فهرست مطالب

فصلنامه مدیریت منابع در نیروی انتظامی
پیاپی 44 (زمستان 1402)

  • تاریخ انتشار: 1403/01/28
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مرضیه ابراهیمیان، حاجیه رجبی فرجاد* صفحات 1-16
    زمینه و هدف

    با توجه به اهمیت نقش آفرینی دانشگاه در رشد اقتصادی کشور پژوهش حاضر با هدف بررسی موانع و محدودیت های نقش آفرینی دانشگاه در رشد اقتصادی کشور انجام شده است.

    روش

    این پژوهش از نوع کیفی بوده که از تحلیل محتوا استفاده شده است. جامعه آماری پژوهش شامل خبرگان علمی حوزه کارآفرینی و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی بودند که با روش نمونه گیری غیر احتمالی قضاوتی و هدفمند انتخاب شدند و در مصاحبه پانزدهم اشباع نظری حاصل شد. ابزارهای گردآوری داده ها شامل مصاحبه نیمه ساختار یافته بود. روایی مصاحبه ها از طریق بازآزمون تایید شد. روش تحلیل داده ها شامل تحلیل مضمون (تم) بود. جهت تجزیه و تحلیل از نرم افزار مکس کیودا استفاده شد.

    یافته ها

    براساس یافته های تحقیق موانع و محدودیت های نقش آفرینی دانشگاه در رشد اقتصادی کشور شناسایی شد، که 4 مولفه و 24 شاخص را شامل می شود.

    نتیجه گیری

    نتایج این پژوهش در راستای شناسایی موانع و محدودیت های نقش آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در رشد اقتصادی کشور مفید بوده و می تواند زمینه مناسبی برای مانع زدایی فراهم نماید.

    کلیدواژگان: رشد اقتصادی کشور، نقش آفرینی دانشگاه در رشد اقتصادی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی
  • محسن قدیری نژادیان، کرم الله دانشفرد*، رضا نجف بیگی صفحات 17-36

    این پژوهش با هدف ارائه الگوی کاهش بطالت اجتماعی در راستای ارتقاء بهره وری در بانک مرکزی ج.ا.ا انجام شد. این پژوهش از منظر روش شناسی کاربردی محسوب می گردد و با استفاده از روش آمیخته (کیفی-کمی) به انجام رسید که استخراج 14 شاخص الگوی موردنظر در بخش کیفی با استفاده از تحلیل محتوا مصاحبه با 20 نفر از خبرگان دانشگاهی و سازمانی در حوزه بطالت اجتماعی صورت گرفت و برای دستیابی به الگو در بخش کمی از روش مدل سازی ساختاری تفسیری (ISM) استفاده شد. جامعه آماری در بخش کمی، شامل 16 نفر از خبرگان پژوهش بودند که با روش مدلسازی ساختاری آشنایی داشتند در تجزیه و تحلیل داده ها نیز از نرم افزار ISM متلب استفاده شد. تحلیل داده های کیفی و کمی پژوهش دستیابی به الگویی ده سطحی بود که تاثیرگذارترین شاخص های این الگو در سطح دهم فرهنگ و ارتباطات سازمانی کارآمد و رهبری تحول آفرین گروه ها و تیم های چالشی است و شاخص بهبود پاسخگویی سازمانی تاثیرپذیرترین متغیرهای این الگو بودند، سایر متغیرها که شامل افزایش بهره وری فردی، بهبود انگیزش کارکنان، افزایش انسجام و همکاری گروهی و تیمی، تقویت عاطفه و وابستگی سازمانی کارکنان، بهبود وضعیت و سیاست های سازمانی، تخصیص منابع و تکنولوژی مناسب، پرورش جهت گیری جمعی، ارزیابی و بهبود عملکرد فردی و گروهی، پاداش مشارکت و همکاری گروهی، درک بطالت اجتماعی ازمنظر سازمانی و مدیریتی و استفاده از مهندسی ارزش و فرایند بود نیز متغیرهای رابط هستند.

