فهرست مطالب

مجله مدیریت نوآوری در سازمان های دفاعی
سال هفتم شماره 1 (پیاپی 23، بهار 1403)

  • تاریخ انتشار: 1403/01/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • حسین عظیمی*، رضا پیرایش، فاطمه کرمی صفحات 1-26
    زمینه و هدف

    رهبران تحول گرا با توسل به نوآوری سازمانی و آمادگی عملکردی، تاثیر بسزایی در موفقیت یا شکست سازمان ها دارند. برای درک این موضوع، پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر رهبری تحول گرا بر عملکرد مالی با نقش میانجی نوآوری سازمانی و آمادگی عملکردی به اجرا درآمده است.

    روش شناسی:

     پژوهش کاربردی حاضر، توصیفی از نوع پیمایشی و ابزار جمع آوری داده ها، پرسشنامه استاندارد است. جامعه آماری، 5 شرکت نرم افزاری در شهرهای کرج و تهران می باشد. پرسشنامه ها به روش تصادفی طبقه ای بین نمونه های آماری به تعداد 317 نفر توزیع شد. ضریب پایایی آلفای کرونباخ در تمامی متغیرها بالاتر از 0/7 بود. برای بررسی روایی همگرا در مدل PLS، تمامی مقادیر AVE مربوط به سازه ها، مقداری بیش از 0/4 را نشان دادند، لذا روایی همگرای پرسشنامه نیز مورد تایید قرار گرفت. در این پژوهش از مدل یابی معادلات ساختاری و روش حداقل مربعات جزئی جهت آزمون فرضیات و برازش مدل استفاده شده است.

    یافته ها

    رهبری تحول گرا بر عملکرد مالی با t-value 2/269، بر آمادگی عملکردی و نوآوری سازمانی با t-value 2/797 و 7/914 تاثیر دارد. همچنین نوآوری سازمانی بر عملکرد مالی و آمادگی عملکردی با t-value 2/832 و 7/001 موثر بوده و آمادگی عملکردی نیز بر عملکرد مالی با t-value 4/926 تاثیر معناداری دارد.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد رهبری تحول گرا بر عملکرد مالی تاثیر مثبت و معنی داری دارد. همچنین نقش میانجی نوآوری سازمانی و آمادگی عملکردی در تاثیر رهبری تحول گرا بر عملکرد مالی تایید شد.

    کلیدواژگان: رهبری تحول گرا، نوآوری سازمانی، عملکرد مالی، آمادگی عملکردی، شرکت های نرم افزاری
  • مرضیه دهقانی زاده*، فائزه احمدی صفحات 27-56
    زمینه و هدف

    طبق مطالعات دانشمندان، رفتار نوآورانه کارکنان می تواند، منبع مزیت رقابتی برای سازمان باشد، لذا، پژوهش حاضر با هدف بررسی پیشایندهای رفتار نوآورانه کارکنان؛ با تاکید بر نقش کار معنادار، کامیابی در محیط کار و خود رهبری کارکنان در شرکت بیمه رازی انجام شد.

    روش شناسی: 

    روش پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر ماهیت و روش گردآوری داده ها توصیفی - همبستگی می باشد. جامعه آماری این پژوهش، کلیه کارکنان شرکت بیمه رازی (400 نفر) می باشد که حجم نمونه 196 نفر از طریق نمونه گیری تصادفی ساده تعیین شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه های استاندارد بود که روایی پرسشنامه با استفاده از نظرات تعدادی از خبرگان این حوزه مورد تایید قرار گرفت و پایایی نیز از طریق ضریب آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی تایید شد.

    یافته ها

    یافته های پژوهش نشان داد که مبادله رهبر- عضو بر کار معنادار، کامیابی در محیط کار و خود رهبری اثر مثبت و مستقیمی دارد؛ همچنین تاثیر کار معنادار بر کامیابی در محیط کار؛ تاثیر کامیابی در محیط کار بر رفتار نوآورانه و خود رهبری؛ و تاثیر خود رهبری بر رفتار نوآورانه نیز تایید گردید.

