فهرست مطالب
Researcher Bulletin of Medical Sciences
Volume:17 Issue: 4, 2013
- تاریخ انتشار: 1391/12/26
- تعداد عناوین: 8
-
-
صفحه 157سابقه و هدفدیسکتومی قدامی گردن با میزان موفقیت بالایی همراه است. هدف این مطالعه تعیین نتایج بالینی و رادیولوژیک جراحی دیسک گردن به روش قدامی است.مواد و روش هادر این مطالعه که به روش database study انجام شد، پرونده 43 بیماری که تحت عمل جراحی به روش standard Smith-Robinson قرار گرفته و پیگیری پس از عمل 2 سال داشتند، با استفاده از معیارهای Odom، اندکس ناتوانی گردن و VAS برای درد گردن مورد بررسی قرار گرفت.یافته هامیانگین سن بیماران 50 سال بود. شایعترین علامت درد گردن، شایعترین یافته اختلال حسی و شایعترین سطح درگیر C5 6 بود. متوسط مدت درمان مدیکال 5/4 ماه و بیشترین علت جراحی، بروز نقص حرکتی و درد گردن بود. پس از عمل، بیش از 80% بیماران بر اساس معیار Odom رضایتمندی قابل قبول داشتند. بر اساس اندکس ناتوانی گردن و VAS نیز بیماران بهبود قابل توجهی یافته بودند. میزان فیوژن موفق 95% بود.نتیجه گیریروش جراحی قدامی به علت امکان دیسکتومی کامل و رفع کامل کمپرشن بر روش های خلفی ارجح استکلیدواژگان: نتایج بالینی، جراحی دیسک، جابجایی دیسک بین مهره ای، جایگزینی دیسک بین مهره ای
-
صفحه 164سابقه و هدفبا توجه به شیوع گلیوما و اهمیت اختلالات شناختی این بیماران، ارزیابی این اختلالات از طریق تست های شناختی مهم می باشد. لذا در این تحقیق، اختلالات شناختی بیماران با تشخیص قطعی گلیوما در مقایسه با گروه شاهد در سال 1390 در بیمارستان شهدا ارزیابی گردید.
مواد و روش هااین تحقیق با روش هم گروهی تاریخی انجام گرفت. گروه مورد بیماران با تشخیص قطعی گلیوما بودند و افراد شاهد از نظر سن، جنس و تحصیلات همسان بودند. نمونه ها با استفاده از تست های عصبی شناختی کامپیوتری عملکرد پیوسته، استروپ، و برج لندن مورد ارزیابی شناختی قرار گرفتند.
یافته هادر تست استروپ نمرات بیماران با افراد سالم بجز در زمان واکنش ناهمخوان متفاوت بود (05/0>p). در تست عملکرد پیوسته بین رتبه های گروه مورد و نمرات تست در افراد سالم، تفاوت وجود داشت (05/0>p). فرض برابری در مورد متغیرهای جمع کل خطای آزمایش 50 محرک اول و جمع کل پاسخ صحیح 50 محرک اول پذیرفته است. در تست برج لندن در رتبه های گروه های مورد مطالعه اختلاف وجود داشت (05/0>p).نتیجه گیریبه نظر می رسد تست ها قابلیت ارزیابی اختلالات شناختی را در بیماران گلیوما را دارندکلیدواژگان: گلیوما، اختلالات شناختی جزئی، علائم عصب رفتاری، آزمونهای شناختی -
صفحه 172سابقه و هدفبا توجه به خواص متابولیکی و آنتی اکسیدانی ال-کارنیتین و از سوی دیگر کاهش توان هوازی و افزایش فشار اکسایشی و اسید لاکتیک به خاطر قرارگیری در ارتفاع و شرایط هایپوکسی، هدف از تحقیق حاضر تعیین اثر مکمل دهی کوتاه مدت ال کارنیتین بر عملکرد و آسیب سلولی در شرایط هایپوکسی حاد بود.مواد و روش هابرای این منظور 16 آزمودنی مرد فعال (میانگین سن 3/2±7/23 سال، میانگین قد 8/5±38/174 سانتی متر، میانگین وزن 1/4±8/68 کیلوگرم و چربی بدنی 6/1±6/10 درصد) در دو گروه مکمل و دارونما به صورت همگن قرار گرفتند. قبل از شروع دوره مکمل دهی، VO2max افراد در شرایط نرموکسی تعیین شد. سپس هر دو گروه به مدت ده روز (روزانه 3 گرم) مکمل ال کارنیتین یا دارونما دریافت کردند. VO2max آزمودنی ها در شرایط هایپوکسی مانند شرایط نرموکسی در روز هشتم دوره مکمل دهی تعیین شد. سپس آزمودنی ها یک روز بعد از اتمام دوره مکمل دهی، آزمون زیربیشینه (60%VO2max، برای مدت 1 ساعت) را در شرایط هایپوکسی اجرا کردند. برای تعیین MDA، CK و LDH قبل، بعد و پس از یک ساعت ریکاوری نمونه های خونی گرفته شد.
