فهرست مطالب

پژوهش های دانش انتظامی - سال هفدهم شماره 1 (پیاپی 65، بهار 1394)

نشریه پژوهش های دانش انتظامی
سال هفدهم شماره 1 (پیاپی 65، بهار 1394)

  • 152 صفحه،
  • تاریخ انتشار: 1394/03/20
  • تعداد عناوین: 9
|
  • اعتماد به پلیس
  • حبیب ابراهیم پور، علی خالق خواه*، طاهر روشندل اربطانی صفحات 1-17
    زمینه و هدف
    اعتماد عمومی یکی از سرمایه های اجتماعی است که وحدت را در سیستم های اجتماعی، ایجاد و حفظ نموده و ارزش های دموکراتیک را پرورش می دهد. یکی از سازمان های اثرگذار در عرصه های اجتماعی سازمان پلیس است. پلیس نمود ظاهری قدرت دولت و بخشی از سیستم رسمی کنترل اجتماعی در هر جامعه ای محسوب می شود. اعتماد عمومی به پلیس موجب افزایش همراهی مردم با پلیس و افزایش توانمندی آن ها در تحقق ماموریت های پلیس می شود. عوامل مختلفی در ایجاد اعتماد عمومی به پلیس نقش دارند که در مقاله حاضر به عوامل رفتاری موثر در اعتماد عمومی به پلیس پرداخته شده است.
    روش
    این تحقیق کاربردی و از نوع توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق، شهروندان بالای 18 سال شهر تهران و نمونه آماری 400 نفر هستند که بر اساس نمونه گیری خوشه ایتعیین شدند. داده ها به کمک پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری و با کمک آزمون آماری همبستگی تحلیل شدند.
    یافته ها و
    نتایج
    تحقیق نشان داد که بین عوامل رفتاری و اعتماد عمومی به پلیس رابطه مثبت و معنا داری وجود دارد، به عبارتی، تعامل مطلوب شهروندان و پلیس، صداقت در گفتار و رفتار پلیس، رفتار اصلاحی و کمک کننده پلیس، وجود سیستم شکایت از پلیس و مشغولیت پلیس با نیازهای اساسی مردم، بر اعتماد به پلیس موثر است.
    کلیدواژگان: اعتماد، اعتماد عمومی، عوامل رفتاری، پلیس، تهران
  • سرمایه اجتماعی
  • گلمراد مرادی* صفحات 19-32
    زمینه و هدف
    اصولا برای پیشگیری از وقوع و شیوع جرائم دو نوع بازدارنده وجود دارد، رسمی و غیر رسمی که هریک جایگاه و پیامدهای خاص خود را دارد.این پژوهش به بررسی ارتباط بین بازدارنده های غیررسمی و میزان شیوع جرائم اجتماعی از نظر مردم شهر کرمانشاه می پردازد.
    روش
    روش این پژوهش توصیفی، از نوع پیمایشی و ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه و مصاحبه است. جامعه آماری تحقیق را کلیه شهروندان 18 سال به بالا در شهر کرمانشاه تشکیل داده اند که 300 نفر از آن ها به شیوه نمونه گیری خوشه ایبرای مطالعه انتخاب شدند. داده ها، با استفاده از پرسشنامه روا و پایا(85/ 0) گردآوری و با کمک آزمون های همبستگی و مقایسه میانگین تجزیه و تحلیل شده است.
    یافته ها و
    نتایج
    تحقیق نشان داد که در کل بین سرمایه اجتماعی و جرم رابطه معناداری وجود دارد و این رابطه درابعاد مشارکت، امنیت، تعلق اجتماعی و مسوولیت با میزان شیوع ناهنجاری و جرم معنادار، ولی در ابعاد حمایت، اعتماد، اخلاقیات و میزان قانون گرایی، معنادار نیست.از میان ناهنجاری های اجتماعی در کرمانشاه نیز میزان وقوع سرقت وسیله نقلیه شخصی بیش از سایر جرائم است. رابطه نامشروع، نزاع دسته جمعی، کتک خوردن از افراد ناشناس، قاچاق و تصادف نیز در رتبه های بعدی قرار دارند.
