فهرست مطالب
International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:18 Issue: 11, Nov 2020
- تاریخ انتشار: 1399/09/01
- تعداد عناوین: 9
-
-
صفحات 921-934
پیشرفت های اخیر در زمینه ترانسکریپتوم انسانی نقش کلیدی و عملکردی lncRNA ها را در ایجاد زمینه ابتلا به بیماری های مختلف و علایم بالینی مختلف نشان داده است. این مولکول ها در تعداد زیادی از عملکردهای بیولوژیکی شامل تنظیم ساختار کروماتین، نسخه برداری، ترجمه و تغییرات پس از ترجمه دخیل هستند. علاوه بر این با توجه به پروفایل بیانی خاص و ارتباط بیان آن ها با یک سری علایم خاص مانند علایم درگیر در بیماری های تولیدمثلی مردان، می توان از آن ها برای توسعه روش های درمانی و بیومارکرهای مخصوص هر بیماری استفاده کرد. در این مطالعه ما به مرور lncRNA های شناخته شده و عملکردهای آن ها در ایجاد علایم بالینی بیماری های مرتبط با تولیدمثل مردان شامل: سرطان پروستات، هایپر پلازیا خوش خیم پروستات، التهاب پروستات، سرطان بیضه، واریکوسل و ناهنجاری های اسپرمی می پردازیم.
کلیدواژگان: lncRNA، سرطان پروستات، سرطان بیضه، واریکوسل، ناهنجاری های اسپرمی -
صفحات 935-942مقدمه
آندومتریوما یکی از بیماری های شایع زنان با احتمال عود بالا می باشد که می تواند باروری فرد را تحت تاثیر قرار دهد. درمان استاندارد برای آندومتریوما جراحی به روش لاپاروتومی یا لاپاروسکوپی می باشد. هر چند اسکلروتراپی به عنوان روشی غیر تهاجمی در درمان آندومتریوما مورد توجه قرار گرفته است.
هدفهدف از این مطالعه بررسی و مقایسه تاثیر اسکلروتراپی به دو روش اتانول آسپیراسیون و اتانول رتانسیون در بیماران نابارور مبتلا به آندومتریوما می باشد.
مواد و روش هادر یک مطالعه گذشته نگر 43 بیمار مبتلا به آندومتریومای عود کننده و یا آندومتریومای دوطرفه که تحت درمان به روش اسکلروتراپی با اتانول قرار گرفته بودند، بررسی شدند. براساس تصمیم پزشک، درگروهی از بیماران اتانول تزریق و پس از 10 دقیقه آسپیره شده بود. درحالیکه در گروه دیگر تزریق اتانول بدون آسپیراسیون صورت گرفته بود. بیماران از نظر عود بیماری و همچنین باردار شدن به روش طبیعی و یا روش های کمک باروری، 3 ماه، 6 ماه و یکسال بعد پیگیری شدند.
نتایجحاملگی شیمیایی در 52% از زنان گروه آسپیراسیون و 8/53% از زنان گروه تزریق بدون آسپیراسیون گزارش شد. میزان حامگی در حال پیشرفت (2/46% در مقابل 44%) و میزان تولد زنده (2/46% در مقابل 40%) به ترتیب در گروه بدون آسپیراسیون بالاتر از گروه آسپیراسیون بوده که تفاوت از نظر آماری معنی دار نبوده است. میزان عود آندومتریوما در گروه بدون آسپیراسیون 5/37% و در گروه آسپیراسیون 1/48% گزارش شد. اندازه کیست در گروه بدون آسپیراسیون با میزان عود کیست رابطه آماری معنی داری داشت.
نتیجه گیریدرمان اسکلروتراپی در آندومتریوما با استفاده از اتانول 95% در هر دو روش تزریق با و بدون آسپیراسیون تاثیر یکسانی بر میزان حاملگی و عود بیماری دارد. هرچند، کارآزمایی های بالینی با تعداد نمونه بالا و در بیماران محدود به کرایتریای خاص می تواند در تایید این نتایج مفید باشد.