یافته هانتایج تحلیل داده ها به روش تحلیل واریانس مکرر با عامل بین گروهی نشان داد که مصرف کوتاه مدت مکمل ال- کارنیتین تاثیری بر VO2max، RER و اسید لاکتیک نداشت. اما باعث کاهش معنی داری در MDA (001/0P<)، CK (001/0P<) و LDH (001/0P<) بعد از فعالیت هوازی شد.نتیجه گیریمی توان نتیجه گرفت که مصرف کوتاه مدت مکمل ال- کارنیتین تاثیری بر VO2max، RER و لاکتات ندارد. اما این احتمال وجود دارد که مصرف این مکمل باعث کاهش شاخصهای آسیب سلولی شود.
کلیدواژگان: هایپوکسی، VO2max، ورزش، مکملهای غذایی، کارنیتین -
صفحه 183سابقه و هدفبیمارانی که به هر دلیلی قادر به مصرف مواد غذایی نیستند، نیاز به فرمولاهای روده ای به عنوان مکمل دارند. حال سوال اینجاست که فرمولاهای موجود، چه میزانی از ریزمغذی های مختلف را شامل می شوند، چه کمبودهایی دارند و لازم است چه مکملهایی همراه آنها تجویز شود. مطالعه حاضر، علاوه بر بررسی کفایت میزان ریزمغذی های موجود در فرمولاها در سال 1390، پروتکل هایی را به منظور تکمیل انواع فرمولاهای صنعتی در سطوح مختلف کالری، با استفاده از انواع مکملهای ویتامینی و مینرالی، با توجه به میزان DRI و با حداقل هزینه، ارائه می دهد.مواد و روش هامطالعه حاضر به روش توصیفی انجام گرفت. فرمولاهای روده ای مورد بررسی عبارت بودند از: انترامیل دیابتی، HN و استاندارد، نوتریکامپ استاندارد، انرژی، Fiber D و Intensive و Ensure. ابتدا میزان ریزمغذی ها در 100 کالری از این فرمولاها بر اساس بروشور این محصولات محاسبه شد. سپس حداقل کالری لازم به منظور تامین DRI برای هر یک از این مواد مغذی محاسبه شد. سپس مکملهایی که قادر به برطرف کردن کمبود مواد مغذی در هر یک از سطوح کالری باشند و در عین حال، مقدار مواد مغذی را از میزان UL بالاتر نبرند در نظر گرفته شدند.یافته هاهشت نوع از فرمولاهای روده ای موجود در ایران مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین کمبود ریزمغذی ها مربوط به سدیم، پتاسیم، ویتامین D، منگنز، منیزیم، ویتامین K و فلوئور بود و کمترین کمبودها مربوط به ویتامین های گروه B، A و E بود. بیشترین مکملهایی که مورد استفاده قرار گرفته است، مولتی ویتامین Centrum، آمپول ویتامین K، قرص کلسیم دی، نمک، ویال های سولفات منیزیم، کلرید پتاسیم و نیز چای است.نتیجه گیریفرمولاهای روده ای موجود در ایران، از نظر تامین ریزمغذی ها در سطوح مختلف کالری دریافتی، با کاستی های فراوانی رو به رو هستند؛ چرا که ممکن است میزان کالری تخمین زده شده برای هر بیمار، کمتر از میزان کالری لازم برای تامین این مواد مغذی باشد. لذا مصرف این فرمولاها بدون استفاده از مکملهای مناسب با نگرانی همراه است. لذا بررسی علل و انجام اقدامات لازم جهت تکمیل این فرمولاها توصیه می شود.