    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، جرم، بزهکاری، امنیت، کرمانشاه
  • درمان اعتیاد
  • محمد خالدیان*، عسگر جلالیان صفحات 33-45
    زمینه و هدف
    یکی از بزرگترین مشکلات جوامع انسانی اعتیاد است که سلامت جامعه، خانواده و فرد را به خطر می اندازد. این پژوهش با هدف بررسی اثر بخشی درمان گروهی شناختی-رفتاری بر افزایش امید به زندگی افراد معتاد به مواد مخدر شهرستان قروه انجام شده است.
    روش
    این پژوهش آزمایشی از نوع پیش آزمون-پس آزمون با گروه کنترل است. جامعه مورد مطالعه شامل افراد معتاد مراجعه کننده به یکی از مراکز متادون درمانی ترک اعتیاد شهرستان قروه(نیکو سلامت) در سال 1392 هستند. برای نمونه ابتدا تعداد 50 نفر از افراد معتاد مراجعه کننده به کلنیک به صورت تصادفی انتخاب شدند، سپس بر اساس نمرات پرسشنامه، 20 نفر از این افراد که نمره امید به زندگی پایینتری کسب کردند به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل قرار گرفتند. گروه آزمایش در 12 جلسه یک و نیم ساعته تحت درمان گروهی شناختی-رفتاری قرار گرفتند اما گروه کنترل تحت هیچ گونه درمانی قرار نگرفتند. به منظور جمع آوری داده ها از پرسشنامه امید به زندگی اشنایدر استفاده شد. برای تحلیل داده ها نیز از آزمون تحلیل کوواریانس استفاده شد.
    یافته ها و
    نتایج
    یافته ها نشان داد که میانگین نمرات امید به زندگی در پس آزمون گروه آزمایش از میانگین نمرات پس آزمون در گروه کنترل بالاتر است و روش درمانی شناختی-رفتاری امید به زندگی را در شرکت کنندگان گروه آزمایش افزایش داد.
    کلیدواژگان: درمان شناختی رفتاری، امیدواری، افراد معتاد، اعتیاد
  • امنیت اجتماعی
  • فاروق امین مظفری*، فریدون کریمی صفحات 47-61
    زمینه و هدف
    رشد روز افزون استفاده از ابزارهای ارتباط مجازی مانند تلفن همراه و اینترنت، می تواند امنیت اجتماعی را به خطر انداخته اندازد. این پژوهش تمرکز خود را به بررسی رابطه استفاده از موبایل و اینترنت و امنیت اجتماعی در میان گروه سنی 30-15 سال شهر تبریز معطوف داشته است.
    روش
    این تحقیق پیمایشی است و برای جمع آوری داده های آن از پرسشنامه روا و پایا استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق، شامل کلیه افراد 30- 15 سال شهر تبریز هستند که طبق سرشماری سال 1390 تعداد آن ها 443687 نفر است. از این تعداد 322 نفر بر اساس فرمول کوکران و به شیوه نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب شدند. برای تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون، تی تست و رگرسیون چند متغیره استفاده شده است.
    یافته ها و
    نتایج
    نتایج نشان داد که وضعیت امنیت اجتماعی در بین افراد مورد مطالعه در حد متوسط است. نتایج رگرسیون چند متغیره نشان داد که به ترتیب اثرات کل متغیرهای وابستگی به رسانه، جامعه پذیری مجازی، نوع هویت مجازی و کنترل والدین، بر متغیر امنیت اجتماعی معنادار بوده و این متغیرها توانسته اند 30 درصد از تغییرات در متغیر وابسته را تبیین نمایند.
