فهرست مطالب

نشریه علوم ورزشی و توان رزم
پیاپی 2 (پاییز و زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1400/06/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • حسن فهیم دوین*، احسان اسداللهی صفحات 1-9

    هدف:

     جو سازمانی می تواند به رفتار سازمانی مربیان ورزشی جهت دهد. هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه جو سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی مربیان ورزشی نواحی بسیج شهر مشهد است.

    روش شناسی:

     روش پژوهش توصیفی- همبستگی و به لحاظ هدف از نوع کاربردی است که  داده های آن به صورت میدانی جمع آوری شده است. 67 نفر به روش تصادفی ساده به عنوان نمونه آماری انتخاب و به پرسشنامه استاندارد 32 عبارتی جو سازمانی هالپین و کرافت و پرسشنامه استاندارد 15 عبارتی رفتار شهروندی سازمانی اورگان و کانوسکی پاسخ دادند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از دو روش آمار توصیفی و آمار استنباطی با کمک نرم افزار SPSS استفاده شده است.

    یافته ها

    نتایج به دست آمده از تحقیق نشان داد که بین جو سازمانی و مولفه های آن (به جز مولفه فاصله گیری) با رفتار شهروندی سازمانی مربیان ورزشی نواحی بسیج شهر مشهد رابطه ی مثبتی وجود دارد و این رابطه در مولفه روحیه گروهی بیشتر از سایر مولفه های جو سازمانی بوده است.

    نتیجه گیری

    با توجه به یافته های پژوهش حاضر می توان نتیجه گرفت که با ایجاد جو مثبت سازمانی می توان رفتار شهروندی را در پایگاه های بسیج توسعه داد.

    کلیدواژگان: جو سازمانی، رفتار شهروندی سازمانی، مربیان ورزش، نواحی بسیج
  • رضا شربت زاده، جمشید فولادی، سید محمدامین عرب زاده تفتی*، محمد نوری صفحات 11-24
    هدف

    هدف از این پژوهش، طراحی الگوی مدیریت راهبردی سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران می باشد. پژوهش حاضر از نظر استراتژی، توصیفی؛ از نظر مسیر اجرا، مطالعات راهبردی و از لحاظ هدف، از نوع تحقیقات کاربردی می باشد.

    روش شناسی: 

    جامعه آماری تحقیق را مدیران تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران تشکیل داده اند که شامل 35 نفر می باشند. پرسشنامه تهیه شده حاوی 89 سوال در زمینه بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدیدهای سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود. جهت تعیین روایی پرسشنامه، از ده نفر از اساتید صاحب نظر گرایش مدیریت ورزشی نظرخواهی شد و نهایتا پرسشنامه مورد تایید آن ها قرار گرفت. به منظور اندازه گیری قابلیت پایایی، از روش آلفای کرونباخ و نرم افزارSPSS استفاده شد. این مقدار بر اساس داده های حاصل از پرسشنامه 8/. می باشد که نشان دهنده آن است که پرسشنامه مورد استفاده، از قابلیت پایایی لازم برخوردار می باشد.

    یافته ها: 

    نتایج نشان داد که در زمینه ورزش همگانی، 8 قوت، 13 ضعف، 9 فرصت و 11 تهدید وجود دارد که پس از تجزیه و تحلیل آن ها در ماتریس SWOT و بحث و تبادل نظر گروهی مشخص شد که جایگاه راهبردی سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه WO قرار دارد.

