ارزیابی کاربردپذیری وب سایت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از دیدگاه کاربران
وبسایتهای دانشگاهی رابطی بین سازمان و کاربران هستند که حجم عظیم اطلاعات را سازماندهی کرده و به مخاطبان عرضه میکنند. از این رو لازم است کیفیت وبسایت از دیدگاه کاربران به عنوان جامعه هدف، سنجیده شود. هدف این مطالعه، ارزیابی کیفیت وبسایت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از دیدگاه کاربران آن وبسایت بود.
پژوهش حاضر توصیفی است و به روش پیمایشی انجام گرفت. جامعه پژوهش دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بود. محاسبه حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران 189 نفر تعیین شد و انتخاب نمونه ها به صورت طبقه ای نسبی می باشد. داده ها با استفاده از نسخه بومی سازی شده پرسشنامه مارسیکو و لویالدی که مشتمل بر 5 مولفه و 26 گویه بود، گردآوری شدند. روایی پرسشنامه با استفاده از نظر اساتید کتابداری و پایایی آن در با آلفای 1/0 تایید شد.
نتایج حاکی از نارضایتی کاربران در بخش منطق راهبری، کارایی جستجو و سرعت رسیدن به جواب در وبسایت بود. بخشهای قلم، رنگ، گرافیک، صحت محتوا و زبان مورد استفاده بخشهایی بودند که رضایت بیشتری را به دنبال داشتند.
کاربران به طور کلی ارزیابی متوسطی از سایت داشتند و در بعد رضایت و لذت استفاده، نظرات پایینتر از متوسط بود.
-
Adaptation, reliability and validity of Oral Health literacy instrument for Iranian University students: A new approach
*, Fatima Baji, Arezu Karimzadeh-Bardei, Sepehr Sepasi
Journal of Health Literacy, Spring 2023 -
بررسی مقایسه ای بخش سفارشات و مجموعه گستری نرم افزارهای کتابخانه ای آذرسا، ماوا، و ثنا 2.0 به منظور ارائه مولفه های ضروری برای کتابخانه های علوم پزشکی کشور
علی حسین قاسمی، سید جواد قاضی میر سعید، ، مریم زاهدیان*
نشریه مطالعات کتابداری و علم اطلاعات، تابستان 1399