کلیدواژگان: آندومتریوما، اتانول، اسکلروتراپی، لقاح خارج رحمی، میزان حاملگی -
صفحات 943-950مقدمه
بافت آندومتر انسان، با توانایی بازسازی متوالی، که هر ماهه تحت تاثیر تغییرات هورمونی برای آماده سازی جهت لانه گزینی می باشد، حضور سلول هایی را در لایه ی قاعده ای آندومتر تحت عنوان سلول های بنیادی، تایید می نماید.
هدفدر مطالعه ی پیشین، جداسازی و کشت سلول های شبه مزانشیمی از آندومتر انسان را گزارش کردیم. در این مطالعه به بررسی مشخصه های بیولوژیکی و بنیادی این سلول ها پرداخته شده است.
مواد و روش هاشناسایی سلول های بنیادی/استرمایی مزانشیمی یزد مشتق از بافت آندومتر انسانی با استفاده از تکنیک رنگ آمیزی ایمونوفلورسنت برای مارکرهای CD105, VIMENTIN و FIBRONECTIN و تکنیک RT-PCR برای ژن هایCD166, CD10, CD105, VIMENTIN, FIBRONECTIN, MHCI, CD14, MHCII انجام پذیرفت. تکنیک FACS نیز برای مارکرهای CD44, CD73, CD90 و CD105 انجام گرفت. همچنین، توانایی تمایز سلول های بنیادی/استرمایی مزانشیمی یزد مشتق از بافت آندومتر انسانی به استخوان و چربی از طریق رنگ آمیزی های Alizarin Red و Oil red صورت پذیرفت.
نتایجسلول های بنیادی/استرمایی مزانشیمی یزد مشتق از بافت آندومتر انسانی مارکرهای ,CD105, VIMENTIN FIBRONECTIN CD44, CD73, CD90 را بیان کرد. همچنین ژن های CD166, CD10, CD105, VIMENTIN, FIBRONECTIN, MHCI, را نیز بیان کردند، در حالیکه ژن های CD14, MHCII مشاهده نشد. علاوه بر این، توانایی تمایز سلول های بنیادی/استرمایی مزانشیمی یزد مشتق از بافت آندومتر انسانی از طریق رنگ آمیزی Alizarin و Oil red نیز تایید شد.
نتیجه گیریدر نتیجه، داده های ما، گزارشات مطالعات گروه های دیگر را که اشاره به استفاده از سلول های آندومتر به عنوان یک منبع مناسب برای سلول های بنیادی مزانشیمی با توانایی خودنوزایی و تمایز را دارند، تایید می نماید. بر این اساس، از سلول های بنیادی/استرمایی مزانشیمی یزد مشتق از بافت آندومتر انسانی می توان بعنوان یک منبع مناسب برای سلول درمانی استفاده نمود.
کلیدواژگان: سلول درمانی، سلول های بنیادی، استرمایی مزانشیمی آندومتر، پزشکی بازساختی، رحم -
صفحات 951-960مقدمه
در بین متخصصین ناباروری بر سر اینکه از امبریوی غیرواقعی MET قبل از هر سیکل لقاح خارج رحمی IVF استفاده شود یا نه اختلاف نظر وجود دارد. در حالیکه استفاده از MET ممکن است که در مواردی که انتقال امبریو در سیکل های قبلی با مشکل همراه بوده، مفید باشد و در مورد استفاده از آن به طور روتین در اولین سیکل IVF مطالعه ای صورت نگرفته است.
هدفمطالعه اثر MET قبل از اولین سیکل IVF بر روی میزان حاملگی بالینی.
مواد و روش هااین یک مطالعه تک مرکزی تصادفی کنترل شده با توازن یک به یک می باشد که از نوامبر 2015 تا اکتبر 2017 بر روی 200 مورد در بیمارستان دانشگاهی هومرتون لندن به طور تصادفی در مورد MET و کنترل انجام شد. نتایج اولیه شامل میزان حاملگی بالینی یعنی مشاهده ضربان قلب جنین در سونوگرافی بود در حالیکه نتایج ثانویه میزان تولد نوزاد زنده، سقط جنین، میزان چند قلویی، انتقال مشکل امبریو و میزان وجود خون یا موکوس در نوک کاتتر در نظر گرفته شد.