    نتیجه گیری

    در نهایت، بر اساس تحلیل های استراتژیک، راهبردهای لازم سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران تدوین شد. مهم ترین راهبردهای لازم برای توسعه این سازمان عبارت اند از: توسعه و تقویت ارتباطات بین المللی به ویژه با سازمان های ورزشی کشورهای اسلامی، سیزم و پلیس های جهان و بهره برداری از تجارب آنان، ساماندهی تربیت بدنی اجا به منظور تمرکز در رشته های کاربردی و مدال آور جهت کسب افتخار و سکوهای برتر در رقابت های داخلی و خارجی به ویژه سیزم، بهره گیری و استفاده از پیشکسوتان ورزشی در تصمیم گیری های ورزشی تربیت بدنی اجا، برنامه ریزی کوتاه و بلندمدت در راستای توسعه ورزش همگانی با هماهنگی فدراسیون های مربوطه، حضور متخصص در زمینه ورزش های همگانی در تمامی محل های ورزش همگانی در زمان های مشخص، تخصیص بودجه و اعتبارات مناسب و تقسیم هدفمند آن در رشته های پایه و مدال آور.

    کلیدواژگان: مدیریت راهبردی، سازمان تربیت بدنی اجا، SWOT
  • الیاس ابراهیمی*، سید محمدکاظم واعظ موسوی، حسن جباری صفحات 25-41

    هدف :

    امروزه مشخص شده است که برای کسب عناوین قهرمانی به خصوص در رشته تیراندازی، علاوه بر فاکتورهای آمادگی جسمانی، ویژگی های خاص فیزیکی نیز در موفقیت فرد موثر است که در علوم پزشکی و ورزشی به آن پیکرسنجی می گویند. حال با طرح این سوال که آیا اصولا ویژگی های آنتروپی می تواند ارتباطی با دقت تیراندازی با سلاح کلاشینکف در وضعیت درازکش داشته باشد، این پژوهش طرح ریزی گردید.

    روش شناسی: 

    جامعه آماری این مطالعه، دانشجویان پسر سنین بین 18تا 27 سال یکی از دانشگاه های نظامی می باشند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی، 300 نفر از میان آنان انتخاب شده و بر اساس آزمون تیراندازی در میدان تیر، به ترتیب از میان بالاترین و پایین ترین نمره اکتسابی، دو گروه حرفه ای (30 نفر) و آماتور یا ضعیف (30 نفر) انتخاب شدند. ابزار تحقیق شامل متر، کولیس، کالیپر و سیبل استاندارد است.

    یافته ها

    نتایج نشان داد که متغیرهای طول دست برتر و غیر برتر، طول کف دست برتر و غیر برتر، طول استخوان بازو، طول ساعد دست برتر و غیر برتر و طول انگشت سبابه دست برتر تیراندازان با دقت تیراندازی آنان ارتباط دارد.

    نتیجه گیری

    مشخص گردید در افراد قوی بعضی از اندازه های طولی با امتیاز تیراندازی مرتبط بود، اگرچه در بعضی متغیرها این رابطه معنی دار نبود؛ می توان نتیجه گرفت که بلندی بخشی از اندام ها برای تیراندازی می تواند یک امتیاز در نظر گرفته شود.

    کلیدواژگان: آنتروپی(پیکرسنجی)، دقت هدف گیری، سلاح کلاشینکف، وضعیت درازکش
  • عبدالرضا عبودی*، رضا شربت زاده، جمشید فولادی صفحات 43-56

    هدف:

     هدف از این پژوهش، ارزیابی کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف مسابقات ورزشی نظامیان جهان (2019تا 1995) و ارایه راهکارها و پیشنهادات موثر جهت حضور موفق و قدرتمند در دوره های آتی می باشد.

    روش شناسی:

     این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر گرداوری داده ها توصیفی- تحلیلی (گذشته نگر) می باشد. همچنین به منظور رتبه بندی و ارایه راهکارها (کیفی- کمی) است. ابتدا از طریق مرور سایت رسمی سیزم، نتایج کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف استخراج شد، سپس با استفاده از نرم افزار DEA-Solver میزان کارایی مورد سنجش قرار گرفت. در مرحله دوم نیز با مرور مطالعات گذشته و مصاحبه هدفمند با10 نفر از صاحب نظران و مدیران ورزشی، 42 راهکار جمع آوری شد. پس از حذف، دسته بندی و تلخیص عوامل و راهکارهای پیشنهادی، در نهایت 35 عامل در قالب پرسشنامه تاپسیس در اختیار 25 نفر از متخصصان و مدیران ورزشی قرار گرفت. با استفاده از نرم افزار MATLAB راهکارهای نهایی بر اساس وزن هر عامل اولویت بندی شدند.