کلیدواژگان: حمایت تغذیه ای، فرمولا، کالری، ریزمغذی، مکملهای غذایی، ایران -
صفحه 196سابقه و هدفمقاومت میکروارگانیزم ها به داروها تهدیدی اساسی است که نیاز به جستجوی مواد ضد میکروبی را ایجاب می کند. گیاهان موادی برای حفاظت خود از میکروب ها فراهم می کنند که قابلیت استفاده به عنوان دارو دارند. هدف از این مطالعه بررسی خواص ضد میکروبی عصاره برگ کهور روی برخی باکتری های بیمارستانی می باشد.مواد و روش هامطالعه در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار انجام شد. عصاره هیدروالکلی برگ کهور استخراج شد و پس از اتوکلاو کردن، اثر غلظتهای 10، 20، 40 وmg/ml 80 آن روی 4 سویه باکتری بیمارستانی به روش انتشار نفوذی بررسی گردید. سپس این نتایج با آنتی بیوتیک های استاندارد مقایسه گردید. غلظتهای حداقل مهارکنندگی رشد و حداقل کشندگی به روش رقت لوله ای مطالعه شد و داده ها با آزمونهای تجزیه واریانس و دانکن تجزیه و تحلیل گردید.یافته هااین عصاره هیدروالکلی پس از اتوکلاو نمودن خاصیت ضد میکروبی از خود نشان داد. غلظت 40 وmg/ml 80 بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بیشترین تاثیر را داشت که اختلاف معنی داری با تیمارهای دیگر و آنتی بیوتیک های استاندارد داشت (05/0>p). عصاره کهور بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا تاثیری نشان نداد. غلظتmg/ml 80 بالاترین تاثیر را بر اشریشیاکلی و ویبریو کلرا داشت (05/0>p) که با تمام تیمارهای دیگر اختلاف معنی داری داشت (05/0>p). کمترین میزان لازم ممانعت کنندگی برای استافیلوکوکوس اورئوس و ویبریو کلراmg/ml 2 بود. حداقل غلظت کشندگی برای این باکتری ها نیز در غلظتهای بالاتر به دست آمد.نتیجه گیریاتوکلاو نمودن ایجاد ترکیبات جدیدی با خواص ضد میکروبی می نماید. همچنین باکتری های بیمارستانی به کار رفته نسبت به آنتی بیوتیک های معمول مقاومتر شده اند، درنتیجه عصاره برگ کهور در مقایسه با آنها از اثر ضد میکروبی بیشتری برخوردار است.
کلیدواژگان: عوامل ضد باکتری، باکتری، کهور -
صفحه 203سابقه و هدفشناسایی زایمانهای پرخطر و انجام احیا در بدو تولد می تواند باعث پیشگیری از آسفیکسی گردد. مطالعه حاضر به منظور بررسی موارد نیازمند احیا و شناسایی عوامل خطر قبل و حین زایمان برای نیاز به احیا در بدو تولد در بیمارستان مهدیه انجام شده است.مواد و روش هااین مطالعه مقطعی به مدت یک سال انجام شد و عوامل خطر احیای نوزادان، مراحل احیا و پیش آگهی کوتاه مدت (بهبودی یا فوت) استخراج شد. اطلاعات به دست آمده با استفاده از نرم افزار SPSS 18 آنالیز شد.یافته ها4629 نوزاد (2244 دختر، 2385 پسر) با وزن تولد 667±2984 گرم و سن حاملگی 6/2±4/37 هفته مورد بررسی قرار گرفتند. از میان این نوزادان، 7/23% پره ترم، 6/18% دارای وزن تولد کم، و 3/4% دارای وزن تولد خیلی کم بودند. 3/2% نوزادان در اتاق زایمان نیازمند احیا پایه و پیشرفته بودند. 65/0% نیاز به انتوباسیون داخل تراشه، 3/0% نیاز به فشردن قفسه سینه و 2/0% نیاز به تجویز دارو داشتند. از بین عوامل خطر، وزن کم تولد، مایع آمینوتیک آغشته به مکونیوم و کوریوآمینونیت، فاکتورهای شاخص از نظر پیش بینی نیاز به احیا در اتاق زایمان بودند. میزان مورتالیته 10 در هزار تولد زنده بود و آسفیکسی با 4/23% یکی از مهمترین علل مرگ نوزادان بود. میزان بروز آسفیکسی در گروهی از نوزادان که احیا نشدند 3/0%، در گروه احیا پایه 7/24% و درگروه احیاء پیشرفته 50% بود.نتیجه گیریبه نظر می رسد که وزن کم تولد، مایع آمینوتیک آغشته به مکونیوم و کوریوآمینونیت شاخص ترین عوامل خطر مرتبط با نیاز به احیا در اتاق زایمان باشند.