    نتیجه گیری

    نتایج پژوهش نشان داد که مبادله رهبر- عضو و کار معنادار، پیشایندهای جدیدی برای ایجاد کامیابی در محیط کار و رفتار نوآورانه کارکنان به شمار می روند و همچنین نتایج نشان داد که چگونه رهبران می توانند با توجه به این عوامل، به ارتقا کامیابی کارکنان در محیط کار که در نهایت، خود رهبری و رفتار نوآورانه را به دنبال دارد، بپردازند.

    کلیدواژگان: خود رهبری، رفتار نوآورانه، کار معنادار، کامیابی در محیط کار، مبادله رهبر- عضو
  • فاطمه اکبری، کاوه تیمورنژاد*، مهدی خیراندیش صفحات 57-80
    زمینه و هدف

    در عصر جوامع بهبود عملکرد سازمان ها نیازمند برخورداری از کارکنانی توانمند است. وجود برنامه های جانشین پروری باعث اطمینان از وجود سرمایه های انسانی مورد نیاز خواهد شد. یادگیری موثر نقش مهمی در اجرای برنامه های جانشین پروری دارد. به لحاظ اهمیت یادگیری در این پژوهش به ارائه الگوی تسهیل یادگیری سازمانی در چارچوب جانشین پروری در سازمان های دولتی پرداخته می شود.

    روش شناسی:

     این مطالعه، یک پژوهش کاربردی است که به روش کیفی و راهبرد تحلیل مضمون انجام شده است. از مصاحبه نیمه ساختاریافته جهت گردآوری داده ها استفاده شد. مصاحبه ها با 10 نفر از خبرگان به صورت گلوله برفی تا مرحله اشباع نظری انجام و تحلیل داده ها در سه مرحله استخراج مفاهیم پایه، سازمان دهنده و فراگیر صورت گرفت.

    یافته ها

    الگوی پژوهش شامل پنج بعد فرهنگی (ایجاد فرهنگ یادگیری مناسب، فرهنگ اشتراک دانش بین همکاران، فضای اعتماد و اطمینان در سازمان، فرهنگ یادگیری و یاددهندگی و فضای همدلی در سازمان)، آموزشی (آمادگی سیستم برای یادگیری، ارائه آموزش های ضمن خدمت و رشد فردی، راه اندازی حوزه های پژوهشی در دستگاه ها، کارایی و اثربخشی آموزش، سرمایه گذاری برای توسعه حرفه ای کارکنان، ابزار های یادگیری اثربخش و داشتن گروه های آموزشی فعال)، مدیریتی (احساس ثبات مدیریتی، سیستم ارزیابی عملکرد اثربخش و کارا، تمرکززدایی، تدوین چشم انداز و برنامه ریزی استراتژیک، شایسته سالاری، مدیریت جانشین پروری در سازمان، مدیریت یادگیری در سازمان و حاکم شدن تفکر سیستمی در سازمان)، نوآورانه (آمادگی برای پذیرش تغییرات، بازطراحی فرایندها و رویه ها، پذیرش ایده های نو در سازمان، پایش تغییرات محیطی و هوشمندسازی آموزش و یادگیری) و فردی (ویژگی های کارکنان و نگرش) است.

    نتیجه گیری

    تسهیل یادگیری در سازمان آموزش و پرورش نیازمند برنامه ریزی جامع در ابعاد الگوی پژوهش است.

    کلیدواژگان: یادگیری، یادگیری سازمانی، جانشین پروری
  • مهسا محمدیان، علیرضا کوشکی جهرمی*، ابوالحسن فقیهی، محمد بامنی مقدم صفحات 81-108
    زمینه و هدف

    توسعه صلاحیت حرفه ای در جهت انجام وظایف اساسی، توسعه اقتصادی و اجتماعی سازمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بر این اساس، در پژوهش حاضر به طراحی الگوی صلاحیت حرفه ای مدیران کلیدی در  شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران پرداخته شده است.