    یافته ها

    تحلیل داده ها مشخص کرد که به کارگیری مربیان برجسته نظامی و غیرنظامی به عنوان کادر فنی و مربی در تیم های ورزشی آجا و نیروهای مسلح در رتبه اول؛ توسعه و تقویت تعاملات برون سازمانی به منظور بهره گیری از ظرفیت های علمی و پژوهشی، تخصصی، امکاناتی و تجهیزاتی سایر سازمان های ورزشی داخلی و خارجی در رتبه دوم و حمایت و پشتیبانی فرماندهان و مسیولان نیروهای مسلح از ورزش، به ویژه حضور در رقابت های بین المللی (سیزم) در رتبه سوم مهم ترین راهکارها و عوامل پیشنهادی از دیدگاه کارشناسان قرار دارند.

    نتیجه گیری

    با توجه به یافته ها انتظار می رود که مدیران و مسیولان ورزش نیروهای مسلح برای کسب کرسی در مجامع بین المللی از جمله کمیته های مختلف سیزم تلاش و برنامه ریزی لازم را داشته باشند. همچنین به روزرسانی اماکن و تجهیزات ورزشی به منظور رقابت برابر ورزشکاران و تیم های ایرانی با ورزشکاران و تیم های سایر کشورها می تواند به موفقیت کاروان ورزشی ایران کمک کند. در نهایت با برنامه ریزی صحیح و اعزام تیم های ورزشی که شانس کسب مدال بیشتری دارند، می توان عملکرد کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران را بهبود داده و به جایگاه مطلوب تری دست پیدا کرد.

    کلیدواژگان: مسابقات ورزشی نظامیان جهان، موفقیت تیم های ورزشی، تاپسیس
  • ابوذر سعادتیان*، سید فخرالدین میرافضل، مرتضی میرزایی صفحات 57-67

    هدف:

     حفظ وضعیت بدنی در یک وضعیت خاص با فشار کاری بالا باعث ایجاد اختلالات اسکلتی- عضلانی و ناهنجاری هایی در بدن می گردد. بنابراین هدف از تحقیق حاضر، بررسی شیوع ناهنجاری های وضعیتی و اختلالات اسکلتی- عضلانی مرتبط با شغل در پایوران یکی از مراکز نظامی می باشد.

    روش شناسی: 

    308 پایور مشغول به خدمت با میانگین و انحراف استاندارد قد، وزن، سن، BMI و سابقه خدمت آزمودنی ها به ترتیب (96/5±48/175)، (78/10±65/77)، (95/6±45/34)، (15/3±20/25) (98/6±75/13) وارد مطالعه شدند. بررسی اختلالات اسکلتی- عضلانی با پرسشنامه نوردیک و ناهنجاری های به وسیله آزمون نیویورک مورد بررسی قرار گرفت.

    یافته ها

    نتایج تحقیق نشان داد ناهنجاری های سر به جلو (6/64%)، شانه نابرابر (63%) و کج پشتی (7/49%) بیشترین شیوع را داشته اند. در عوارض ناهنجاری ها نیز مشخص شد که نیمی از پایوران از اختلالات ناحیه کمر (2/56%) رنج می برند. اختلالات ناحیه زانو (8/45%) و گردن (4/34%)نیز بعد از کمر بیشترین شیوع را داشتند.

    نتیجه گیری

    با توجه به نتایج تحقیق، ناهنجاری های سر به جلو، شانه نابرابر و کج پشتی، شایع ترین ناهنجاری ها و اختلالات کمر، زانو و گردن نیز به عنوان شایع ترین اختلالات اسکلتی عضلانی در پایوران می باشد؛ بنابراین باید در طراحی برنامه های تمرینی پایوران، تمرینات اصلاحی و پیشگیرانه ی گنجانده شود.