    کلیدواژگان: اینترنت، موبایل، امنیت اجتماعی، رسانه های نوین، شهر تبریز
  • انضباط پذیری
  • احمد سوری، محمد رستمی، حمیدرضا فرهمند*، مصطفی محبی، مهدی شیب صفحات 63-71
    زمینه و هدف
    یکی از راه های اجتماعی شدن و مورد قبول قرار گرفتن رفتار در اجتماع، رعایت قوانین و مقررات انضباطی حاکم بر جامعه است. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر ویژگی های شخصیتی دانشجویان بر انضباط پذیری آنان در دانشگاه علوم انتظامی امین انجام شده است.
    روش
    این تحقیق از نظر ماهیت علی-مقایسه ای و از نظر هدف کاربردی است. جامعه تحقیق، کلیه دانشجویان مصوب پسر یکی از دانشکده های دانشگاه علوم انتظامی امین در سال تحصیلی 90-91 هستند و تعداد 83 نفر به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده در تحقیق حاضر شامل دو پرسشنامه ویژگی های شخصیتی NEO و پرسشنامه محقق ساخته انضباط بوده و داده ها با کمک آزمون تی و نرم افزار spss تحلیل شدند.
    یافته ها و
    نتایج
    پژوهش نشان داد که بین ابعاد مختلف ویژگی های شخصیتی دانشجویان با انضباط ارتباط معناداری وجود دارد؛ بنابراین از آنجا که داشتن نظم و انضباط یکی از ارکان اصلی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی محسوب می شود توجه به ویژگی های شخصیتی دانشجویان در مرحله گزینش و نیز در طول دوران تحصیل اهمیت پیدا می کند.
    کلیدواژگان: شخصیت، انضباط، دانشجوی پلیس، برونگرایی، انعطاف
  • اثربخشی برخورد پلیس
  • داوود دعاگویان* صفحات 73-89
    زمینه و هدف
    پدیده بدحجابی سال ها است که موضوع مورد بحث محافل دینی، انتظامی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور است؛ در همین راستا این تحقیق با هدف شناخت اثربخشی روش های برخورد پلیس فاتب با هنجارشکنان اخلاقی (وپدیده بدحجابی)، تیپ های مانکنی و روابط نابهنجار دختران و پسران در اماکن عمومی در قالب طرح امنیت اخلاقی پلیس فاتب صورت گرفته است.
    روش
    روش این تحقیق پیمایشی است و جامعه آماری تحقیق را دو گروه بد حجابان و کارشناسان انتظامی مسئول در این زمینه تشکیل داده اند و حجم نمونه با استفاده از فرمول کرکران برای دو جامعه مورد بررسی به ترتیب 98 و 84 نفر برآورد شده است. داده ها با استفاده از پرسشنامه روا و پایا(آلفای80/ 0) جمع آوری و با کمک نرم افزار SPSS و آزمون های تای کندال و تحلیل واریانس تجزیه و تحلیل شده اند.
    یافته ها و
    نتایج
    تحقیق نشان داد که به طور کلی استفاده از دو روش مقابله ای و پیشگیرانه مورد استفاده توسط پلیس، اثربخشی متفاوتی در مبارزه با پدیده بد حجابی دارد. شیوه های پلیس در مواجهه با بد حجابان بیشتر مقابله ای بوده و این امر منجر به کاهش اثربخشی طرح امنیت اخلاقی در کنترل آن ها شده است.
    کلیدواژگان: پلیس، هنجار شکنی اخلاقی، بدحجابی، جوانان، امنیت اخلاقی، اثربخشی، مقابله
  • رفتار شهروندی سازمانی
  • صیاد درویشی*، عبدالرحمن میرزاخانی، نورالله حسینی خواه، علی محمد ساعدی صفحات 91-102
    زمینه و هدف
    یکی از ادعاهای تحقیقات اخیر در مورد اثربخشی سازمان ها، تاثیر رفتار شهروندی سازمانی در بهبود کیفیت خدمات است، در همین راستا هدف از انجام این پژوهش، بررسی رابطه بین رفتار شهروندی سازمانی با کیفیت خدمات در کلانتری و پاسگاه-های انتظامی است.
