 unique subcategories were identified, and finally,by categorizing the 142 subcategories into 46 main categories, these 46 categories were finally placed in 21 main groups. A number of the main categories identified in this study were: police legitimacy,law-centeredness,citizens' expectations of the police,focus on new approaches to the police, organizational justice, norm-centeredness of Iranian society,social and legal roles of the police, identification and strengthening of resources that develop social capital,focus on empowering human capital, economic status of the country,etc.The findings from the quantitative section show that the overall fit of the model has been confirmed at a 95% confidence level by the GOF test.
Keywords: Development Of Social Capital, Structural Dimension Of Social Capital, Relational Dimension Of Social Capital, Police Legitimacy, Law-Oriented, Citizens' Expectations From The Police -
Pages 105-126purpose and context
Identification and prioritization of obstacles to the establishment of electronic human resources management.
Research MethodologyThe current research is fundamental-applicative in terms of purpose and descriptive-survey in terms of data collection method. A mixed method (qualitative and quantitative) was used to conduct the research. In the qualitative phase, the indicators and dimensions of the model were extracted by using library studies and provided to the experts in the form of a semi-structured interview. The statistical population of the qualitative stage was active elite experts and human resources experts, 17 of them were selected as a sample using the snowball method. In the quantitative stage, the statistical population was considered to be a combination of employees based in the police command headquarters, according to Morgan's table and with the help of simple random sampling, 265 of them were determined as a sample.
findingsThe indicators extracted from the qualitative stage were provided to the sample in the form of a questionnaire.The validity of the questionnaire was confirmed by experts in the qualitative stage and its reliability was determined through Cronbach's alpha. The analysis of the data from the qualitative part showed said that the obstacles to the establishment of electronic human resources management include; There were infrastructural obstacles, managerial obstacles, process obstacles and other obstacles (cultural, economic, social).In the quantitative part, using structural equation analysis, the causal relationships between obstacles and the establishment of electronic human resources management were investigated.
ResultsAll the obstacles identified in the research had an impact on the establishment of electronic human resources management. The fuzzy technique was used to rank the obstacles, and based on the obtained relative importance coefficients, the problems of the culture of the organization's employees were the most important and the problems of proper planning were the least important
Keywords: Infrastructural Barriers, Management Barriers, Process Barriers, Barriers (Cultural, Economic, Social), Electronic Human Resources Management -
Pages 127-148Cyberspace and the changes that have emerged in the modern world have caused businesses and organizations to update their strategies accordingly. Human resource management, as the regulator of the organization, considers it necessary to adopt a far-sighted approach in the face of such changes. The present study seeks to design a model of the role of cyberspace in the processes of attracting, providing, and retaining human resources in the field and to provide scientific and practical solutions.This study is applied in terms of purpose; qualitative in terms of research method. Grounded theory and three-stage coding were used to analyze the collected data. The statistical population of this study is experts and specialists in human resource management and communication sciences in the police, from whom a total of 25 people were selected through purposive sampling and based on theoretical saturation. In order to ensure the validity of the tool, the opinions of expert professors and participants were used in data analysis, and to ensure reliability, methods of reproducibility and repeatability were used. The findings of this article indicate that the presented model is based on causal factors (the role of cyberspace in attracting labor, communication technologies, digital strategies, and social media), contextual factors (organizational context, social context, communication context), intervention factors (leadership and management, communication tools, ICT, information security, and lack of internal media), and strategies (development of cyberspace strategy and flexibility) in the process of attracting, providing, and retaining human resources. Therefore, it can be concluded that the law enforcement organization, using the presented model, can effectively manage and guide human resource processes, including attracting, providing, and retaining employees, using the capabilities available in cyberspace.Keywords: Template Design, Cyberspace, Human Resource Supply, Human Resource Retention, Faraja
-
Pages 149-172Background and Purpose
The dangerous mission of creating order and security requires the unfailing and courageous efforts of the agents in the mission scene, but sometimes the agents are interrupted or hesitant in carrying out the mission. Therefore, the present research deals with the factors affecting the courage of the officers of the West police headquarters of Greater Tehran police command.
Research MethodologyThe present research was carried out by survey-analytical method and it is cross-sectional in terms of time, a researcher-made questionnaire was used to collect data. The statistical population of this research is the employees of Tehran police stations. The sample size is calculated as 187 people and the sampling method is a combination of cluster and simple random sampling. After summarizing the information, Cronbach's alpha coefficient is 740/. was calculated, also statistical methods such as bivariate analysis (Pearson correlation) and multiple regression were used.
FindingsAccording to the results of the regression analysis of this research, the main results of the regression analysis of this research, the main measures taken on courage among the three main factors are internal organizational factors in the first place and factors of extra-organizational factors and individual factors. They are in the next ranks respectively. In the individual factors of personality, adherence to principles and values, and learning and being influenced by organizational culture are the main components of courage and determination to perform duties. In the factors that the organization is also responsible for job satisfaction and non-discrimination, it causes and responsibility increases. Some supporting factors are also implemented outside the organization. This category of support factors can be done through legislative, governance and judicial institutions and even citizens.
Keywords: Courage, Boldness, Organizational Behavior, Internal Organizational Factors, External Organizational Factors -
Pages 172-203
The present study aimed to investigate the relationship between self-efficacy, group cohesion, and employee commitment and performance in Imam Sajjad Hospital using a descriptive survey research method. The statistical population in the present study included all employees of Imam Sajjad Hospital in 1403. The sample size was determined by using simple random sampling method and Cochran formula, 265 people. In order to measure the variables used in the study, Evans and Jarvis's teamwork cohesion questionnaires (1986); Pourjafardoost's self-efficacy (2007); Allen and Meyer organizational commitment (1990) and employee performance questionnaires (Zahair et al. (2016) were used. The content validity of the questionnaire has been approved by experts and the supervisor. The reliability of the questionnaire was confirmed by calculating Cronbach's alpha coefficient. Descriptive statistical methods and inferential statistics (structural equation model) were used for analysis. The findings of the study showed that self-efficacy and teamwork cohesion have a positive and significant relationship with organizational performance and organizational commitment in Imam Sajjad Hospital. The results also showed that organizational commitment has a significant relationship with employee performance. The results also showed that there is a positive and significant relationship between self-efficacy, teamwork cohesion and employee performance with the mediating role of organizational commitment in Imam Sajjad Hospital.
Keywords: Self-Efficacy, Teamwork Cohesion, Commitment, Employee Performance, Imam Sajjad Hospital