    کلیدواژگان: ناهنجاری های وضعیتی، اختلالات اسکلتی- عضلانی
  • احمد فلاحی*، مهرعلی باران چشمه، مهدی میرجلیلی صفحات 69-84

    هدف:

     هدف از این پژوهش، طراحی آزمون اختصاصی برای سنجش آمادگی جسمانی نیروهای بسیج مستضعفان می باشد.

    روش شناسی: 

    پژوهش از نوع پژوهش های آمیخته (کیفی- کمی) بوده و در دو مرحله انجام شد. مرحله اول از طریق مطالعات کتابخانه ای، انجام مصاحبه نیمه ساختار یافته با مدیران متخصص و تشکیل کارگروه تخصصی و مرحله دوم از طریق جمع آوری داده ها به صورت میدانی انجام گردید. نمونه اولیه پژوهش جهت بررسی روایی و پایایی آزمون آمادگی جسمانی شامل 40 نفر از نیروهای داوطلب عضو بسیج مستضعفان بود. در ادامه 522 نفر از نیروهای بسیج مستضعفان جهت تهیه هنجار به عنوان نمونه ارزیابی شدند. برای ارزیابی پایایی آزمون از روش آزمون- بازآزمون، روایی ملاکی از روش روایی ملاک همزمان و روایی ساختاری از روش مقایسه گروه مبتدی و نخبه استفاده گردید. تحلیل داده ها با استفاده از آزمون t مستقل و آزمون همبستگی پیرسون انجام شد. با مصاحبه های نیمه ساختار یافته و تشکیل کارگروه های تخصصی، نیازهای عملیاتی هر بخش تحلیل و مهم ترین فاکتورهای آمادگی جسمانی مورد نیاز نیروهای داوطلب بسیجی تعیین گردید. سپس آزمون اختصاصی مناسب این نیروها طراحی و روایی محتوایی و ظاهری آزمون در کارگروهی با حضور کارشناسان، مدیران نظامی و اساتید ورزشی تایید شد.

    یافته ها

    در بخش کمی، نتایج نشان داد که آزمون اختصاصی طراحی شده از روایی ساختاری (مقایسه گروه مبتدی و نخبه؛ 001/0=P) روایی ملاکی همزمان (مقایسه با آزمون های معیار؛ 9/0<r) و پایایی (همبستگی آزمون-بازآزمون؛ 89/0=r) برخوردار است. در نهایت، نرم استاندارد برای ارزش گذاری آزمون در سه گروه سنی (15 الی 19 سال، 20 الی 29 سال و بیش از 30 سال) با استفاده از منحنی نرمال و نقاط درصدی تدوین و در جداول جداگانه گزارش گردید.

    نتیجه گیری

    آزمون طراحی شده می تواند آمادگی جسمانی نیروهای بسیج را متناسب با شرایط عملیاتی به شکل مطلوبی ارزیابی نماید.

    کلیدواژگان: آمادگی جسمانی، آزمون عملیاتی، نرم استاندارد، بسیج مستضعفان
  • میرزا حسین نوروزی کمره، حسین شیروانی*، محمد صمدی، وحید سبحانی صفحات 85-93
    هدف

    حفظ آمادگی رزم برای نظامیان جهت بهبود عملکرد و توانایی دفاع از کشور امری ضروری است. مکمل ال- آرژنین تاثیر مثبتی بر عملکرد جسمانی دارد. هدف ما در این مطالعه بررسی تاثیر 12 هفته مکمل دهی ال- آرژنین بر آزمون آمادگی رزم و توان بی هوازی در نظامیان است.