    روش
    پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه گردآوری داده ها، پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق را کارکنان شاغل در کلانتری های تهران بزرگ تشکیل داده اند و حجم نمونه 90 نفر برآورد شده است. روایی ابزار به وسیله روایی صوری و پایایی پرسشنامه با استفاده از آلفای کرونباخ(85/ 0) محاسبه گردید. برای تحلیل داده ها از آزمون همبستگی استفاده شده است.
    یافته ها و
    نتایج
    تحقیق نشان داد که بین ابعاد رفتار شهروندی سازمانی وکیفیت خدمات کلانتری و پاسگاه ها انتظامی رابطه معناداری وجود دارد؛ به عبارتی هرچه قدر رفتار شهروندی سازمانی در کلانتری ها مورد توجه قرار گرفته و بهبود یابد، کیفیت خدمات ارائه شده بهبود پیدا می کند و در این راستا متغیر احترام از سوی کارکنان به عنوان یکی از ابعاد رفتارشهروندی سازمانی از اولویت بالاتری برخوردار است.
    کلیدواژگان: رفتار شهروندی سازمانی، پلیس، خدمات انتظامی، کلانتری، کیفیت خدمات
  • امنیت داخلی
  • اکبر رضازاده، تقی بختیاری*، اکبر سلیمی صفحات 103-126
    زمینه و هدف
    نخبگان هر جامعه در هر عصری به دنبال الگوی جامعی در تامین انتظام ملی و امنیت داخلی خود هستند و در راستای نیل به آن به اصل رضایتمندی که مورد اجماع اکثریت علمای سیاست قرار گرفته، اتکا می کنند. به دلیل نقش و جایگاه خاص اصل رضایتمندی، این مقاله به دنبال تبیین مولفه ها و عوامل موثر بر رضایتمندی شهروندان به منظور نیل به امنیت پایدار داخلی است.
    روش
    این تحقیق از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش، توصیفی-تحلیلی است. جامعه آماری تحقیق 40 نفر از فرماندهان و مدیران امنیتی و انتظامی ناجا هستند که در مقطع دکتری دانشگاه عالی دفاع ملی و دانشگاه علوم انتظامی تحصیل می کنند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه روا و پایا(82/ 0) است و برای تحلیل داده ها از نرم افزار spss استفاده شده است.
    یافته ها و
    نتایج
    تحقیق نشان داد که ویژگی هایی چون تولید اقتدار، ثبات و انسجام داخلی و خارجی، اقتدار نظام سیاسی، مهارت های نیروی انسانی و نهادمندی در قدرت اجتماعی مهم ترین ویژگی های مدل امنیت داخلی در توسعه انتظام ملی محسوب می شوند. توجه به اصول اخلاقی، تامین رفاه عمومی، استمرار اقتدار در تامین امنیت، رویکردهای انبساطی و فراگیر، دروازه بانی تقاضاها، مدیریت نرم اجتماعی و پاسخگو، مدیریت فرهنگی، مولفه های نرم افزاری فرهنگی، انسجام و همبستگی اجتماعی، مولفه های سخت افزاری فرهنگی و رویکردهای انقباضی و محدود، منجر به اعتماد و رضایت ملی و اصالت برارزش های مشروعیت موجب اطاعت پذیری ملی و وفاداری و در نهایت امنیت داخلی پایدار می شود.
    کلیدواژگان: انتظام ملی، مدل، امنیت داخلی، اصل رضایت مندی، توسعه انتظام ملی
  • امنیت عمومی
  • محمد نادری*، حسن رضا رفیعی، علیرضا سهرابی صفحات 127-139
    زمینه و هدف
    فرهنگ متاثر از عزاداری عاشورا یک مکتب جاودانه انسان سازی و مبارزه باظلم و امر به معروف و نهی از منکر و برانگیختن عواطف و احساسات خالص انسانی برای شکوفایی و پیروزی ارزش ها بر علیه ضد ارزش ها است. این مقاله به بررسی تاثیر عزاداری عاشورا بر امنیت عمومی شهرستان زاهدان در سال 92 می پردازد.
