مدیریت زیرساخت شرکت های تسهیل گر گردشگری پزشکی در ایران
شرکت های تسهیل گر گردشگری پزشکی به عنوان واسطه ای بین عرضه کنندگان این صنعت و بیماران عمل می کنند. این شرکت ها به منظورکارایی بهینه نیاز به مدیریت سازمان یافته زیرساخت خود دارند. درپژوهش حاضر، عوامل تشکیل دهنده مدیریت زیرساخت این شرکت ها بررسی شده است.
داده ها با استفاده از دو روش دلفی و پرسش نامه ساختارمند جمع آوری شد. جامعه آماری مربوط به روش دلفی، خبرگان و فعالان حوزه گردشگری پزشکی وکسبوکار الکترونیکی و جامعه آماری دوم متشکل از شرکت های تسهیل گر گردشگری پزشکی بود. روش نمونهگیری درجامعه اول غیر تصادفی به روش گلوله برفی و تعداد نمونه با توجه به اشباع نظری تعیین شد. در جامعه دوم با توجه به محدود بودن جامعه، پرسش نامه بین همه اعضای جامعه توزیع شد. برای تحلیل دادهها از نرم افزار اسمارت پی ال اس و روش حداقل مربعات جزیی استفاده شده است.
نتایج پژوهش نشان می دهد مدیریت زیرساخت شرکت های تسهیل گر پزشکی از پنج عامل فعالیت ها، شرکای تجاری، توانایی ها و عوامل داخلی و خارجی تشکیل شده است. فعالیت ها شامل زیرساخت های همکاری، جوامع مجازی و یکپارچه کننده زنجیره ارزش است. در بررسی عامل شرکای تجاری با درنظر گرفتن دیگر شرکا، باید توجه بیشتری به نقش شرکت های بیمه شود. توانایی ها دلالت بروجود منابع در اختیار سازمان دارند که شامل منابع انسانی، پایگاه داده از بیمارستان ها و پزشکان و دسترسی به متخصصان درمانی می شود. تدوین ماموریت، استراتژی و ساختار سازمانی جزء عوامل درونی و توجه به نقش رقبا، نقش دولت در حمایت از سیستم گردشگری پزشکی و همین طور استفاده از فن آوری های روز و بستر الکترونیکی گردشگری پزشکی جزء عوامل خارجی تاثیر گذار در مدیریت زیرساخت شرکت های تسهیل گر پزشکی است.
برای مدیریت زیرساخت شرکت های تسهیل گر گردشگری پزشکی نیاز به نگاهی یکپارچه به فعالیت ها، شرکای تجاری، توانایی ها وعوامل داخلی و خارجی است که درپژوهش حاضر به طور جامع به آن ها پرداخته شد و در نهایت پیشنهاد شد بستر الکترونیکی مبتنی بر فن آوری برای انجام فعالیت ها و فرآیند ها در بین شرکای تجاری و شرکت های تسهیل گر و بیماران و شرکت های تسهیل گر طراحی گردد.
-
گردشگری بین المللی پس از بحران در دمشق: توسعه، چالش ها و فرصت ها
اسماعیل قادری، محمود ضیایی، سید ، بثینه المصطفی*
فصلنامه جغرافیا (برنامه ریزی منطقه ای)، بهار 1404 -
الگوی فضایی زمانی رفتار گردشگران (مورد مطالعه: مقاله های مبتنی بر کلانداده ها)
، رقیه قنبری قادیکلایی*
نشریه گردشگری و توسعه، پاییز 1403 -
بررسی تاثیر عوامل انگیزشی رانشی و کششی بر تقاضای گردشگری ادبی در ایران
سید *، اسماعیل قادری، دانیال خلج
نشریه مطالعات مدیریت گردشگری، پاییز 1403 -
چارچوب حکمرانی تحول دیجیتال برای بانکداری باز در بانک های تجاری ایران
حسین خسروپور*، مهدی الیاسی، سید سروش قاضی نوری،
فصلنامه توسعه کارآفرینی، تابستان 1403 -
آینده پژوهی مقصدهای گردشگری روستایی، عنصر کلیدی در توسعه پایدار گردشگری روستایی استان یزد (مورد مطالعه: روستای سریزد)
، محمدرضا اسدی زارچ*
فصلنامه پژوهشهای روستایی، تابستان 1403 -
واکاوی الگوهای حکمرانی تحول دیجیتال در صنعت بانکداری
حسین خسروپور*، مهدی الیاسی، سروش قاضی نوری،
فصلنامه مطالعات راهبردی سیاستگذاری عمومی، بهار 1403