کلیدواژگان: نوزاد، اتاق زایمان، عوامل خطر -
صفحه 210سابقه و هدفبا وجود ارزش بالای گوشت طیور، کنترل و بازرسی دقیقی بر روی لاشه های ذبح شده طیور در کشتارگاه ها صورت نمی گیرد. در نتیجه امکان انتقال برخی از باکتری ها مانند اشریشیاکلی که یکی از عمده ترین باکتری های ایجاد کننده فساد غذایی است، به انسان وجود دارد. این بررسی به منظور تشخیص و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157 جدا شده از گوشت قرقاول، کبک، اردک و غاز در استانهای گیلان، مازندران، اصفهان و فارس انجام شد.مواد و روش هابرای انجام این بررسی به ترتیب تعداد 25، 17، 22 و 36 نمونه گوشت عضله سینه قرقاول، کبک، اردک و غاز از استانهای ذکر شده جمع آوری شد و در یخچال حاوی یخ سریعا به آزمایشگاه انتقال داده شد. نمونه ها ابتدا کشت داده شدند و سپس از کلنی های تیپیک که نشانگر اشریشیاکلی بودند، DNA استخراج گردید و واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تایید تشخیص و شناسایی گروه سرمی O157 استفاده شد. در پایان الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی به روش دیسک گذاری ساده مورد بررسی قرار گرفت.یافته هانتایج نشان داد که 27% نمونه ها از نظر وجود اشریشیاکلی مثبت بودند که 6 نمونه آن دارای گروه سرمی O157 بودند. بررسی ها نشان داد که بیشترین و کمترین فراوانی باکتری و گروه سرمی O157 به ترتیب متعلق به گوشت غاز و گوشت کبک بوده است. باکتری اشریشیاکلی جدا شده از گوشت طیور، بیشترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به سولفامتوکسازول و ونکومایسین و کمترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به جنتامایسین و سیپروفلوکساسین داشته است. اختلاف آماری معنی داری (05/0P<) بین میزان شیوع باکتری و گروه سرمی O157 بین گوشت غاز و کبک و همچنین بین میزان مقاومت به آنتی بیوتیک های مختلف دیده شد.
نتیجه گیریپیشنهاد می شود که از روش دقیق، سریع و بی خطر واکنش زنجیره ای پلیمراز به منظور کنترل بهداشت گوشت طیور از نظر وجود پاتوژن هایی مثل اشریشیاکلی بهره گیری شود. این بررسی نشان می دهد که استفاده از روش دیسک گذاری ساده قبل از تجویز آنتی بیوتیک بسیار ضروری است.
کلیدواژگان: اشریشیاکلی O157، مقاومت دارویی میکروبیال، گوشت طیور، واکنش زنجیره ای پلیمراز -
صفحه 215سابقه و هدفبر اساس آمار فدراسیون جهانی فوتبال بیش از 840.000 داور ثبت شده مشغول فعالیت هستند. داوری فوتبال یک شغل فیزیکی دشوار است، ولی علیرغم نقش کلیدی آن، مطالعات معدودی در این مورد انجام شده است. با این وجود سلامت و ورزیدگی داوران فوتبال با توجه به سن نسبتا بالاتر آنان و اهمیت عملکرد مناسب آنها یک مساله بسیار مهم است. هدف مطالعه حاضر این بود که معیارهای منتخبی از سلامت و ورزیدگی داوران لیگ برتر در فصل مسابقات 1389-1388 را بررسی نماییم.مواد و روش هادر یک مطالعه مقطعی، تمامی داوران منتخب برای داوری رقابتهای لیگ برتر در طرح شرکت داده شدند. شرکت کنندگان تحت یک ارزیابی با شیوه ایستگاهی و متشکل از 7 ایستگاه قرار گرفتند.یافته هااز میان 78 شرکت کننده (32 داور وسط و 46 کمک داور) با سن (8/3) 37 سال، شاخص توده بدنی (1/2) 6/23، درصد چربی بدن (9/3)7/20 و اکسیژن مصرفی بیشینه (1/7)9/59 گزارش شد. در خصوص مشکلات عضلانی اسکلتی، سفتی عضلانی در 35 مورد مشاهده گردید. 9 داور علائم ضعف عضله چهارسر را نشان دادند. تست تعادل یکطرفه پا نیز در 56 مورد غیرطبیعی بود.نتیجه گیریمتوسط شاخص توده بدنی نسبت به مطالعات مشابه پایینتر بود که معرف نیمرخ پیکرسنجی مناسب است. علیرغم محاسبه اکسیژن بیشینه مصرفی با استفاده از روش غیرمستقیم، مقادیر متوسط با داوران نخبه اروپایی مشابه است، به علاوه مشکلات عضلانی شایع هستند. توصیه می شود که ارزیابی دوره ای پزشکی در تمامی برنامه های پیش از فصل گنجانده شوند.