    کلیدواژگان: بطالت اجتماعی، بهره وری، دورکاری، دولت الکترونیک
  • مرضیه دهقانی زاده*، پیمان اکبری، جلیل کشاورز صفحات 37-53
    زمینه و هدف

    هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر تعدی نظارتی بر پرسه زنی اینترنتی کارکنان با میانجی گری خستگی عاطفی و نقش تعدیل گر باورهای متقابل منفی و بی تفاوتی اخلاقی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود.

    روش شناسی:

     پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر ماهیت از نوع توصیفی- همبستگی بود. جامعه آماری آن کلیه کارکنان ستادی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است (400 نفر) که 196 نفر از طریق نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار گردآوری پژوهش حاضر، پرسشنامه های استاندارد بود که پایایی آن با روش ضریب آلفای کرونباخ با 4/93 درصد، و روایی واگرا و همگرای مدل اندازه گیری نیز تایید شد و فرضیه ها با تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزار Smart PLS3 مورد آزمون قرار گرفت.

    یافته ها

    یافته های حاصل از اجرای این پژوهش نشان داد که تعدی نظارتی بر پرسه زنی اینترنتی هم به طور مستقیم و هم از طریق متغیر میانجی خستگی عاطفی اثر مثبت و معناداری دارد؛ همچنین مشخص شد، باورهای متقابل منفی و بی تفاوتی اخلاقی در رابطه بین تعدی نظارتی و پرسه زنی اینترنتی نقش تعدیلگر دارند.

    نتایج

    نتایج این پژوهش نشان داد که اگر مدیران به صورت تعدی گرایانه با کارکنان خود برخورد نمایند، استرس و فشارهای روحی در کارکنان زیاد شده و این امر باعث خستگی عاطفی کارکنان شده و آن ها به سمت رفتارهای انحرافی مانند پرسه زنی اینترنتی رفته و اگر کارکنان با باورهای متقابل منفی خود، رفتار تلافی جویانه داشته باشند و یا بی تفاوت به اخلاقیات باشند، تاثیر تعدی نظارتی سرپرستان بر رفتارهای انحرافی کارکنان در محیط کار تقویت می شود و در نهایت بهره وری سازمان کاهش می یابد.

    کلیدواژگان: تعدی نظارتی، پرسه زنی اینترنتی، خستگی عاطفی، باورهای متقابل منفی، بی تفاوتی اخلاقی
  • فریبرز رحیم نیا*، محسن حبیبی، شیلا منظم ابراهیم پور صفحات 55-73
    زمینه و هدف

    پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر مدیریت استراتژیک منابع انسانی بر رضایت شغلی و قانون شکنی خیرخواهانه با نقش تعدیل گری رهبری خدمت گزار در بین کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد صورت گرفت.

    روش شناسی:

     این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش، توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش کلیه کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد است. با توجه به حجم نمونه مورد نیاز برای مدل سازی معادلات ساختاری، تعداد 151 نمونه به روش تصادفی ساده انتخاب شد. ابزار گردآوری در این پژوهش، پرسشنامه استاندارد است که حاوی 36 سوال می باشد. روایی ابزار از طریق روایی سازه، روایی همگرا و واگرا مورد سنجش قرار گرفت. همچنین پایایی ابزار نیز با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ و ضریب پایایی مرکب مورد بررسی قرار گرفت و برای بررسی و آزمون فرضیه های پژوهش از روش مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزار Smart-PLS استفاده گردید.

    یافته ها

    نتایج حاصل از تجزیه وتحلیل داده ها نشان داد که مدیریت استراتژیک منابع انسانی بر رضایت شغلی و قانون شکنی خیرخواهانه تاثیر معناداری دارد. همچنین رهبری خدمت گزار تاثیر معنادار و منفی بر قانون شکنی خیرخواهانه و تاثیر معنادار و مثبت بر رضایت شغلی دارد. همچنین نتایج نشان داد که رهبری خدمت گزار، تاثیر مدیریت استراتژیک منابع انسانی بر رضایت شغلی را تعدیل می کند ولی رهبری خدمت گزار تاثیر مدیریت استراتژیک منابع انسانی بر قانون شکنی خیرخواهانه را تعدیل نمی کند.