    روش شناسی:

     این مطالعه، یک پژوهش کاربردی است که به صورت کیفی و با استفاده از روش تحلیل محتوا کیفی انجام شده است. بدین منظور شانزده سند به منظور شناسایی صلاحیت های حرفه ای مدیران کلیدی بررسی شد و  با 14 نفر از خبرگان دانشگاهی و اجرایی پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت تاسیسات دریایی مصاحبه شد. مصاحبه های نیمه ساختاریافته با ترکیب روش های نمونه گیری قضاوتی هدفمند و روش گلوله برفی انجام شدند.

    یافته ها

    الگوی صلاحیت های حرفه ای مدیران کلیدی شامل چهار بعد صلاحیت های ظرفیت ساز (آینده نگری، نگرش سیستمی، مهارت های تحلیل، تشکیل تیم های کاری، پرورش انگیزه ها، مهارت های مذاکره، مهارت های فناورانه، تصمیم گیری مشارکتی)، صلاحیت های تعادلی (صلاحیت های رهبری، صلاحیت های فنی، نظارت و کنترل، مدیریت زمان، صلاحیت های ارتباطی، صلاحیت های اجرایی)، صلاحیت های فردی (خودمدیریتی، صلاحیت های اخلاقی، تجربه حرفه ای، ویژگی های مثبت شخصیتی، صلاحیت رفتاری، دانش حرفه ای، دانش عمومی) و صلاحیت های توسعه ای (جذب و به کارگیری نیروی متخصص، آموزش و توسعه منابع انسانی، رشد و توسعه سازمانی، هوش تجاری، خلاقیت و نوآوری) است.

    نتیجه گیری

    مدیران سازمان برای موفقیت به خصوصیات متفاوتی نیاز دارند. این خصوصیات سبب می گردد یک مدیر بتواند به درستی در سازمان عمل نماید و سایر کارکنان سازمان را نیز در جهت حرکت به سوی اهداف سازمانی تحریک نماید.

    کلیدواژگان: صلاحیت، صلاحیت حرفه ای، مدیران کلیدی، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران
  • محمدحسن احمدزاده فرد، سید سپهر قاضی نوری*، ابوالقاسم سرآبادانی، محمدتقی پرتوی صفحات 109-132
    زمینه و هدف

    محدودیت منابع و وجود فرصت های متعدد نوآوری، ضرورت توجه بیش از پیش به اولویت گذاری هوشمندانه در حوزه علم، فناوری و نوآوری را آشکار نموده است. بر این اساس، در این تحقیق به  ارائه سازوکاری برای اولویت گذاری فناوری های دفاعی پرداخته شده است.

    روش شناسی: 

    در این پژوهش از روش شناسی علم طراحی استفاده شد که بر حل مسائل خاص از راه طراحی و ساخت مصنوعات جدید تمرکز دارد. این روش دارای 3 مرحله اصلی شامل آگاهی، توسعه و جمع بندی است و هر مرحله دارای چهار مرحله فرعی است. در این پژوهش، از ابزار مصاحبه عمیق استفاده شد. تعداد 24 نفر از خبرگان به عنوان جامعه آماری به روش گلوله برفی انتخاب شدند. برای تحلیل داده های پژوهش از روش های عمومی مبتنی بر تحلیل تم و نیز ترکیبی از رویکردهای استقرائی و نظریه مبنایی برای شناسایی و دسته بندی مضامین و الگوهای معنایی (تم ها) موجود در داده ها استفاده شد.

    یافته ها

    الگوی پیشنهادی برای اولویت گذاری فناوری های دفاعی به ترتیب شامل هشت مرحله زیر بود؛  استخراج ارزش های پایه راهبردی فرابخشی - بالادستی - ملی و بین المللی، شناسایی فناوری ها و برآورد مستمر احتمال استفاده و ابعاد کاربری آنان در حوزه نظامی، تبیین پیامدها و نتایج حال و آینده توسعه هرکدام از فناوری ها، حوزه های تحت اثر و ذینفعان هرکدام از فناوری ها، تعیین اوزان هرکدام از معیارهای توانمندی، جذابیت و سازگاری و انعکاس در ماتریس سه بعدی و انتخاب بهترین سبد پروژه های توسعه فناوری، نهایی کردن سبد پروژه ها، پایش و ارزیابی مستمر اولویت های فناورانه.