کلیدواژگان: فوتبال، داوران، ورزیدگی جسمانی، عوامل خطرساز
-
Page 157Background And AimCervical discectomy has a high success rate. This study aimed to evaluate clinical and radiological results of anterior cervical discectomy.Materials And MethodsThis was a retrospective study in which its emphasis was on surgical outcomes in patients operated with anterior fusion surgery method along with artificial cage. The study was conducted on 43 patients who underwent standard Smith-Robinson technique. Postoperative follow-up period was 2 years. Clinical assessment was done through Odom criteria, Neck disability index and VAS.ResultsThe mean age of patients was 50 y. The most common symptom was neck pain and sensory disorder was the most prevalent sign. The most common level involved was C5-6. The mean medical treatment period was 4.5 months. Motor defect and neck pain were the main reasons of surgery. According to Odom Criteria, 80% of patients had reasonable satisfaction after surgery. Also, on the basis of neck disability index and visual analog scale of neck and associated pain, patients had significant improvement. The rate of successful fusion was 95%ConclusionDue to the possibility of complete discectomy and complete removal of compression, anterior surgery approach is preferred over the posterior one.Keywords: Clinical Results, Diskectomy, Intervertebral Disc Displacement
-
Page 164Background And AimGiven the prevalence of glioma and importance of cognitive impairments of these patients, it is important to evaluate these impairments using the cognitive tests that have previously shown they are capable of these evaluations. Therefore, this study compared cognitive impairment in patients with glioma and controls, in the Shohada Hospital in 2012.Materials And MethodsHistorical cohort study was conducted on patients diagnosed with glioma and control subjects were matched in terms of age, gender and education. Cognitive assessment was done using computerized continuous performance test, Stroop and Tower of London)TOL(tests.ResultsStroop test showed a significant difference between the patient’s stroop test variables and the healthy ones (p<0.5), except for the incongruent response time score. In continuous performance test there was a difference between cases and controls (p<0.5). Variables are assumed to equal for the total error scores of the first 50 stimulants and the total true score of the first 50 stimulants variables. TOL test confirmed the difference between patients and healthy people (p<0.5).ConclusionIt seems that the tests are capable of assessing cognitive impairments in glioma patients.Keywords: Glioma, Mild Cognitive Impairment, Neurobehavioral Manifestations, Cognitive tests
-
Page 172Background And AimExercise in high altitude and hypoxia decreases aerobic power and increases oxidative stress and lactic acid. Due to the metabolic and antioxidant properties of L-Carnitine, the purpose of this study was to investigate the effect of short-term L-Carnitine supplementation on endurance performance and cell damage in acute hypoxia.Materials And MethodsFor this purpose, 16 active men after VO2max measurement in normoxia were divided into 2 groups of supplement and placebo. Supplement group received L-Carnitine and placebo group received placebo (sugar) for 10 days (3 g every day). After eight days of supplementation period, VO2max in hypoxia condition was determined as well as normoxia. Then 1 day after supplementation, individuals participated in submaximal test (60%VO2max for 1 hour). Blood samples were taken before, immediately after and 1 hour after recovery for determining lactic acid, lactate dehydrogenase (LDH), creatin kinase (CK) and malondialdehyde (MDA).ResultsThe result showed that short-term supplementation with L-Carnitine had no effect on VO2max (p=0.83), respiratory exchange ratio (RER) (p=0.314) and lactic acid, but it caused significant decrease in LDH (p=0.001), CH (p=0.001) and MDA (p=0.001) after submaximal activity.ConclusionIt can be concluded that short-term supplementation of L-Carnitine doesn’t influence VO2max and lactate, but it may decrease cell damage.Keywords: Hypoxia, VO2max, Exercise, Dietary Supplements, Carnitine
-