    روش شناسی:

     20 فرد نظامی بسیجی مرد به صورت داوطلبانه در این مطالعه شرکت کردند. آن ها به صورت تصادفی به دو گروه 10 نفره ال- آرژنین و دارونما تقسیم شدند. قبل و 12 هفته بعد از مکمل دهی آزمودنی ها، آزمون آمادگی رزم (ACRT) و آزمون بی هوازی را اجرا کردند. داده ها با استفاده از آزمون تحلیل کواریانس (ANCOVA) ارزیابی و سطح معناداری 05/0≤p در نظر گرفته شد.

    یافته ها: 

    نتایج نشان داد ال- آرژنین نسبت به دارونما موجب کاهش معنی داری در زمان اجرای آزمون ACRT (P=0.001) و افزایش معنی داری در توان بی هوازی (P=0.027) می شود.

    نتیجه گیری:

     این مطالعه نتیجه می گیرد که 12 هفته مکمل دهی ال- آرژنین می تواند باعث افزایش توان رزم و افزایش توان بی هوازی و در نتیجه بهبود عملکرد جسمانی در نظامیان شود.

    کلیدواژگان: ACRT، ال- آرژنین، توان بی هوازی، نظامیان
  • حسن عیسی زاده* صفحات 95-108
    هدف

    هدف از تحقیق، تحلیل توسعه فرهنگ استفاده از دوچرخه عمومی و نقش رفتار مصرف کننده در ارتقاء حمل ونقل پایدار وکاهش ترافیک است.

    روش شناسی:

     روش تحقیق، توصیفی- همبستگی است. در این پژوهش، 170 نفر از افرادی که به صورت مستمر (حداقل هفته ای 3 بار مراجعه) از دوچرخه های عمومی استفاده می کردند، به عنوان نمونه انتخاب شده است. ابزار پژوهش، پرسشنامه استاندارد برگرفته شده از مطالعات رضایت مشتریان و وفاداری می باشد.

    یافته ها:

     نتایج آزمون تحلیل تی نشان می دهد که رضایت مندی و وفاداری استفاده کنندگان از دوچرخه های عمومی وکاهش ترافیک، از وضعیت مناسبی برخوردار هستند و در این راستا، مولفه رضایت از سلامتی و مولفه وفاداری رفتاری از بالاترین اولویت نزد شهروندان برخوردار هستند. همچنین رابطه مثبت و معنی داری بین رضایت مندی و وفاداری شهروندان برقرار است بطوریکه رضایت مندی توانایی پیش بینی 27درصد از وفاداری مشتریان را دارد.

    نتیجه گیری:

     با عنایت به تحلیل یافته ها، اولویت بالای رضایت از سلامتی کسب شده به واسطه استفاده از دوچرخه، نه تنها نمایانگر ارزش بالای دوچرخه عمومی و مزایای سلامتی و کاهش ترافیک آن نزد شهروندان است؛ بلکه نقش بسزایی نیز در وفاداری شهروندان به سامانه های دوچرخه عمومی و کاهش ترافیک دارد. همچنین کسب وفاداری رفتاری شهروند می تواند کمک شایانی به توسعه سامانه دوچرخه عمومی، هم در افزایش جذب مخاطبین جدید و هم در بهبود و توسعه سامانه داشته باشد. در این راستا استفاده از دوچرخه عمومی از یک سو در سلامتی و تندرستی شهروندان تاثیرگذار بوده و از سویی دیگر به توسعه حمل و نقل و کاهش ترافیک پایدار شهری کمک می کند.

    کلیدواژگان: دوچرخه عمومی، حمل و نقل پایدار، رفتار مصرف کننده. کاهش ترافیک
|
  • Hassan Fahim Devin *, Ehsan Asadollahi Pages 1-9
    Objective

    Organizational atmosphere can direct the organizational behavior of sports coaches. The aim of this study is to investigate the relationship between organizational climate and organizational citizenship behavior of sports coaches in the Basij areas of Mashhad.

