الزامات، موانع و راهکارهای بومی جهش تولید و نقش رسانه استانی در تحقق آن
هدف از انجام این پژوهش، شناسایی الزامات، موانع و راهکارهای بومی جهش تولید در استان اردبیل و نقش رسانه استانی در تحقق جهش تولید است.
این تحقیق بصورت کیفی اجرا شده؛ در بخش کیفی از روش دلفی برای ساختن یک مدل نظام مند و شماتیک از یافته های برخاسته از داده های کدگذاری شده استفاده گردید. جامعه آماری این پژوهش، تعداد 15 نفر از خبرگان بودند که با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند.
بر اساس یافته های بخش کیفی و نتایج حاصل از روش دلفی، موانع، راهکار و نقش رسانه استانی در تحقق اهداف جهش تولید؛ از شش عامل استراتژی، محیطی، قوانین و مقررات، زیرساختی و آموزش و یادگیری تشکیل یافته است.
رسانه ها با فرهنگ سازی، آموزش دهی، حساسیت زایی، شورآفرینی، انگیزه زایی، زدودن باورها و ذهنیات بازدارنده، توجه دادن به ضرورت و اهمیت توسعه همه جانبه و پایدار، اطلاع رسانی مستمر از کم و کیف فرآیند تحقق اهداف جهش تولید در همه ابعاد و آثار آن، آسیب شناسی و آسیب زایی از روند توسعه، شناسایی و برجسته سازی ضعف های صنعت در کشور، ایجاد ارتباط با دستگاه های اجرایی، تبادل اطلاعات با دست اندرکاران و مجریان بخش مختلف، می توانند نقش خود را در تحقق اهداف جهش تولید ایفا کند.
-
مدل سازی مولفه های دانشگاه سبز برای آموزش عالی (مورد مطالعه: دانشگاه محقق اردبیلی)
*، محمد باشکوه
نشریه محیط زیست طبیعی، زمستان 1402 -
تحلیل نقش کمال گرایی در تعهد حرفه ای معلمان (مورد مطالعه: معلمان آموزش وپرورش ناحیه یک اردبیل)
حبیب ابراهیم پور، *
فصلنامه روان شناسی مدرسه، پاییز 1402 -
بازنمایی محرم در تلویزیون محلی؛ تحلیل محتوای برنامه های دهه اول ماه محرم (نهضت حسینی) در شبکه ی سبلان اردبیل
*
نشریه رسانه و فرهنگ، بهار و تابستان 1401 -
بررسی کارکردها و پیامدهای شبکه های اجتماعی در ایران (مورد مطالعه استان اردبیل)
، محمد فرنام، محسن علایی
نشریه مطالعات جامعه شناسی، پاییز 1398