نتایجهیچ تفاوت معنی داری در مورد مشخصات پایه و سیکل های دو گروه وجود نداشت. میزان حاملگی بالینی بین دو گروه بر اساس مفهوم درمان و آنالیز به ازای هر پروتکل مشابه بود. همچنین میزان تولد زنده نیز بین دو گروه بر اساس مفهوم درمان و آنالیز به ازای هر پروتکل مشابه بود.
نتیجه گیریمطالعه ما نشان داد که انجام MET قبل از اولین سیکل IVF نمی تواند منجر به بهبود میزان موفقیت در خانم های جوانی شود که در آنها عوامل خطر برای یک انتقال امبریو مشکل وجود ندارد.
کلیدواژگان: IVF، انتقال رویان ساختگی، نتایج بارداری، تولد زنده -
صفحات 961-968مقدمه
نقش کلیدی ژن KDM3A و ژن های پایین دستی آن در باروری مردان در مدل های حیوانی ثابت شده است. هم چنین کاهش بیان این ژن به طور آشکاری با فنوتیپ آزواسپرمی مردان در ارتباط است. بیان نابجای micro-RNA ها می تواند سبب اخلال در اسپرماتوژنز شود و عمدتا باعث ایجاد فنوتیپ های متغیری از ناباروری در مردان می شود.
هدفدر این مطالعه بیان hsa-miR-27a-3p در افراد آزواسپرمی ارزیابی می شود تا ارتباط آن با آزواسپرمی در مردان سنجیده شود.
مواد و روش هامطالعه ی حاضر بر روی 30 فرد مبتلا به آزواسپرمی صورت گرفت که از این تعداد، بر اساس آزمایش های صورت گرفته، 19 نفر مبتلا به آزواسپرمی غیر انسدادی (NOA) و 11 نفر مبتلا به آزواسپرمی انسدادی (OA) بودند. مطالعات گسترده بیوانفورماتیکی صورت گرفت و در نهایت hsa-miR-27a-3p انتخاب شد. روش رونوشت برداری معکوس و واکنش کمی زنجیر پلیمراز Real-time polymerase chain reaction: RT-qPCR استفاده شد و از بررسی های آماری برای مقایسه سطح بیان has- miR- 27a-3p در افراد NOA و OA استفاده شد.
نتایجمطالعات بیوانفورماتیکی، hsa-miR-27a-3p را به دلیل توانایی اتصال به رونوشت ژن KDM3A معرفی کرد. بررسی بیان hsa-miR-27a-3p کاندید شده، حاکی از بیان بیش از حد آن در مردان NOA بود.
نتیجه گیریhsa-miR-27a-3p بیان بالاتری در مردان NOA نسبت به افراد OA به عنوان گروه کنترل، نشان داد. به عنوان یک نتیجه، بیان بیش از حد این miRNA می تواند به طور مستقیم سبب کاهش بیان ژن KDM3A شده و به طور غیر مستقیم بر ژن های TNP1 و PRM1 تاثیر گذارد. در نتیجه اسپرماتوژنز می تواند دچار اخلال شده و ناباروری در مردان را سبب شود.
کلیدواژگان: hsa-miR-27a-3p، ناباروری مردان، KDM3A -
صفحات 969-974مقدمه
پذیرش آندومتر یکی از فاکتورهای مهم در موفقیت ART است. در فاز لوتیال سیکل های ART استرادیول و پروژسترون اغلب در سطح پایینی قرار می گیرند. معمولا حمایت فاز لوتیال با پروژسترون انجام می گیرد.
هدفهدف از مطالعه ارزیابی اثر حمایتی استرادیول علاوه بر پروژسترون برای حمایت فاز لوتیال در بیماران با تحریک آنتاگونیست در سیکل های ICSI است.