    Methodology

    The method is descriptive-correlational and applied in terms of aim and data collection was done in the field. 67 people were selected as a statistical sample by simple random sampling and answered the standard 32-item questionnaire of Halpin and Kraft organizational climate and the 15-item standard questionnaire of organizational citizenship behavior of Oregon and Kanowski. To analyze the data, use two methods of descriptive statistics and inferential statistics, with the help of SPSS software.

    Results

    The results of this study showed that there is a positive and significant relationship between organizational climate and its components (except the distance component) with the organizational citizenship behavior of sports coaches in Basij areas of Mashhad and this relationship and level of significance in the team spirit component was more than other components of organizational climate.

    Conclusion

    According to the results of the present study, it can be concluded that by creating a positive organizational climate, citizenship behavior can be developed on a mobilization basis.

    Keywords: Organizational Climate, organizational citizenship behavior, Sports Coaches, Basij Areas
  • Reza Sharbatzadeh, Jamshid Fooladi, Seyed MohammadAmin Arabzadeh Tafti *, Mohammad Nuri Pages 11-24
    Objective

    The aim of this study was to design and preparing a strategic development plan for the Physical Education Organization of the Army of the Islamic Republic of Iran.

    Methodology

    This study, in terms of descriptive strategy, the path of strategic studies, and in the case of purpose, is a type of practical research. The statistical population of the study consisted of the Managers of physical training of the army of the Islamic Republic of Iran (N=35). The prepared questionnaire contained 89 questions in the field of investigating the strengths, weaknesses, opportunities, and threats of the Physical Education Organization of the Army of the Islamic Republic of Iran. To determine the validity of the questionnaire, 10 sport management professors considered and approved the questionnaire. To measure the reliability, Cronbach’s alpha and SPSS software were used and this value based on the questionnaire’s data is 0.8 which shows the used questionnaire has required reliability.

    Results

    The results showed that there were 8 strengths, 13 weaknesses, 9 opportunities, and 11 threats in the case of the Physical Education Organization of the Army of the Islamic Republic of Iran. After analyzing them in SWOT matrix and group discussion, it was found that the Physical Education Organization of the Army of the Islamic Republic of Iran’s strategic position is in the WO area and finally, according to the strategic analysis, the necessary strategies for developing the Physical Education Organization of the Army of the Islamic Republic of Iran were prepared.

    Conclusion

    The most important necessary strategies for the Physical Education Organization of the Army of the Islamic Republic of Iran are, Development and strengthening of international relations, especially with sports organizations of Islamic countries and the police of the world, Organizing to focus on applied and medal-winning disciplines to gain honor and top platforms in domestic and foreign competitions, Utilization and use of sports veterans in sports decisions of physical education, Short-term and long-term planning for the development of public sports in coordination with the relevant federations, the presence of experts in the field of public sports in all public sports venues at specific times, allocation of appropriate budgets and credits and its purposeful distribution in basic disciplines and medals Brought.

    Keywords: Strategic Plan, AJA Staff, SWOT
  • Elyas Ebrahimi *, Seyed MohammadKazem Vaez Mousavi, Hasan Jabbari Pages 25-41
    Objective

    Today, it is known that to win championship titles, especially in shooting, in addition to physical fitness factors, specific physical characteristics are also effective in a person's success that in medical and sports sciences, it is called anthropometry. The question is whether, in principle, anthropometric characteristics could be related to the accuracy of shooting with a Kalashnikov in a supine position.

    Methodology

    The statistical population of this study is male students between 18 to 27 years old in a military university that 300 people were selected by random sampling method. Selection of professional and amateur groups based on shooting scores, from the highest and lowest scores, 30 people each were selected. Research tools include meters, calipers, calipers, and standard targets.

    Results

    The results showed that the variables of superior and non-superior hand length, superior and non-superior palm length, arm bone length, superior and non-superior forearm length, and superior index finger length of shooters were related to their shooting accuracy.

    Conclusion

    It was found that in strong individuals some length measures were related to shooting score, although in some variables this relationship was not significant. It can be a conclusion that the height of a part of the limbs for shooting can be considered a privilege.