    نتیجه گیری

    مهم ترین عامل در دستیابی به مزیت رقابتی برای سازمان، نیروی انسانی می باشد که به درستی بتواند تصمیمات استراتژیک را در سازمان اجرا کند. به همین دلیل اجرای صحیح برنامه های مربوط به مدیریت استراتژیک منابع انسانی به طور مستقیم با عملکرد کارمندان متناسب است زیرا عملکرد مثبت کارکنان در نتیجه رضایت شغلی ظاهر می شود.

    کلیدواژگان: مدیریت استراتژیک منابع انسانی، رضایت شغلی، قانون شکنی خیرخواهانه، رهبری خدمت گزار
  • حسین طاهری*، هادی نورمحمدی، روح الله پاپی نژاد صفحات 75-91
    زمینه و هدف
    با شیوع بیماری کرونا، کلاس های تربیت بدنی فراگیران این مرکز آموزش با مشکل جدی روبرو شده است، به طوری که آثار و تبعات بسیاری را در افت آمادگی جسمانی فراگیران در پی داشته است، بنابراین هدف از انجام این تحقیق شناسایی چ چالش های آموزشگاه علمی تخصصی شهید بهشتی اصفهان در ارتقای آمادگی جسمانی فراگیران در دوران کرونا می باشد.
    روش
    تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و به لحاظ ماهیت در زمره تحقیقات کیفی است که در آن برای شناسایی چالش ها با فرمانده هان، مدیران آموزشی، متخصصان بهداشتی و صاحب نظرانی که خبره این حوزه هستند مصاحبه انجام شده است، جامعه مشارکت کننده که تعداد آنها بر اساس اصل اشباع نظری کنترل شد 17 نفر از خبرگانی که مرتبط با موضوع پژوهش بودند به صورت قضاوتی هدفمند انتخاب و با استفاده از ابزار مصاحبه نیمه ساختار یافته انفرادی، اطلاعات مدنظر از آنها دریافت شد و در نرم افزار مکس کیودا دسته بندی و کدگذاری شد .
    یافته ها
    با توجه به اهداف پژوهش از 210 صفحه متن مصاحبه، 148کد در قالب 84 مضمون پایه استخراج شد و سپس مضامین دارای مفاهیم یکسان ادغام شدند و 5 مضمون سازمان دهنده (چالش های روحی و روانی- چالش های بهداشتی - چالش های آموزشی- چالش های مدیریتی - چالش های زیرساختی) در قالب یک مضمون فراگیر به عنوان چالش های فرمانده هان و مدیران در ارتقا آمادگی جسمانی فراگیران در دوران کرونا شکل گرفت.
    نتیجه گیری
    نتایج، نشان دادکه چالش های مهمی پیش روی آموزشگاه علمی تخصصی شهید بهشتی اصفهان در زمینه ارتقا آمادگی جسمانی فراگیران در دوران کرونا وجود دارد که جهت برطرف شدن و خنثی کردن این چالش ها، داشتن تجربه و آمادگی، اعتبار و بودجه لازم جهت گسترش زیرساخت های ورزشی، برنامه ریزی درست از سوی فرمانده هان و مدیران مربوطه، ضروری می باشد.
    کلیدواژگان: چالش، آمادگی جسمانی، فراگیر، کرونا، مرکزآموزش
  • زینت قمی اویلی*، محمدجواد تقی پوریان گیلانی، مریم رحمتی، مهدی مران جوری صفحات 93-104
    زمینه و هدف

    ارزش ویژه برند مزایای بسیاری برای شرکتها و تولیدکنندگان دارد. اگر برندی از ارزش ویژه بالایی برخوردار باشد در این صورت مصرف کننده، رفتار مثبتی نسبت به برند خواهد داشت. هدف پژوهش حاضر واکاوی عوامل موثر بر ارزش ویژه برند با تکنیک فرا ترکیب از انواع روش های فرامطالعه است.

    روش شناسی: 

    در پژوهش حاضر محقق از رویکرد مرور سیستماتیک و فراترکیب کیفی، به تحلیل نتایج و یافته های محققین قبلی پرداخته و با انجام گام های هفت گانه روش ساندلوسکی و باروسو ، و با استفاده از نرم افزار مکس کیودا به کدگذاری فاکتورهای موثر پرداخت.