    روش
    این تحقیق از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش توصیفی-تحلیلی است. جامعه آماری تحقیق عبارتند از کلیه ساکنان زن و مرد شیعه و سنی شهرستان زاهدان که برابر آمارهای سال 1390 تعداد آن ها 660575 نفر است و تعداد 500 نفر به شکل نمونه گیری خوشه ایانتخاب شدند. داده ها به کمک پرسشنامه روا و پایا(آلفای 83/ 0) جمع آوری و با کمک نرم افزار spss و آزمون های تی و آنوا تحلیل شدند.
    یافته ها و
    نتایج
    تحقیق نشان داد که عزاداری های عاشورا، بیشترین تاثیر را بر مولفه های ایجاد وحدت اقوام و مذاهب در شهرستان زاهدان داشته و این میزان همبستگی برابر با 769/0 است.
    کلیدواژگان: عزاداری، عاشورا، امنیت عمومی، زاهدان
|
  • Habib Ebrahimpoor, Ali Khaleghkhah*, Taher Roshandel Arbatani Pages 1-17
    Background And Objectives
    Public confidence is one of the social capitals which establishes and maintains unity in the social systems and fosters the democratic values. One of the most influential organizations in the social sphere is the police organization. Police is considered as the apparent manifestation of the state power and a part of official system of social control in every society. Public confidence in the police promotes the people's support of the police and its capacity to fulfill police missions. Various factors play a role in building public confidence in the police; in thispaper behavioral factors affecting public confidence in the police have been addressed.
    Methodology
    This study is of an applied and descriptive-survey research type. The population of the study includes citizens over 18 years old in Tehran. The sample size is 400 individuals who were selected via cluster sampling method. The data were collected through a researcher-made questionnaire and analyzed using correlational tests.Findings and
    Results
    Research has shown that there is a significant positive relationship between behavioral factors and public confidence in the police. In other words, suitable interaction between citizens and the police, the police honesty in speech and behavior, corrective helping behavior of the police, the police complaints system and police engagement with the basic needs of the people are effective in building confidence in the police.
    Keywords: Confidence, Public confidence, Behavioral factors, Police, Tehran
  • Golmorad Moradi* Pages 19-32
    Background And Objectives
    Primarily there are two types of deterrent for the prevention, occurrence and prevalence of crime, formal and informal, each of which has its own consequences. This study examined the relationship between informal deterrents and the prevalence of social crimes in the city of Kermanshah.
    Methodology
    This study is of a descriptive and survey research type and the data collection tools were questionnaires and interviews. The statistical population of the study includes all the 18 or more than 18-year-old citizens in Kermanshah city. 300 participants were selected using cluster sampling method. The data were collected using a valid and reliable questionnaire(α=.85) and analyzed via correlational tests and comparing means.Findings and
    Results
    The research showed that, in general, there is a significant relationship between social capital and crime and this relationship is significant in the dimensions of participation, security, social belonging, responsibility and the rate of abnormality and crime prevalence, but it is not significant in the dimensions of support, trust, ethics, and the rule of law.Among the social abnormalities in Kermanshah personal vehicle theft rate is higher than other offenses. Illicit relationship, mass conflict, beaten by unknown persons, smuggling and crash are in the next rankings.
    Keywords: Social capital, Crime, Delinquency, Security, Kermanshah
  • Mohammad Khaledian*, Asgar Jalalian Pages 33-45
    Background And Objectives
    Addiction is one of the biggest problems of human communities that endangers the public health, families and individuals. This study aimed to assess the efficacy of cognitive-behavioral group therapy on increasing life expectancy among drug addicts in Qorveh.