مواد و روش هادر این مطالعه گذشته نگر 200 بیمار با پروتکل آنتاگونیست و تحت درمان ICSI شرکت کردند. بیماران بر اساس دریافت مکمل استرادیول به دو گروه تقسیم شدند. در هر دو گروه 400 میلی گرم شیاف پروژسترون دو بار در روز از زمان تخمک کشی تا تشکیل قلب جنین تجویز شد. در گروه استرادیول علاوه بر پروژسترون، 4 میلی گرم استرادیول بصورت خوراکی روزانه دریافت کردند. 14 روز بعد انتقال جنین BHCG چک شد و هدف اصلی مطالعه رسیدن به حاملگی کلینیکی بود.
نتایجتمام ویژگی های کلینیکی بیماران با همدیگر مشابه بود و یکسان سازی انجام شده بود به جز ضخامت آندومتر که در دو گروه متفاوت بود. نتایج کلینیکی نشان داد که میانگین حاملگی در گروه استرادیول بیشتر بود اما از نظر آماری این تفاوت معنی دار نبود.
نتیجه گیریمکمل استرادیول اثر مفید قابل ملاحضه ای در حمایت فاز لوتیال نشان نداد. اما برای بررسی نقش حمایتی استرادیول در موفقیت لانه گزینی و بهبود نتایج ART در انسان نیاز به مطالعات بیشتری می باشد.
کلیدواژگان: فاز لوتئال، استرادیول، پروژسترون، ICSI، میزان حاملگی -
صفحات 975-982مقدمه
ترشح زود هنگام هورمون لوتییزان (LH) یکی از دلایل لغو شدن سیکل های تحریک تخمک گذاری کنترل شده است و یافتن راهکارهای نوین جهت بالا بردن کارایی و ایمنی این روش درمانی، ضروری است.
هدفاین مطالعه با هدف مقایسه تاثیر دو داروی دوفاستون و ستروتاید بر پیشگیری از ترشح زود هنگام هورمون LH و نیز بررسی مشخصات فولیکول ها و جنین های بدست آمده در این دو روش انجام شده است.
مواد و روش هادر این مطالعه گذشته نگر مقطعی 200 بیمار وارد مطالعه شدند. از روز سوم سیکل گونادوتروپین تجویز شد در گروه مطالعه با شروع گونادوتروپین دوفاستون خوراکی و در گروه کنترل با رسیدن سایز فولیکول ها به 14-13 میلی متر ستروتاید تجویز و تا روز تحریک نهایی با HCG ادامه یافت. تخمک های به دست آمده در آزمایشگاه با روش تلقیح داخل سیتوپلاسمی بارور شدند. سطح هورمون ها در روز سوم سیکل و مشخصات فولیکول ها، تخمک ها و جنین ها بین دو گروه مقایسه شد.
نتایجیافته ها نشان داد که دوفاستون می تواند ترشح زود هنگام هورمون LH را مهار کند. تفاوت معنی داری در سطح هورمون های LH, FSH و استرادیول بین دو گروه دیده نشد (05/0 <p). همچنین نتایج نشان داد که در گروه دوفاستون در مقایسه با ستروتاید تعداد تخمک بیشتری بدست آمد (04/0 =p). اگرچه که تعداد فولیکول های بزرگ تر از 14 میلی متر, تخمک بالغ و تعداد کلی جنین ها در گروه مطالعه اندکی بالاتر بود اما در مقایسه با گروه کنترل از نظر آماری معنی دار نبود (05/0 <p).
نتیجه گیریدوفاستون می تواند جایگزین مناسبی برای ستروتاید در سیکل های کنترل شده تحریک تخمدان باشد. تجویز دوفاستون نه تنها از ترشح زود هنگام LH جلوگیری می کند بلکه می تواند تعداد تخمک به دست آمده را نیز افزایش دهد.
کلیدواژگان: دوفاستون، ستروتاید، دیدروژسترون، تحریک کنترل شده تخمدان، آنتاگونیست هورمون آزاد کننده گونادوتروپین -
صفحات 983-988مقدمه
سنجش MTT) 3-(4,5-dimethyl thiazol-2-yl)-2,5-diphenyl tetrazolium bromide) که فعالیت میتوکندریایی سلول را ارزیابی مینماید بهطور گسترده برای سنجش تکثیر و قابلیت حیات سلولی مورد استفاده قرار میگیرد.