    یافته ها

    با شناسایی عوامل تاثیرگذار بر ارزش ویژه برند، مدل مفهومی عوامل اثرگذار ارزش ویژه برند را در 9 عامل و 85 مولفه، دسته بندی شد. 9 عامل عبارتند از: عوامل اجتماعی، شناختی مشتری، ادراکی مشتری، ویژگی های محصول با برند، سودگرایانه مشتری، بازاریابی، درون سازمانی، عوامل هیجانی یا احساسی و رابطه ای.

    نتیجه گیری

    نتایج حاصل از این تحقیق نشان دهنده 9 عامل کلی و جامع در مطالعات معتبر مربوط به ده سال گذشته بر ارزش ویژه برند تاثیرگذار است. پس از مطالعه و بررسی مشخص شد که پژوهشگران مختلف هر یک با تاکید بر عواملی خاص، به معرفی و تاثیر عوامل بر ارزش ویژه برند پرداخته اند. عمده مقالات بررسی شده بر عوامل فردی و عوامل سازمانی تاکید داشته-اند.

    کلیدواژگان: برند، ارزش ویژه برند، پژوهش کیفی، رویکرد فرا ترکیب
  • فرشید بابااکبری، صدیقه طوطیان*، نازنین پیله وری، حسن رنگریز صفحات 105-119
    زمینه و هدف

    ادامه خدمت کارکنان دانشی و بامهارت در بسیاری از صنایع و شرکت ها دستاوردهای زیادی را به همراه دارد. در این راستا، پژوهش حاضر با هدف ارائه و اعتبارسنجی الگوی پیامدهای تداوم خدمت بازنشستگان با رویکرد مدیریت دانش انجام شده است.

    روش شناسی: 

    مطالعه حاضر از منظر هدف یک پژوهش کاربردی-توسعه ای است که با روش آمیخته صورت گرفته است. همچنین از نظر روش و بازه زمانی گردآوری داده ها یک پژوهش پیمایش مقطعی است. جامعه آماری بخش کیفی شامل 16 نفر از خبرگان تجربی و نظری در حوزه مورد مطالعه است. در بخش کمی نیز از دیدگاه 86 نفر از مدیران شرکت ملی نفت ایران استفاده شد. ابزار گردآوری داده ها مصاحبه نیمه ساختاریافته و پرسشنامه محقق ساخته است.

    یافته ها

    با انجام تحلیل کیفی محتوای مصاحبه ها در نرم افزار MAXQDA20، تعداد 117 کد شناسایی گردید و با کدگذاری محوری، ابعاد الگوی پیامدهای تداوم خدمت بازنشستگان با رویکرد مدیریت دانش شکل گرفت و در فاز دوم با اتسفاده از روش مدلسازی ساختاری-تفسیری، الگوی مربوطه ارائه شد.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد متغیرهای «مدیریتی و راهبری»، «نظام مندی و جامع نگری» و «آینده نگری» بیشترین تاثیر را در پیامدهای تداوم خدمت کارکنان دانشی بازنشسته دارند. این عناصر بر شاخص های «توسعه گرایی و نواندیشی» اثر می گذارند. توسعه گرایی و نواندیشی نیز بر «قانون مداری و اخلاق گرایی» و «شایسته سالاری مبتنی بر دانش» اثر می گذارد. به همین ترتیب این عوامل بر «پاسخگویی و شفافیت» و «سلامت و عاری از فساد و تبعیض» تاثیر می گذارند. در نهایت افزایش «اثربخشی، نتیجه گرا و کیفیت مدار» به «کارایی و بهره وری» منجر می شود.

    کلیدواژگان: تداوم خدمت بازنشستگان، مدیریت دانش، کارکنان دانشی، پژوهش آمیخته
  • سید موسی دهبان نژاد، قنبر امیر نژاد*، محمدرضا مردانی، فواد مکوندی، محمد همتی صفحات 121-138