    Methodology
    This study is of a pretest-posttest experimental research type with the presence of a control group. The research population includes the addicts who were admitted in methadone-therapy treatment center in Qorveh (Nikoo Salamat) in 2013. 50 individuals of admitted addicts were randomly selected as the initial samples of the study. Then, based on the obtainedscores from the questionnaire, 20 individuals who got the low scores in life expectancy were randomly assigned in two experimental and control groups. The experimental group received the cognitive behavioral group therapy treatment in 12 90-minute sessions. But the control group received no treatment. Schneider's life expectancy questionnaire was used for data collection. Analysis of covariance was used for data analyses.Findings and
    Results
    The results showed that the life expectancy mean score in the post-test of experimental group was greater than that of control group. The cognitive-behavioral therapy has increased the life expectancy among the participants of the experimental group.
    Keywords: Cognitive behavior therapy, Expectancy, Addicts, Addiction
  • Faroogh Amin Mozaffari *, Fereydoon Karimi Pages 47-61
    Background And Objectives
    The increasing use of virtual communication tools such as mobile phones and the internet could endanger social security. The present study has focused on the investigation of the relationship between the use of mobile phone and Internet and social security in the age group of 30-15 years old in Tabriz City.
    Methodology
    This study is of a survey method research type and the data were collected via a valid and reliable questionnaire. The research population includes all the 15 to 30-year old individuals in Tabriz. These individuals were 443,687 people based on the census conducted in 2011. Of these, 322 people were selected according to the Cochran formula and stratified randomsampling method. For data analysis, Pearson's correlation coefficient, t-test, and multiple regressions were employed.Findings and
    Results
    The results showed that the social security status among the subjects of the study is on the average level. The multiple regression analysis also showed that the effects of all the variables depending on the media, virtual socialization, the virtual identity and parental control on the social security variable was significant and these variables could explain 30 percent of the variation in the dependent variable.
    Keywords: Internet, Mobile phone, Social security, New media, Tabriz
  • Ahmad Soori, Mohammad Rostami, Hamidreza Farahmand*, Mostafa Mohebbi, Mahdi Shakib Pages 63-71
    Background And Objectives
    One of the ways of socialization and social behavior acceptance in the community is the compliance with laws and disciplinary regulations governing society. This study aimed to evaluate the influence of personality traits on the discipline of the students at Amin Police University.
    Methodology
    In terms of its nature, this study is of a causal-comparative research type and in terms of its objectives it is considered as an applied research. The research population includes all the male students of one of the faculties of Amin Police University in 2010-2011 academic years. 83 individuals were selected via random sampling method. The instrument usedin this study consists of two NEO Personality Inventory and researcher-made discipline questionnaires and the data were analyzed using t-test and SPSS software.Findings and
    Results
    The research showed a significant relationship between different aspects of student's personality and their discipline. Therefore, since being disciplined and ordered are considered as one of the principles of the students in Amin Police University, taking the student's personality traits into consideration is crucially important in selection stage and schooling time.
    Keywords: Personality, Discipline, Police student, Extraversion, Flexibility
  • Davood Doagooyan* Pages 73-89
    Background And Objectives
    Bad dressing phenomenon has been the subject of religious, military, cultural, social and political communities of the country for years. In this vein, the aim of this study was to determine the effectiveness of Tehran Police Command methods in dealing with moral norm breakers (bad dressing phenomena), the type of model and illicit relations between boys and girls in public places in the form of moral security plan of Tehran Police Command.
    Methodology
    This study is of a survey research type. The population of the study includes two groups of bad dressing individuals and the expert police in this field. The sample size for the two communities was estimated via Cochran formula as 98 and 84, respectively. The data were collected using a valid and reliable questionnaire (α =. 80) and then analyzed using SPSSsoftware and the variance analysis and Thai Kendall tests.Findings and
    Results
    The study showed that in general the use of countermeasures and preventive methods used by the police in the fight against the phenomenon of bad dressing has different effects. The police practices against bad dressing individuals were more countermeasuremethods and it has led to the efficacy reduction of moral security plan in controlling them.