Page 183Background And AimPatients who cannot consume food may need intestinal formulas as a supplement. Now the question is: to what extent do the current formulas contain various micronutrients? What are their deficiencies and what supplements are needed to be prescribed with them? The current study was done in 2011 and assessed the efficiency of the amount of nutrients in the formulas, along with presenting some protocols to complete various industrial formulas within different amounts of calorie intake using different types of multivitamins and minerals, regarding the DRI value and the least cost.Materials And MethodsThe study was done using the descriptive method. The intestinal formulas assessed include: diabetic enteramil, HN enteramil, standard enteramil, Nutricomp’s Energy, Fiber D, Intensive, Standard and Ensure. First we calculated the amount of micronutrients in 100 calories of these formulas according to the brochure of the product. Then we calculated the least amount of required calorie to meet the DRI for all nutrients and considered some supplements to meet all nutrients for each calorie level while not exceeding UL.ResultsEight formulas which were available in Iran were studied. The most deficiencies of micronutrients were found in sodium, potassium, Vitamin D, manganese, magnesium, Vitamin K, and Fluor. The least deficiencies were found in Vitamins B, A, and E. The supplements most used are Centrum multivitamins, Vitamin K injections, Calcium D pills, salt, sulfate vials, magnesium, potassium chloride, and tea.ConclusionThe intestinal formulas available in Iran lack micronutrients in various calorie Intake levels; because the calorie estimated for each patient is less than the amount of calorie needed to meet the nutrients needed. Therefore consuming these formulas without the required supplements might be a concernment. Studying the causes and necessary actions is recommended.Keywords: Nutritional Support, Formula, Calorie, Micronutrients, Dietary Supplements, Iran
-
Page 196Background And AimIncreasing incidence of drug resistant microorganisms poses enormous threat to the human health and requires alternative sources of antimicrobial agents. Plants develop unique family of chemicals to protect themselves from various microbes. The aim of this study was to investigate antibacterial effect of Prosopis sp. hydro-alcoholic extract on some pathogenic bacteria.Materials And MethodsThis study was conducted at Chabahar Maritime University. Leaf of Prosopis sp. was collected and the essence was extracted by hydro-alcoholic extraction method. The extract dried and 4 different concentrations of 10, 20, 40 and 80 mg/ml were prepared after autoclave. Extracts were examined on 4 different clinical bacteria by the Disc Diffusion Agar Method at 3 replicates. Minimum inhibitory concentration (MIC) and minimum lethal concentration (MLC) were determined by the serial dilution method. ANOVA and Duncan Multiple Range test was used to analysis data.ResultsHydro-alcoholic extract showed antibacterial effect after autoclave. Concentrations of 40 and 80 mg/ml showed the best result on Staphylococcus aureus and had significant difference with other treatments and standard antibiotics (p<0.05). Extracts didn’t show any effect on Pseudomonas aeruginosa. Regarding Escherichia coli, concentration of 80 mg/ml had significant difference with other treatments and standard antibiotics (p<0.05). Minimum MIC was 2 mg/ml for Staphylococcus aureus and Vibrio cholerae serotype ogava. MLC was in higher concentrations.ConclusionThis study showed that autoclave prepared new compounds which had antibacterial effect. Hospital acquired bacteria were resistance to common antibiotics. The Prosopis sp. extract had higher antibacterial effect on Staphylococcus aureus and Vibrio cholerae serotype ogava in comparison with antibiotics.Keywords: Anti, Bacterial Agents, Bacteria, Prosopis
-
Page 203Background And AimTimely identification and prompt resuscitation of newborns in the delivery room may cause a decline in neonatal asphyxia. The aim of this study was to identify risk factors that result in the resuscitation of newborns at birth in Mahdieh Hospital.Materials And MethodsThis cross sectional study was done during one year and risk factors for neonatal resuscitation, level of resuscitation and short outcomes (survival or death), wre extracted from charts and were analyzed.ResultsDuring the study period, 4692 neonates were delivered; 97.7% did not require respiratory assistance. 