هدفدر این مطالعه با استفاده از سنجش MTT قابلیت حیات اسپرم انسان مورد بررسی قرار گرفت.
مواد و روش هادر این مطالعه آزمایشگاهی، نمونههای سیمن انزال یافته انسان (از 56 فرد متفاوت) مورد استفاده قرار گرفت. قابلیت حیات اسپرم بهوسیله سنجش کمی MTT بررسی و قابلیت تحرک اسپرم بر اساس دستورالعمل سازمان جهانی سلامت (WHO) سنجش شد. قابلیت حیات اسپرم و ارتباط قابلیت حیات و قابلیت تحرک اسپرم مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایجداده ها ارتباط مثبت معنی داری را بین کاهش میزان MTT و کاهش درصد قابلیت حیات اسپرم ها نشان داد. ضریب همبستگی پیرسون نیز بیانگر یک ارتباط معنیداری بین قابلیت حیات و تحرک اسپرم بود.
نتیجه گیریسنجش MTT که بر اساس عملکرد میتوکندیایی است، یک روش معتبر برای ارزیابی قابلیت حیات اسپرم انسان محسوب میشود و در کلینیک میتواند بهعنوان یک آزمایش تشخیصی برای تخمین قابلیت لقاح اسپرم مورد ارزیابی قرار گیرد.
کلیدواژگان: اسپرم انسان، قابلیت حیات، سنجش MTT -
صفحات 989-994مقدمه
شواهد متناقضی در ارتباط با اثر فصل روی نتایج کسب شده از روش های کمک باروری وجود دارد.
هدفهدف از مطالعه حاضر، مقایسه گذشته نگر نتایج باروری در بین چهار فصل سال در طول سه سال، در بیماران تحت اولین سیکل تزریق درون سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI) بود.
مواد و روش هادر مطالعه توصیفی مقطعی حاضر، تعداد 3670 بیمار که تحت اولین سیکل ICSI خود قرار گرفتند، وارد شدند. بر اساس زمان کسب اووسیت، بیماران به 4 گروه تقسیم شده و نتایج مورد مقایسه قرار گرفت: بهار (808 نفر)، تابستان (994 نفر)، پاییز (1066 نفر) و زمستان (802 نفر). صفات پایه و مربوط به تحریک تخمدان در بین گروه ها مورد مقایسه قرار گرفت.
نتایجتعداد و تحرک اسپرم به صورت معناداری در طول تابستان کم تر بود در حالی که تعداد کل اووسیت های کسب شده و متافاز 2 به صورت معناداری در فصل تابستان بیشتر بود. نرخ لقاح به صورت معناداری در فصل پاییز بیشتر بود. تعداد جنین های انتقال داده شده به صورت معناداری در طول زمستان و تابستان بیشتر بود. الگوی مشابهی در میزان لانه گزینی و حاملگی در بین چهار گروه مشاهده شد.
نتیجه گیریعلی رغم آنکه روش ICSI، اثر فصل بر نتایج حاملگی را کاهش می دهد، تغییرات نرخ حاملگی در بین فصول مختلف، بدون الگوی مشخص رخ می دهد. به نظر می رسد که انجام مراحل روش های کمک باروری در فصول خاص باید به عنوان یک فاکتور موثر مورد توجه قرار گیرد.
کلیدواژگان: تزریق درون سیتوپلاسمی اسپرم، فصل، نتایج حاملگی
-
Pages 921-934
Recent advances in human transcriptome have revealed the fundamental and functional roles of long non-coding RNA in the susceptibility to diverse diseases and pathological conditions. They participate in wide range of biological processes such as the modulating of chromatin structure, transcription, translation, and post-translation modification. In addition, based on their unique expression profiles and their association with clinical abnormalities such as those of related to male reproductive diseases, they can be used to develop therapeutic methods and biomarkers for screening of the diseases. In this study, we will review the identified lncRNAs and their molecular functions in the pathogenesis of male reproductive diseases such as prostate cancer, benign prostatic hyperplasia, prostatitis, testicular cancer, varicocele, and sperm abnormalities.