    Keywords: Police, Moral norm violation, Improper dressing, Youths, Moral security, Effectiveness, Combat
  • Sayyad Darvishi*, Abdolrahman Mirzakhani, Noorollah Hosseinikhah, Alimohammad Saedi Pages 91-102
    Background And Objectives
    One of the recent studie's claims about the effectiveness of the organizations is the effect of organizational citizenship behavior (OCB) on improving the quality of services. Therefore, the aim of this study was to investigate the relationship between OCB and quality of service in the police stations and checkpoints.
    Methodology
    In terms of its objectives and data collection procedure, this study is of an applied and survey research type, respectively. The statistical population of the study includes the employees in the Tehran police stations. The sample size is estimated as 90 participants. The validity of the tools was calculated by the face validity and reliability of the questionnaire wascalculated using Cronbach's alpha (α=.85). The correlational tests have been employed for the data analyses.Findings and
    Results
    The study showed that there is a significant relationship between the dimensions of organizational citizenship behavior and the police stations and checkpoint's quality of service. In other words, the more organizational citizenship behavior is improved and taken into considerations, the more provided quality of services is also improved. And in this regard, the variable of respect from staff, as one of the aspects of the organizational citizenship behavior, is of higher priority.
    Keywords: Organizational citizenship behavior, Police, Police services, Police station, Quality of services
  • Akbar Rezazadeh, Taghi Bakhtiari *, Akbar Salimi Pages 103-126
    Background And Objectives
    The elites of any society, in any age are looking for a comprehensive model for providing their national and homeland security; in order to achieve such a goal they rely on the satisfaction principle that the majority of political scholars agree with. Dueto the specific role of satisfaction, this paper seeks to explain the components and factors affecting the satisfaction of citizens to achieve sustainable security.
    Methodology
    This study is of an applied and descriptive-survey research type. The population of the study includes 40 PhD candidates of security and law enforcement commanders and managers of I.R.I Police who are studying at Defa Melli University. The data collection tool is a valid and reliable questionnaire (α=.82). The SPSS software was employed for data analyses.Findings and
    Results
    Research showed that features such as authority generation, internal and external stability and coherence, political system authority, human resource skills, and institutionalization in the social power are of the most important features of Homeland Security in national discipline development. Considering code of ethics, public welfare, the continuing authority on security provision, expansive and more comprehensive approaches, goalkeeping demands, Accountable social management, cultural management, cultural software components, integration and social solidarity, cultural hardware components and restrictive and limited approaches lead to confidence and national satisfaction and authenticity on values of legitimacy lead to loyalty, andultimately leading to compliance and sustainable internal security.
    Keywords: National discipline, Model, Homeland security, Satisfaction, National discipline development
  • Mohammad Naderi*, Hassanreza Rafiee, Alireza Sohrabi Pages 127-139
    Background And Objectives
    The culture affected by the Ashura mourning ceremony is an abiding man-making school fighting against injustice, directing towards goodwill, forbidding the evil, and inciting the pure human emotions to prosperity and values victory against anti-values. This paper addresses the study of Ashura mourning ceremony on the public security in Zahedan City in 2013.
    Methodology
    In terms of its objectives, this study is of an applied research and in terms of its methodology it is of a descriptive-analytic research type. The statistical population of the study includes all the male and female residents in Zahedan City. Based on the census conducted in 2011, the residents were 660575 persons among whom 500 individuals were selected using cluster sampling method. The data were collected using a valid and reliable questionnaire (α=.83) and analyzed via SPSS software and ANOVA and t-tests.Findings and
    Results
    The research showed that Ashura mourning ceremonies had the maximum effect on unity dimensions of ethnic and religious groups in Zahedan City and the correlation rate was 0/796.
    Keywords: Mourning, Ashura, Public security, Zahedan