بررسی و تحلیل جایگاه جرم انگاری تروریسم دریایی در کنوانسیون های بین المللی و راهبردهای دولت ها در مواجهه و سرکوب تروریسم دریایی

پیام:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (بدون رتبه معتبر)
چکیده:
زمینه و هدف

جرم انگاری فعالیت های تروریستی یکی از اقدامات اساسی و مهم در راه پیشگیری و مبارزه با این پدیده است. توسعه ابعاد و گستره اقدامات تروریستی و صدمات جانی و مالی ناشی از تروریسم باعث شده است که بسیاری از کشورها برای مقابله با آن قوانین و مقررات خاصی را در جهت مجازات عاملان آن به تصویب برسانند. در این راه نباید از سهم معاهدات بین المللی در توسعه مزبور غافل شد. در حقیقت معاهدات و به عبارتی حقوق قراردادی یکی از راه های جرم انگاری پاره ای از اقدامات در عرصه بین المللی است که مطابق حقوق عرفی جرم انگاری نگردیده اند. محقق در این جستار تلاش دارد تا به بررسی و تحلیل جرم انگاری تروریسم دریایی در کنوانسیون های بین المللی و راهبردهای دولت ها در مواجهه و سرکوب تروریسم دریایی بپردازد.

روش تحقیق: 

روش تحقیق، تحلیلی-توصیفی است.

نتایج و یافته های تحقیق:

 چنان چه منشا تروریسم دریایی و مبنای سازمان یافتگی، تجهیز، تامین مالی و حتی آموزش وابسته به دولت ها و گروه های دولتی باشد بدلیل بهره مندی از امکانات پیچیده، از یک سو حوزه ی نفوذ را افزایش و ضریب تاثیر را افزایش می دهد که امر مبارزه را سخت و دشوار می سازد.

زبان:
فارسی
صفحات:
1 تا 27
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p2616949 
مقالات دیگری از این نویسنده (گان)