    نتیجه گیری

    در موضوع اولویت گذاری فناوری های بالقوه یا بالفعل دفاعی، در نظر گرفتن انتظارات ذینفعان یا بخش های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ضروری است. همچنین به عنوان یک توصیه سیاستی، به ضرورت تمرکز هر چه بیشتر بر فناوری های دومنظوره و ارتباط صنایع دفاعی و غیردفاعی تاکید شد.

    کلیدواژگان: فناوری دفاعی، اولویت گذاری، مدل جذابیت - توانمندی- سازگاری
  • لیلا تنها، احسان ساده*، زین العابدین امینی سابق، علیرضا افشار نژاد صفحات 133-154
    زمینه و هدف

    نوآوری به عنوان سازوکاری اثربخش و هدفی جذاب در جهت ماندگاری و ارتقای مشروعیت سازمان های دولتی به کار می رود و همواره از رویکردهای نرم و سخت برای تحقق این هدف استفاده شده است. از این رو، در این پژوهش به مدل سازی فضیلت سازمانی در سازمان های خدماتی با رویکرد ارتقای نوآوری سازمانی پرداخته شده است.

    روش شناسی: 

    این پژوهش بر اساس نوع استفاده، کاربردی و از نظر روش، نوعی پژوهش آمیخته -اکتشافی است. جامعه آماری در بخش کیفی شامل 20 نفر از خبرگان سازمانی و متخصصان دانشگاهی و در بخش کمی نیز شامل 803 نفر از مدیران و کارشناسان دادگستری شهر اراک بود. ابزار گردآوری داده های در بخش کیفی، مصاحبه های نیمه ساختاریافته و در بخش کمی، پرسشنامه بود. برای تحلیل داده ها در بخش کیفی از کدگذاری و در بخش کمی از مدل سازی معادلات ساختاری استفاده شد.

    یافته ها

    بر اساس تحلیل داده ها، تعداد 20 مفهوم و سه مقوله فرعی فردی، گروهی و سازمانی برای مقوله فضیلت سازمانی شناسایی شد. همچنین نتایج حاصل از تحلیل کمی بر تاثیر فضیلت سازمانی در سازمان های خدماتی بر نوآوری سازمانی با نقش میانجی ارتقای نگرش فردی و عملکرد فردی کارکنان دلالت داشت.

    نتیجه گیری

    امروزه تمرکز بر رویکردهای نرم جهت بهبود نوآوری سازمانی جذاب تر شده و مورد توجه دست اندرکاران قرار گرفته است. به دلیل ماهیت غیرهزینه ای رویکرد نرم، نتایج پژوهش حاضر می تواند مورد استفاده مسئولین سازمان قرار گیرد.

    کلیدواژگان: فضیلت، فضیلت سازمانی، قوه قضاییه، تئوری داده بنیاد
  • فرشید ناظریان، محمدجواد محمودی*، محمد آقایی، نادر غریب نواز صفحات 155-178
    زمینه و هدف

    برخورداری بزرگترین اپراتور تلفن همراه از امکانات و زیرساخت های عمومی و دولتی به عدم توجه به برندینگ سازمانی منجر شده است. عدم تحقق برندینگ سازمانی در سایه انحصارگرایی و تصدی گری دولتی چالش های متعددی را برای توسعه کمی و کیفی خدمات همراه اول در یک فضای رقابتی به دنبال داشته است. بر این اساس، در پژوهش حاضر به مطالعه کیفی موانع و راهکارهای برندینگ سازمانی خدمات همراه اول پرداخته شده است.

    روش شناسی: 

    این پژوهش مبتنی بر روش کیفی و راهبرد نظریه زمینه ای است. در این پژوهش با 14 نفر از مدیران و کارشناسان موضوعی مصاحبه عمیق به عمل آمد. داده های پژوهش بر اساس اصول حاکم بر پژوهش کیفی طی سه مرحله کدگذاری باز، محوری و گزینشی تحلیل شدند.