    Keywords: Entropy (Calorimetry), Accuracy of Targeting, Kalashnikov Weapon, Lying Position
  • Abdoreza Oboudi *, Reza Sharbatzadeh, Jamshid Fooladi Pages 43-56
    Objective

    The aim of this study is to evaluate the attendance of the Islamic Republic of Iran in different periods of the CISM Military World Game (1995 to 2019) and to provide effective solutions and suggestions for a successful and strong presence in the future.

    Methodology

    This research is applied in terms of purpose and as well as, in terms of data collection was descriptive-analytical. First, by researching the official website of CISM (International Military Sports Council) the results of the Islamic Republic of Iran in different periods were extracted, then the efficiency was measured using DEA-Solver software. In the second stage, by reviewing previous studies and purposeful interviews with 10 sports experts and managers, 42 factors were collected. After eliminating, categorizing, and summarizing the proposed factors and solutions, finally, 35 factors were provided to 25 sports expertise and managers in the form of a TOPSIS questionnaire. Using MATLAB software, the final solutions were prioritized based on the weight of each factor.

    Results

    Data analysis revealed that (1) the use of top military and civilian coaches as technical staff and coaches in army sports teams, (2) Development and strengthening of extra-organizational interactions to take advantage of the scientific and research capacities, specialized, facilities and equipment of other domestic and foreign sports organizations, (3) The support of sports event especially participation in CISM games by managers and officials of the Armed Forces were the most important solutions and factors.

    Conclusion

    According to the findings, it is expected that the sport managers and officials of the Armed Forces will have the necessary effort and planning to win seats in international forums, including various seismic committees. Also, updating sports facilities and equipment to compete with Iranian athletes and teams with athletes and teams from other countries can help the success of the Iranian sports caravan. Finally, with proper planning and sending sports teams that have a better chance of winning medals, it is possible to improve the performance of the sports caravan of the Islamic Republic of Iran and achieve a more desirable position.

    Keywords: World Military Sports Games, Success of Sports Teams, TOPSIS
  • Aboozar Saadatian *, Syed Fakhradin Mirafzal, Morteza Mirzaei Pages 57-67
    Objective

    Maintaining physical condition in a specific position and high work pressure causes musculoskeletal disorders and abnormalities in the body. Therefore, this study aimed to investigate the prevalence of postural abnormalities and work-related musculoskeletal disorders in the artillery battalions of the Army.

    Methodology

    308 personnel employed in artillery battalions with average and standard deviation of height, weight, age, BMI and age of services the subjects (175.48 ± 5.96) and (77.65 ± 10.78), (34.45 ± 6.95), (25.20 ± 3.15) (13.75± 6.98) respectively, were included in the study. Musculoskeletal disorders were assessed with the Nordic Questionnaire and postural abnormalities were assessed by the New York test.

    Results

    The results showed that the forward head (64.6%), uneven shoulders (63%), and scoliosis (49.7%) were the most prevalent. In musculoskeletal disorders, half of the patients suffer from lumbar disorders (56.2%). Knee disorders (45.8%) and neck (34.4%) were also the most prevalent after the lumbar.

    Conclusion

    According to the results of this study, forward head disorders, uneven shoulders, and scoliosis were the most common postural abnormalities and disorders of the back, knees, and neck were the most common musculoskeletal disorders in personnel. Therefore, corrective and preventive exercises should be included in the design of personnel training programs.

    Keywords: Postural Abnormalities, Musculoskeletal Disorders, Artillery Battalions
  • Ahmad Fallahi *, MehrAli Barancheshmeh, Mehdi Mirjalili Pages 69-84
    Objective

    The purpose of this study was to design a dedicated test to assess the physical fitness of the Basij e Mostaz'afan forces.