Keywords: Long noncoding RNA, Prostate cancer, Prostatic hyperplasia, Prostatitis, Varicocele, Sperm abnormalities -
Pages 935-942Background
Endometrioma is a common high-recurrence gynecological disease that affects infertility. Surgical resection using laparotomy or laparoscopy is applied as a standard treatment. Moreover, sclerotherapy is reported to be effective as a non-invasive method for treating endometrioma.
ObjectiveTo evaluate whether the ethanol retention or aspiration after sclerotherapy improve pregnancy outcome in infertile women with endometrioma.
Materials and MethodsIn a retrospective study, hospital records of 43 women with recurrent or bilateral endometrioma who had been undergone transvaginal ultrasound sclerotherapy were reviewed. They were selected to receive either ethanol for 10 min, ethanol injection, irrigation, and then aspiration or total retention without aspiration based on the surgeon’s decision. The participants were followed-up for 3, 6 and 12 months for natural or artificial conception as well as for cyst recurrence.
ResultsChemical pregnancy was positive in 52% of the women in the aspiration group and 53.8% in the retention group. Ongoing pregnancy (44% vs 46.2%, p = 0.584) and live birth (40% vs 46.2%, p = 0.490) were reported marginally higher in the retention group compared with the aspiration group, and the differences were not statistically significant. Moreover, the recurrence rate were found to be 48.1% and 37.5% in the aspiration and retention groups, respectively (p = 0.542). The cysts size in the retention group was significantly correlated to the recurrence rate.
ConclusionBoth the aspiration and left in situ of ethanol 95% sclerotherapy have the similar impact on the treatment of ovarian endometrioma regarding pregnancy and recurrence rate. However, larger randomized studies with strict inclusion criteria are needed.
Keywords: Endometrioma, Ethanol, Sclerotherapy, In vitro fertilization, Pregnancy rate -
Pages 943-950Background
Human endometrium with consecutive regeneration capability undergoes monthly hormonal changes for probable implantation, which confirms the presence of the cells in the basalis layer known as stem cell.
ObjectivePreviously, we reported the isolation and culture of the mesenchymal-like cells from human endometrium. In this study, we evaluated the biological and stemness characteristics of these cells.
Materials and MethodsThe characterization of Yazd human endometrial-derived mesenchymal stem/stromal cells (YhEnMSCs) was assessed using immunofluorescence (IF) staining for CD105, VIMENTIN, and FIBRONECTIN as markers and RT-PCR for CD166, CD10, CD105, VIMENTIN, FIBRONECTIN, MHCI, CD14, and MHCII genes. Flow cytometry (FACS) was performed for CD44, CD73, CD90, and CD105 markers. Moreover, the differentiation capacity of the YhEnMSCs to the osteoblast and adipocytes was confirmed by Alizarin Red and Oil Red staining.
ResultsYhEnMSCs expressed CD105, VIMENTIN, FIBRONECTIN, CD44, CD73, and CD90 markers and CD166, CD10, CD105, VIMENTIN, FIBRONECTIN, and MHCI, but, did not express CD14, MHCII.
ConclusionOur data confirm previous reports by other groups indicating the application of endometrial cells as an available source of MSCs with self-renewal and differentiation capacity. Accordingly, YhEnMSCs can be used as a suitable source for cell-based therapies.
Keywords: Cell-based therapy, Endometrium, Mesenchymal stem, stromal cells, Regenerative medicine, Stem cells, Uterus -
Pages 951-960Background
There is a lack of agreement among fertility specialists with regard to the routine use of mock embryo transfer (MET) before each in vitro fertilization (IVF) treatment cycle. While MET may be beneficial with previous difficult embryo transfer cases, its routine use before first IVF cycle has not been evaluated.
ObjectiveTo find out the effect of MET before the first IVF cycle on clinical pregnancy rate.