2.3% needed resuscitation with bag and mask in the delivery unit; of these, 1.6% responded to bag and mask ventilation while 0.65% needed endotracheal intubation and 0.3% were given chest compressions. Epinephrine/volume expander was administered to 0.2%. In multiple regression analysis, low birth weight, meconium stained liquor and chorioamnionitis were revealed as independent risk factors for advance resuscitation. Neonatal mortality was 10 in 1000 live birth; asphyxia with 23.4% was one of major causes of neonatal mortality. Incidence of asphyxia was 0.3%, 24.7% and 50% in neonates without resuscitation, basic resuscitation and advance resuscitation, respectively.ConclusionIt seems that low birth weight, meconium stain amniotic fluid and chorioamnionitis are major risk factors for neonatal resuscitation in delivery room.Keywords: Infant, Newborn, Delivery Rooms, Risk Factors
-
Page 210Background And AimDespite the high value of poultry meat, there is no accurate control and inspection on poultry carcasses in the slaughterhouse. Therefore, the possibility of transmission of some bacteria like Escherichia coli which is one of the main causes of food poisoning is not unexpected. The present study was carried out to detect and analyse antibiotic resistance pattern of Escherichia coli O157 isolated from pheasant, partridge, duck and goose meat in Gilan, Mazandaran, Isfahan and Fars provinces, Iran.Materials And MethodsFor doing the experiments, 25, 17, 22 and 36 samples from pheasant, partridge, duck and goose chest muscle meat were collected, respectively. The samples were immediately transferred to the laboratory in cooler ice-pack. All samples were cultured and DNA was extracted from the typical bacterial colonies which represent Escherichia coli. Polymerase chain reaction was used to confirme the diagnosis and to detect O157 serogroup. Finally, the antibiotic resistance pattern was studied using simple disk diffusion method.ResultsThe results showed that 27% of samples were positive for presence of Escherichia coli; 6 of them had the O157 serogroup. The goose and partridge meat had the highest and lowest frequencies of bacterium and O157 serogroup, respectively. The Escherichia coli which were isolated from poultry meat had the highest antibiotic resistance to sulfamethoxazol and vancomycinand the lowest antibiotic resistance to ciprofloxacinand gentamycin. A significant statistical difference (P < 0.05) was seen between the prevalence rate of the bacterium and O157 serogroup in goose and partridge meat and between the levels of resistance to various antibiotics.ConclusionWe recommended using Polymerase Chain Reaction as an accurate, rapid and safe method to control presence of some pathogens like Escherichia coli. This study showed that using simple disk diffusion method is very essential before antibiotic prescription.Keywords: Escherichia coli O157, Drug Resistance, Microbial, Poultry, Polymerase Chain Reaction
-
Page 215Background And AimThe official FIFA survey showed that there are more than 840,000 registered referees. Football refereeing is a physically challenging job. Despite the important role of referees, few studies have focused on them. However, health and fitness of football referees is a major concern due to their older ages and significance of their performance. The aim of this study was to assess the selected parameters of fitness as well as risk factors of musculoskeletal problems among all referees of Iran’s Premier League during season 2009-2010.Materials And MethodsIn a cross- sectional study, all referees selected for the premier league competitions were enrolled. All participants underwent preparticipation evaluation including 7 stations.ResultsAmong 78 participants (32 center referees and 46 assistant), descriptive data were as below: Age: 37±3.8 y, body mass index: 23.6 (2.1), percent of body fat: 20.7 (3.9) and VO2 max: 59.9 (7.1). Regarding musculoskeletal abnormalities, muscular tightness was observed in 35 cases, including hamstring (18), gastrocnemius (14), iliopsoas (2) and iliotibial band (1). Nine referees showed signs of weak quadriceps femoris. Single leg balance test was abnormal in 56 cases.ConclusionThe average BMI is lower than values reported in similar studies, indicating good anthropometric profile. Although VO2 max has been estimated using indirect method, the average values are comparable to elite-level European referees. Furthermore, musculoskeletal problems are common. It is recommended to incorporate periodic medical evaluation in all pre-season preparations.Keywords: Soccer, Referee, Physical Fitness, Risk Factors