    یافته ها

    بر اساس تحلیل داده ها، تعداد 184 مفهوم اولیه، 10 مقوله جزء و 34 مقوله عمده استخراج شدند. طبق یافته های پژوهش، مشکلات ناشی از شرایط تحریمی و تمرکزگرایی در نظام سیاست گذاری به عنوان نوعی مانع ساختاری، فرایند برندیگ خدمات همراه اول را با مشکل مواجه کرده است. همچنین حاکمیت نظام بروکراسی و شیوه های مدیریت دولتی نیز به طور مضاعف، شرایط موجود را چالش برانگیز نموده است.

    نتیجه گیری

    بر اساس ادبیات به منظور مواجه با شرایط ساختاری باید بر ظرفیت ها و ویژگی های اجتماعی و فرهنگی متمرکز شد تا فرایند برندینگ سازمانی خدمات همراه اول تسهیل شود. همچنین واگذاری اختیارات مدیریتی به استان ها و اتخاذ رویکردهای تعامل گرایانه از جمله راهبردهایی بودند که پیامدهایی نظیر افزایش سهم بازار، تقویت ضریب نفوذ و دستیابی به اهداف را به دنبال خواهند داشت.

    کلیدواژگان: نظریه زمینه ای، برندینگ، مدل پارادایمیک، همراه اول
|
  • Hossein Azimi *, Reza Pirayesh, Fatemeh Karami Pages 1-26
    Background & Purpose

    Transformational leaders have a significant impact on the success or failure of organizations by resorting to organizational innovation and functional readiness. To understand this issue, the current research was conducted with the aim of determining the impact of transformational leadership on financial performance with the mediating role of organizational innovation and functional readiness.

    Methodology

    The current research is an applied reserch in terms of usage and is an descriptive-survey research in terms of purpose. The statistical population of the research included 5 software companies in the cities of Karaj and Tehran. A standard questionnaire was used to collect data. Questionnaires were randomly distributed among 317 sample members. The reliability of the measurement tool was confirmed using Cronbach's alpha coefficient and its validity was confirmed through convergent validity. In this research, structural equation modeling and partial least squares method were used for data analysis, research hypothesis testing and model fitting.

    Findings

    Transformational leadership has an effect on functional readiness and organizational innovation. Organizational innovation has an impact on financial performance and functional readiness. Functional readiness also affects financial performance. Also, the mediating role of organizational innovation and functional readiness in the impact of transformational leadership on financial performance was confirmed.

    Conclusion

    Bosed on research findings, managers realize the importance of transformational leadership and use this style to create transformation and innovation in the organization. Also, organizations implementing a transformational leadership style and creating innovation and competitive advantage of organizations will lead to the development and growth of the organization and help to improve the company's financial performance

    Keywords: Transformational Leadership, Organizational Innovation, Financial Performance, Performance Readiness, Software Companies
  • Marziyeh Dehghanizadeh *, Faezeh Ahmadi Pages 27-56
    Background & Purpose

    According to studies, the innovative behavior of employees is a source of competitive advantage for the organization. Hence, the present research aims to investigate the antecedents of innovative behavior of employees. Emphasizing the role of meaningful work, success in the work environment and self-leadership of employees was done.

    Methodology

    The current research is applied in terms of purpose and descriptive- survey in terms of the nature and method of data collection. The statistical population of this research included 400 employees of Razi Insurance Company and 196 people were selected as a sample using simple random sampling method. The data collection tools were standard questionnaires, the validity of the questionnaire was confirmed using the opinions of a number of experts in this field, and the reliability was also confirmed through Cronbach's alpha coefficient and composite reliability.

    Findings

    Based on the research data analysis, the leader-member exchange has a positive and direct effect on meaningful work, success in the work environment and leadership itself; Also, the impact of meaningful work on success in the workplace; The effect of success in the workplace on innovative behavior and self-leadership; And the influence of self-leadership on innovative behavior was also confirmed. Finally, success in the workplace in the relationship between meaningful work and self-leadership; In the relationship between meaningful work and innovative behavior; in the relationship between leader-member exchange and leadership itself; And it had a mediating role in the relationship between leader-member exchange and innovative behavior.

    Conclusion

    Leader-member exchange and meaningful work are new antecedents for creating success in the work environment and innovative behavior of employees. The research showed how leaders can promote the success of employees in the workplace, which ultimately leads to leadership and innovative behavior.