    هدف از انجام تحقیق حاضر ارائه الگوی مدیریت عملکرد مدیران در شرکت ملی نفت ایران است. برای تحقق این هدف با بهره گیری از رویکرد کیفی به شناسایی عوامل پرداخته شد. جامعه پژوهش شامل تمامی روسا و کارشناسان شاغل در شرکت ملی نفت بوده و نمونه پژوهش از میان افراد شاغل در شرکت ملی نفت انتخاب شده اند. روش نمونه گیری، غیراحتمالی از نوع قضاوتی بود. در این پژوهش از روش سیستماتیک ادبیات (SLR) و تکنیک دلفی بهره برده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها و رسیدن به اتفاق نظر اعضا از ضریب همبستگی کندال استفاده شد. مقالات و مستندات انتخاب شده در روش سیستماتیک ادبیات (SLR) از لحاظ کیفیت مورد ارزیابی قرار گرفتند و در بخش دلفی از نظرات 25 نفر از خبرگان شامل مدیران، روسا و کارشناسان شرکت ملی نفت ایران در حوزه منابع انسانی استفاده گردید. به طوری که 235 مفهوم استخراج شده از طریق مرور سیستماتیک ادبیات به صورت پرسشنامه و در چند راند دلفی انجام و در نهایت در قالب 6 بعد (درون سازمانی، برون سازمانی، عناصر ورودی، عوامل فردی، فرایند مدیریت عملکرد، نتایج) و 25 مولفه، عوامل شناسایی و مدل مدیریت عملکرد مدیران شرکت ملی نفت ایران ارائه گردید.

    کلیدواژگان: عملکرد، مدیریت عملکرد، مدیریت عملکرد مدیران، الگوی مدیریت
|
  • Marzieh Ebrahimian, Hajieh Rajabi Farjad * Pages 1-16
    Background and purpose

    Considering the importance of the university's role in the country's economic growth, the present study was conducted with the aim of investigating the obstacles and limitations of the university's role in the country's economic growth.

    Method

    This research is of a qualitative type that used content analysis. The statistical population of the research included scientific experts in the field of entrepreneurship and administrators of Islamic Azad University, who were selected by a non-probability judgmental and purposeful sampling method, and theoretical saturation was achieved in the fifteenth interview. Data collection tools included semi-structured interviews. The validity of the interviews was confirmed through retesting. The method of data analysis included theme analysis. Maxqda software was used for analysis.

    Findings

    Based on the findings of the research, the obstacles and limitations of the university's role in the country's economic growth were identified, which includes 4 components and 24 indicators.

    Conclusion

    The results of this research are useful in identifying the obstacles and limitations of Islamic Azad University's role in the country's economic growth and can provide a suitable basis for removing obstacles.

    Keywords: The Economic Growth Of The Country, The Role Of The University In The Economic Growth Of The Country, Islamic Azad University
  • Mohsen Ghadirinejadian, Karamollah Daneshfard *, Reza Najafbagy Pages 17-36

    This research was done with the aim of presenting a model of reducing social unemployment in order to improve productivity in Central Bank of J.A. This research is considered to be a practical methodology and it was done using a mixed method (qualitative-quantitative) that extracted 14 indicators of the desired pattern in the qualitative part by using content analysis and interviews with 20 academic and organizational experts in the field of social unemployment. and the Interpretive Structural Modeling (ISM) method was used to obtain the pattern in the quantitative part. The statistical population in the quantitative section included 16 research experts who were familiar with the structural modeling method. The ISM MATLAB software was also used in the data analysis. The qualitative and quantitative data analysis of the research was to achieve a ten-level model, the most influential indicators of this model are culture and efficient organizational communication and transformational leadership of challenging groups and teams, and the indicator of improving organizational responsiveness were the most influential variables of this model at the tenth level. Variables that include increasing individual productivity, improving employee motivation, increasing group and team cohesion and cooperation, strengthening employees' emotional and organizational dependence, improving organizational conditions and policies, allocating appropriate resources and technology, fostering collective orientation, evaluating and improving individual and group performance. , the reward of participation and group cooperation, the understanding of social emptiness from the organizational and managerial point of view, and the use of value and process engineering are also variables of the relationship.

    Keywords: Social Loafing, Productivity, Remote Work, Electronic Government
  • Marziyeh Dehghanizadeh *, Peyman Akbari, Jalil Keshavarz Pages 37-53
    Background and Aim

    The aim of current study was to investigate the effect of abusive supervision on cyberloafing with the mediation of emotional exhaustion and the moderating role of negative reciprocity beliefs and moral disengagement in Shiraz University of Medical Sciences.