Materials and MethodsThis is a single-centre randomized controlled trial with a balanced randomization (1:1), carried out between November 2015 and October 2017, with 200 subjects at Homerton university hospital, London, randomized into either MET or control. The primary outcome was clinical pregnancy rate (detection of heart activity on the ultrasound scan), the secondary outcome measures were live birth rate, miscarriage and multiple pregnancy rates, difficult ETs, rate of blood or mucus on the catheter tip.
ResultsNo significant differences were observed in the baseline or cycle characteristics between the two groups. The clinical pregnancy rate was similar between the MET and control groups based on both intension to treat and per protocol analyses (p = 0.98, p = 0.92, respectively). Additionally, no significant difference was seen in the live birth rate in both groups on intension to treat and per protocol analyses (p = 0.67, p = 0.47), respectively.
ConclusionOur study concludes that MET prior to first IVF cycle may not improve the success rate in young women without risk factors for a difficult embryo transfer.
Keywords: IVF, Mock embryo transfer, Pregnancy outcomes, Live birth -
Pages 961-968Background
The role of KDM3A and its downstream genes in male fertility has been approved in animal models. Additionally, the expression shrinkage of KDM3A is significantly correlated with human azoospermia phenotype. Aberrant expression of micro-RNAs could mislead spermatogenesis and mostly lead to diverse phenotypes of male infertility.
ObjectiveThe aim of this study was to evaluate the expression level of hsa-miR-27a-3p in azoospermic men to reveal its possible association with infertility.
Materials and MethodsThis case-control study was conducted on 30 azoospermic men, of whom, 19 had non obstructive azoospermia (NOA) and 11 obstructive azoospermia (OA) according to the pathological examinations. Comprehensive bioinformatics investigations were performed securely and hsa-miR-27a-3p was selected afterward. Reverse Transcriptase-quantitative polymerase chain reaction (RT-qPCR) method was used and statistical analysis was performed to compare the expression level of hsa-miR-27a-3p in both OA and NOA individuals.
ResultsIn silico analysis suggested hsa-miR-27a-3p, with its potential binding ability to target KDM3A transcripts. The expression analysis of candidate hsa-miR-27a-3p indicated its significant overexpression in NOA men.
ConclusionThe hsa-miR-27a-3p was overexpressed in NOA men compared to OA-control individuals. As a consequence, the overexpressed micro-RNA could downregulate directly KDM3A and indirectly TNP1 and PRM1. Therefore, spermatogenesis could be misled and male infertility could be developed.
Keywords: hsa-miR-27a-3p, Male infertility, KDM3A -
Pages 969-974Background
Endometrial receptivity is one of the important factors in assisted reproductive technology (ART) success. In the luteal phase of an ART cycle, serum estradiol (E2) and progesterone are often placed in low levels. Supporting the luteal phase with progesterone is a usual method.
ObjectiveTo evaluate the effects of E2 supplementation plus progesterone on the luteal phase support in the antagonist protocol who have undergone intracytoplasmic sperm injection-embryo transfer cycles.
Materials and MethodsIn this cross-sectional study, 200 patients with antagonist stimulation protocol, who had undergone intracytoplasmic sperm injection treatment, were divided into two groups based on the use of E2 supplementation. In both groups, 400 mg progesterone suppositories (Cyclogest®), twice a day/vaginally, was administered starting from the day of oocyte collection until the fetal heart activity. However, in the E2 group, in addition to progesterone, 4 mg tablet of E2 was received daily. Beta hCG was checked 14 days after the embryo transfer, and the clinical pregnancy rate was the main endpoint.
ResultsThe patients’ characteristics were matched, and insignificant differences were observed, except for endometrial thickness. The clinical outcomes showed the rate of pregnancy was higher in the E2 group compared to the control group; nonetheless, statistically, there was no noticeable difference.
ConclusionE2 supplementation had no beneficial effect in the luteal phase support of IVF cycles. Nevertheless, more studies are required to confirm the supportive role of E2 supplementation for embryo implantation and to improve the outcomes in ART cycles.
Keywords: Luteal phase, Estradiol, Progesterone, ICSI, Pregnancy rate -
Pages 975-982Background
Premature luteinizing hormone (LH) surge is one of the causes for assisted reproductive technology cycle cancellation, and it is needed to find novel approaches with improved efficacy and safety profile.