    Methodology

    The mixed research Method (qualitative-quantitative) was conducted in two-phase. The first phase was done through library studies, semi-structured interviews with expert managers, and the formation of a specialized working group, and the second phase was done through field data collection from Basij e Mostaz'afan forces. 40 volunteer sample of the Basij Mostaz'afan was assessed as prototype test to evaluate the validity and reliability of the physical fitness test, in the following, 522 samples were selected to prepare the standard norms. The test-retest method was used to evaluate the reliability, the concurrent criterion validity method was used to evaluate criterion validity and comparison of the beginner group, and the elite group method was used to evaluate structural validity. Data analysis was performed using an independent t-test and Pearson correlation test. The operational needs of each department were analyzed using semi-structured interviews and the specialized working groups and the most required physical fitness factors of the Basij volunteer forces’ were determined. Then, the appropriate specific test was designed and the content and face validity of the test was confirmed in a working group consists of experts, military managers, and physical education professors.

    Results

    In the quantitative phase, results showed that the designed test structural validity (comparison of beginner and elite groups, P = 0.001) simultaneous criterion validity (comparison with standard tests; r > 0.9), and reliability (test-retest correlation = 0.89) were confirmed. Finally, the Standard Norm for test evaluation in three age groups (15 to 19 years, 20 to 29 years, and more than 30 years) was developed using normal curves and percentage points and reported in separate tables.

    Conclusion

    The designed test can evaluate the physical fitness of Basij e Mostaz'afan forces in accordance with the operational conditions.

    Keywords: Physical Fitness, Operational Test, Standard Norm, Basij e Mostaz'afan
  • Mirza Hossein Norouzi Kamareh, Hossein Shirvani *, Mohammad Samadi, Vahid Sobhani Pages 85-93
    Objective

    Maintaining combat readiness for the military is essential to improving the performance and ability to defend the country. L-Arginine supplementation has a positive effect on physical function. The aim of this study was to evaluate the effect of 12 weeks of L-arginine supplementation on Army Combat Readiness Test (ACRT) and anaerobic power in the military.

    Methods

    Twenty male military volunteers participated in the study and were randomly divided into two groups of 10 L-arginine and placebo. Before and 12 weeks after supplementation, subjects performed the ACRT and anaerobic tests. Data were analyzed using analysis of covariance (ANCOVA). Significance level was considered p≤0.05.

    Results

    The results showed that L-arginine significantly decreased the ACRT test time (P = 0.001) and significantly increased anaerobic power (P = 0.027) compared to placebo.

    Conclusions

    This study concludes that 12 weeks of L-arginine supplementation can increase combat power and increase anaerobic power and thus improve physical performance in the military.

    Keywords: ACRT, L-Arginine, Anaerobic Power, Military
  • Hasan Isazadeh * Pages 95-108
    Objective

    The aim of this study is to analyze the cultural development of using public bicycles and the role of consumer behavior in promoting sustainable (green) transport.

    Methodology

    The research method was descriptive-correlational and 170 people who used public bicycles continuously (at least 3 times weekly visits) were selected as research sample (N=310). The standard questionnaire was derived from the customer satisfaction surveys and a standard loyalty questionnaire in the 5 Likert options range. Data were analyzed using SPSS 19 software at a significant level of ≥ 0.05.

    Results

    T-test results showed that the satisfaction and loyalty of users of public bicycles are in good condition. In this regard, the component of health satisfaction and the component of behavioral loyalty are of the highest priority to citizens. There is also a positive and significant relationship between citizens' satisfaction and loyalty, so that satisfaction can predict 27% of customer loyalty.

    Conclusion

    According to the analysis findings, the high priority of health satisfaction gain from public bicycles reflects the high value of public bicycles and their health benefits to citizens and plays a significant role in citizens' loyalty to public bicycle systems. Citizenship behavioral loyalty can also contribute to developing a public bicycle system to increase the attraction of new audiences and improve system development. In this regard, the use of public bicycles on the one hand affects the health and well-being of citizens and, on the other hand, contributes to the development of sustainable urban transport.

    Keywords: Public Bicycle, Sustainable Transport, Consumer Behavior