    Methodology

    The present study was applied in terms of purpose and descriptive-correlation in nature, and its statistical population was staff of Shiraz University of Medical Sciences (400 people), of which 196 people were selected through simple random sampling. The collection tools of the current research was standard questionnaires, that reliability was confirmed by Cronbach's alpha coefficient method with 93.4%, and the divergent and convergent validity of the measurement model was confirmed and the hypotheses were tested with the structural equation modeling technique and Smart PLS3 software.

    Results

    The findings of this research showed that abusive supervision has a positive and significant effect on cyberloafing both directly and through the mediating variable of emotional exhaustion; Also, it was found that negative reciprocity beliefs and moral disengagement play a moderating role in the relationship between abusive supervision and cyberloafing.

    Conclusion

    The results of this research showed that if managers deal abused with their employees, the stress and mental pressure in the employees will increase and this will cause emotional exhaustion in employees and they will go towards deviant behaviors such as cyberloafing and if the employees have retaliatory behavior with their negative reciprocity beliefs, or are indifferent to ethics, the influence of supervisors' abusive supervision on the deviant behaviors of employees at workplace will be strengthened and ultimately the productivity of the organization will decrease.

    Keywords: Abusive Supervision, Cyberloafing, Emotional Exhaustion, Negative Reciprocity Beliefs, Moral Disengagement
  • Fariborz Rahimnia *, Mohsen Habibi, Shila Monazam Ebrahimpour Pages 55-73
    Background and Aim

    The present study aimed to investigate the effect of strategic human resource management on job satisfaction and benevolent law-breaking with the moderating role of servant leadership among the employees of the central organization of the Ferdowsi University of Mashhad.

    Methodology

    This research is applied in terms of purpose and descriptive survey in terms of method. The statistical population of the study is all employees of the central organization of the Ferdowsi University of Mashhad. According to the sample size required for modeling structural equations, 151 samples were selected by simple random sampling. The collection tool in this research is a standard questionnaire that contains 36 questions. Instrument validity was assessed through structural validity, convergent and divergent validity. Also, the reliability of the instrument was evaluated using Cronbach's alpha coefficient and composite reliability coefficient, and to test and test the research hypotheses, the structural equation modeling method and Smart-PLS software were used.

    Results

    The results of data analysis showed that strategic human resource management has a significant effect on job satisfaction and benevolent law-breaking. Servant leadership also has a significant and negative effect on benevolent law-breaking and a significant and positive effect on job satisfaction. The results also showed that servant leadership moderates the impact of strategic human resource management on job satisfaction, but servant leadership does not moderate the impact of strategic human resource management on benevolent law-breaking.

    Keywords: Strategic Human Resource Management, Job Satisfaction, Pro-Social Rule-Breaking, Servant Leadership
  • Hosein Taheri *, Hadi Noorohammadi, Ruhollah Papinejad Pages 75-91
    Background and aim
    With the spread of the Corona virus. , the purpose of this research is to identify the challenges of Shahid Beheshti Specialized Scientific School in Isfahan in improving the physical fitness of learners in the era of Corona.
    Method
    This research is applied in terms of purpose and in terms of its nature, it is among qualitative research, in which to identify the challenges, interviews were conducted with the commander of Han, educational managers, health professionals and experts who are experts in this field, the participating community whose number Based on the principle of theoretical saturation, 17 experts who were related to the topic of the research were selected in a purposeful manner and by using the individual semi-structured interview tool, the desired information was received from them and categorized and coded in the “Maxqda” software.
    Results
    According to the objectives of the research, 148 codes in the form of 84 basic themes were extracted from the 210 pages of the interview text, and then the themes with the same concepts were merged and 5 organizing themes (mental and psychological challenges - health challenges - educational challenges - Management challenges - infrastructural challenges) was formed in the form of an overarching theme as the challenges of Commanders and managers in improving the physical fitness of learners in the era of Corona.
    Conclusion
    The obtained results show that there are important challenges facing the Shahid Beheshti Specialized Scientific School of Isfahan to improve the physical fitness of learners in the era of Corona, that in order to overcome and neutralize these challenges, having experience and preparation, credibility And the necessary budget for the development of sports infrastructure, proper planning by Commander and the relevant managers is necessary.
    Keywords: : Challenge, Physical Fitness, Learners, Corona, Education Center
  • Zinat Ghomi Avili *, Mohammadjavad Taghipourian Gilani, Maryam Rahmaty, Mehdi Maranjory Pages 93-104
    purpose

    Brand equity has many benefits for companies and manufacturers. If the brand has a high equity, then the consumer will have a positive attitude towards the brand. The purpose of this study is to investigate the factors affecting brand equity with Meta-synthesis technique.