ObjectiveTo compare the effects of Duphaston and Cetrotide on the prevention of premature LH surge and characteristics of retrieved follicles and embryos in women undergoing intracytoplasmic sperm injection.
Materials and MethodsIn this retrospective cross-sectional study, 200 patients who were administrated recombinant follicle-stimulating hormone from the third day of menstruation cycle were included. When the follicular diameter reached above 13-14 mm, Cetrotide was prescribed in the control group, while in the case group, Duphaston was taken orally from the third day of cycle. The retrieved oocytes were fertilized in vitro by intracytoplasmic sperm. The level of hormones on the third day of menstruation and the characteristic of follicles, oocytes, and embryos were compared between the two groups.
ResultsDuphaston successfully inhibits premature LH surge. There was no significant difference in the level of follicle-stimulating hormone, estradiol, and LH between the case and control groups (p > 0.05). However, results also showed that Duphaston causes more oocyte retrieval in comparison with Cetrotide (p = 0.04). Although, the number of follicles above 14 mm, mature oocyte, and the total number of viable embryos in the case group was slightly higher, it did not reach a significant difference compared with the control group (p > 0.05).
ConclusionDuphaston could be used as an appropriate medication instead of gonadotropin-releasing hormone antagonists in women undergoing controlled ovarian hyperstimulation. Duphaston prescription not only prevents premature LH surge but also improves the number of retrieved oocytes.
Keywords: Duphaston, Cetrorelix, Dydrogesterone, COH, GnRh antagonis -
Pages 983-988Background
3-(4, 5-dimethylthiazol-2-yl)-2, 5-diphenyl tetrazolium bromide (MTT) assay which evaluates cellular mitochondrial activity is widely used for the assessment of cell proliferation and viability.
ObjectiveThis study was performed to assess human sperm viability using MTT assay.
Materials and MethodsIn this laboratory study, human-ejaculated semen samples (n = 56 from different donors) were used. The sperm viability was determined using quantitative MTT assay and the sperm motility was assessed according to World Health Organization guidelines. Sperm viability and the correlation between sperm viability and motility were analyzed.
ResultsData revealed a marked positive correlation between MTT reduction rate and the percentage of viable spermatozoa. The Pearsonchr('39')s correlation coefficients also showed a significant correlation between sperm viability and motility.
ConclusionMTT assay which is based on mitochondrial functionality is a reliable method for evaluating human sperm viability and could be used as a diagnostic test for predicting sperm fertilization ability in clinical settings.
Keywords: Human sperm, Viability, MTT assay -
Pages 989-994Background
There is conflicting evidence regarding the impact of season on the assisted reproductive technology outcome.
ObjectiveTo retrospectively compare three-year outcome of women undergoing their first intracytoplasmic sperm injection cycle, across seasons.
Materials and MethodsIn this descriptive cross-sectional study, 3,670 women who underwent their first intracytoplasmic sperm injection cycle in Mehr Medical Institute, Rasht, Iran between April 2010 and May 2014 were studied. Women were divided into four groups according to the day of oocyte retrival as: spring (n = 808), summer (n = 994), autumn (n = 1066), and winter (n = 802). Basal and stimulation charecteristics were compared among groups.
ResultsWhile sperm concentration and motility were significantly lower during summer, the total number of retrieved and metaphase II oocytes were significantly higher (p = 0.0001, p = 0.0001, p = 0.004, p = 0.02, respectively). Fertilization rate were significantly higher during autumn (p = 0.0001). Also, the number of high- quality transferred embryos were significantly higher during summer and winter (p = 0.03). A similar pattern was observed in implantation rate and pregnancy over the four seasons
ConclusionDespite the fact that intracytoplasmic sperm injection minimize the seasonal effect on pregnancy outcome, changes in pregnancy rate still occur among different seasons without particular pattern. It seems that performing assisted reproductive technology procedures in a particular season should be considered as an effective factor.
Keywords: Intracytoplasmic sperm injection, Seasons, Pregnancy outcome