    Keywords: Self-Leadership, Innovative Behavior, Meaningful Work, Thriving At Workplace, Leader-Member Exchange
  • Fatemeh Akbari, Kave Teimoornejad *, Mehdi Kheirandish Pages 57-80
    Background & Purpose

    In today's era,, improving the performance of organizations requires having empowerd employees. The existence of succession planning will ensure the existence of the required human capital. Effective learning plays an important role in the implementation of succession planning. In terms of the importance of learning, in this research, the model of facilitating organizational learning in the framework of succession in Public organizations is discussed.

    Methodology

    This study is an applied research that was conducted using the qualitative method and thematic analysis strategy. A semi-structured interview was used to collect data. Interviews with 10 experts were conducted in a snowball fashion until the theoretical saturation stage and data analysis was conducted in three stages of extracting basic, organizing and comprehensive concepts.

    Findings

    The model includes five cultural dimensions(creating a suitable learning culture, knowledge sharing among colleagues, an environment of trust and confidence in the organization, a culture of learning and teaching, and an atmosphere of empathy in the organization), educational(system readiness for learning, providing in-service training and Individual growth, setting up research areas in institutions, efficiency and effectiveness of training, investment for professional development of employees, effective learning tools and having active training groups, managerial(sense of managerial stability, effective and efficient performance evaluation system, decentralization, formulation of vision and planning It is strategic, meritocracy, succession management in the organization, learning management in the organization and the rule of systemic thinking in the organization), innovative(readiness to accept changes, redesigning processes and procedures, accepting new ideas in the organization, monitoring environmental changes and smartening education and learning) and and individual (employee characteristics and attitude).

    Conclusion

    Facilitating learning in the statistical population of the present study requires comprehensive planning in the dimensions of the research model

    Keywords: Learning, Organizational Learning, Succession
  • Mahsa Mohammadian, Alireza Koshki Jahromi *, Abolhassan Faghihi, Mohammad Bamenimoghadam Pages 81-108
    Background & Purpose

    Development of professional competence to perform key tasks and economic and social development of the organization is of particular importance. Hence, in the present research, the design of the model of professional competence of key managers in Iran's Marine Engineering and Construction Company has been discussed.

    Methodology

    This study is an applied research that was conducted qualitatively using the qualitative content analysis method. For this purpose, sixteen documents were studied in order to identify the professional qualifications of key managers, and 14 academic and executive experts of the Oil Industry Research Institute and Marine Facilities Company were interviewed. Semi-structured interviews were conducted by combining purposeful judgmental sampling and snowball methods.

    Findings

    The pattern of professional qualifications of key managers includes four dimensions of capacity-building qualifications (foresight, system attitude, analysis skills, formation of work teams, motivation development, negotiation skills, technological skills, collaborative decision-making), balance competencies (leadership competencies, technical competencies, supervision and control, time management, communication competencies, executive competencies), Individual competencies (self-management, ethical competencies, professional experience, positive personality traits, behavioral competencies, professional knowledge, general knowledge) and development competencies (attracting and employing expert staff, training, and human resource development, organizational growth and development, business intelligence, creativity, and innovation).

    Conclusion

    Organizational managers need different characteristics to be successful. These characteristics allow a manager to act correctly in the organization and motivate other employees of the organization to move towards organizational goals.

    Keywords: Competence, Professional Competence, Key Managers, Iranian Offshore Engineering, Construction Company
  • Mohammadhassan Ahmadzadehfard, Sepehr Ghazinoory *, Abolghasem Sarabadani, Mohammadtaghi Partovi Pages 109-132
    Background & Purpose

    Limited resources and the existence of numerous innovation opportunities have revealed the need to pay more attention to intelligent prioritization in the field of science, technology and innovation. Based on this, in this research, a mechanism for prioritizing defense technologies has been provided.

    Methodology

    In this research, the methodology of design science was used, which focuses on solving specific problems by designing and making new artifacts. This method has 3 main stages including awareness, development and summation and each stage has four sub-stages. In this research, in-depth interview tool was used. 24 experts were selected as the statistical population by snowball method. To analyze the research data, general methods based on theme analysis and a combination of inductive and theory-based approaches were used to identify and categorize themes and semantic patterns (themes) in the data.