    Methodology

    In the present study, the researcher analyzes the results of previous researchers with a systematic and qualitatively review approach. then with the Sandlowski and Barroso method and MAXQDA software the effective factors are encoded.

    Results

    By identifying the factors affecting brand equity, the conceptual model of factors influencing brand equity was categorized into 9 factors and 85 components. The 9 factors are: social factors, customer cognition, customer perception, product characteristics, customer profitability, marketing, intra-organizational, emotional and relationship factors.

    Conclusion

    The results of this study indicate 9 factors in last ten year studies that affect the brand equity. After studying, it was found that different researchers, each with an emphasis on specific factors, have introduced the impact of factors on brand equity. Most of the articles focused on individual and organizational factors.

    Keywords: Brand, Brand Equity, Qualitative Study, Meta-Synthesis Technique
  • Farshid Babaakbari, Sedigheh Tootian *, Nazanin Pilevari, Hasan Rangriz Pages 105-119

    The continued service of knowledgeable and skilled employees in many industries and companies brings many achievements. In this regard, the current research was conducted with the aim of presenting and validating the model of the consequences of the continuation of service of retirees with the approach of knowledge management.

    Methodology

    From the point of view of the purpose of the present study, it is an applied-developmental research that has been carried out with a mixed method. Also, in terms of the method and time frame of data collection, it is a cross-sectional survey research. The statistical population of the qualitative section includes 16 experimental and theoretical experts in the field of study. In the quantitative section, the views of 86 managers of Iran's National Oil Company were used. The data collection tools are semi-structured interviews and researcher-made questionnaires.

    Results

    By conducting a qualitative analysis of the content of the interviews in MAXQDA20 software, 117 codes were identified, and with axial coding, the dimensions of the model of the consequences of the continuation of service for retirees were formed with a knowledge management approach, and in the second phase, by using the structural-interpretive modeling method, the relevant model was presented. became.

    Conclusion

    The results showed that the variables "management and guidance", "systematization and comprehensiveness" and "future-viewing" have the greatest effect on the consequences of the continuation of service of retired academic staff. These elements affect the indicators of "developmentalism and innovation". Developmentalism and new thinking also affect "legalism and moralism" and "knowledge-based meritocracy". In the same way, these factors affect "accountability and transparency" and "health and freedom from corruption and discrimination". Finally, the increase of "effectiveness, result-oriented and quality-oriented" leads to "efficiency and productivity".

    Keywords: Continuity Of Service For Retirees, Knowledge Management, Knowledge Workers, Mixed Research
  • Sayed Mousa Dehbannezhad, Ghanbar Amirnejhad *, Mohamadreza Mardani, Favad Makvandi, Mohammad Hemati Pages 121-138

    The purpose of the current research is to provide a performance management model for managers in Iran's National Oil Company. To achieve this goal, the factors were identified using a qualitative approach. The research community includes all the heads and experts working in the National Oil Company, and the research sample was selected from among the people working in the National Oil Company. The sampling method was non-probability of the judgment type. In this research, systematic literature method (SLR) and Delphi technique have been used. Kendall's correlation coefficient was used to analyze the data and reach the consensus of the members. The selected articles and documents were evaluated in terms of quality in the systematic literature method (SLR), and in the Delphi section, the opinions of 25 experts including managers, heads and experts of the National Iranian Oil Company in the field of human resources were used. So that 235 concepts extracted through a systematic review of the literature in the form of a questionnaire and in several rounds of Delphi and finally in the form of 6 dimensions (intra-organizational, external-organizational, input elements, individual factors, performance management process, results) and 25 components. , the identification factors and performance management model of managers of National Iranian Oil Company were presented.

    Keywords: Performance, Performance Management, Performance Management Of Managers, Management Model.&Emsp