    Findings

    The proposed model for prioritizing defense technologies included the following eight steps; Extraction of basic cross-sector - upstream - national and international strategic values, identification of technologies and continuous estimation of the probability of their use and dimensions of use in the military field, explanation of the current and future consequences and results of the development of each of the technologies, the affected areas and the beneficiaries of each of the technologies, determining the weights Each of the criteria of capability, attractiveness and compatibility and reflection in the three-dimensional matrix and choosing the best portfolio of technology development projects, finalizing the portfolio of projects, continuous monitoring and evaluation of technological priorities.

    Conclusion

    In the issue of prioritizing potential or actual defense technologies, it is necessary to consider the expectations of stakeholders or economic, political, social and cultural sectors. Also, as a policy recommendation, the need to focus as much as possible on dual-purpose technologies and the connection of defense and non-defense industries was emphasized.

    Keywords: Defense Technology, Prioritization, Attractiveness-Capability, Attractiveness-Capability- Compatibility Model
  • Leila Tanha, Ehsan Sadeh *, Zainol Abedin Amini Sabegh, Alireza Afsharnejad Pages 133-154
    Background & Purpose

    Innovation is used as an effective mechanism and an attractive goal for the sustainability and promotion of the legitimacy of government organizations and soft and hard approaches have always been used to achieve this goal. Therefore, in this research, the modeling of organizational virtue in service organizations with the approach of promoting organizational innovation is discussed.

    Methodology

    Based on the type of use, this research is applied and in terms of method, it is a kind of mixed-exploratory research. The statistical population in the qualitative section included 20 organizational experts and academic specialists, and in the quantitative section, it included 803 managers and judicial experts of Arak city. The data collection tool was semi-structured interviews in the qualitative part and questionnaires in the quantitative part. Coding technique was used in the qualitative part and structural equations modeling in the quantitative part to analyze the data.

    Findings

    Based on data analysis, 20 concepts and three individual, group and organizational subcategories were identified for the category of organizational virtue. Also, the results of quantitative analysis indicated the effect of organizational virtue in service organizations on organizational innovation with the mediating role of improving individual attitude and individual performance of employees.

    Conclusion

    Today, focusing on soft approaches to improve organizational innovation has become more attractive and has attracted the attention of those involved. Due to the non-cost nature of the soft approach, the results of this research can be used by the officials of the organization

    Keywords: Virtue, Organizational Virtue, Judiciary, Grounded Theory
  • Farshid Nazeriyan, Mohammadjavad Mahmoudi *, Mohammad Aghayee, Nader Gharibnavaz Pages 155-178
    Background & Purpose

    Having the Mobile Communications of Iran Company (MCI) with public and government facilities and infrastructure has led to not paying attention to organizational branding. The non-fulfillment of organizational branding in the shadow of monopoly and state enterprise has led to numerous challenges for the quantitative and qualitative development of the MCI in a competitive environment. Then, in the current research, a qualitative study of barriers and organizational branding solutions of MCI has been done.

    Methodology

    This research is based on qualitative method and grounded theory strategy. In this research, an in-depth interview was conducted with 14 managers and subject experts. The research data were analyzed based on the principles qualitative research during three stages of open, central and selective coding.

    Findings

    Based on data analysis, 184 primary concepts, 10 component categories and 34 major categories were extracted. According to the findings of the research, the problems caused by the conditions of sanctions and centralization in the policy-making system as a kind of structural obstacle have made the branding process of the MCI difficult. Also, the governance of the bureaucracy system and government management methods have made the existing conditions doubly challenging.

    Conclusion

    Based on the literature, in order to face the structural conditions, it is necessary to focus on social and cultural capacities and characteristics in order to facilitate the organizational branding process of MCI. Also, handing over management powers to the provinces and adopting interactive approaches were among the strategies that will have consequences such as increasing market share, strengthening the penetration rate and achieving goals.

    Keywords: Grounded Theory, Branding, Paradigm Model, Mci